Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline continuity
42612 příspěvků moje polička 22. května 2019 11:11

Dadoo je to nektere z tech F tlacitek myslim. Je tam symbol zarovky. 

Normalne to jde vypnout i zapnout. Nema cenu, aby to svitilo behem dne. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 22. května 2019 19:07

continuity Díky, už je to v pořádku.

Že se musí zapínat manuálně jsem neměla tušení a nikde jsem se to ani nedozvěděla. U pracovního NTB se podsvícení zapne prvním ťuknutím do klávesnice..

Návod k NTB přiložen není a o manuálním zapnutzí podsvícení jsem prostě něslyšela. Škoda, že mi to neřekli při předávání, když se kontrolovalo, jestli se klávesnice rozsvítí. Rozsvítila, ale vzápětí zhasla.. Fakt nejsem jasnovidec.

No ufff.. už svítí

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 22. května 2019 19:13

Dadoo Taky si nemyslim, ze je to tvoje chyba, meli ti poradit;-)'Tak hlavne, ze uz nikam nemusis jet;-)

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 22. května 2019 19:27

Karja No, dneska mi z klientského centra poslali odkaz, na stránky Lenova, kde je uvedeno, jak se klávesnice manuálně rozsvěcuje.

Samozřejmě až poté, co jsem se jich zuřivě ptala, jestli si ze mě dělají srandu.  

Já samozřejmě chápu, že člověk nemůže dostat veškeré informace k použití, ale minimálně mě na to mohli upozornit, když jsem právě to s nimi řešila, nebo aspoň mohli dát rovnou informaci, kde podobné věci najdu. 

Tak snad už bude vše ok.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 23. května 2019 06:47

Moje tchýně touží navštívit svou starou kamarádku z práce. To by nebylo divné, kdyby se spolu neviděli víc jak deset let, ani spolu nebyly nijak v kontaktu a ani na sebe nemají telefon a ona ani neví, kde přesně bydlí. Její plán je, jet do té vesnice a zeptat se, protože je tam přece musí znát, to dá rozum, přece. Už vidím tu paní, jak se bude tvářit, až se tam objeví.

Nechci se toho účastnit, ale jsem jediný řidič.

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 23. května 2019 06:53

Bledule ale ma to potencial na super pribeh! Urcite nas bude zajimat prubeh akce:)))

Offline Janulik03
20112 příspěvků moje polička 23. května 2019 07:21

Bledule to mi pripomenulo, ako som raz viezla mamu na stredne slovensko za panou co boli spolu v kupeloch. Oni si sice pisali dopisy, ale aj tak. Tamila pani mi hned zacala nukat svojho slobodneho 40 rocneho syna

nevadilo ze som vydata. 

Je pravda  ze aj ked uz tu mama nie je, tuto jej kamaratku som po nej zdedila a este jednu. Normalne si ma adoptovali a pokracujeme  s balickami dzemov, bryndze, slivovice,..,,,,

Offline Janulik03
20112 příspěvků moje polička 23. května 2019 07:22

Bledule hlavne potom  referuj

Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 23. května 2019 07:38

Bledule tak mala vesnice je ok, tam se clovek dopta, ale ja jednou sedla na vlak a jela za kamaradkou do berlina a az cestou jsem si uvedomila, ze vlastne nevim, kde bydli

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 23. května 2019 07:47

Gatita jak se to stane?

Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 23. května 2019 08:25

Potrefenáhusa kdyz jses dvacetilety jelito a mas pocit, ze ti staci mobil, je to hned. Byly jsme domluveny, ze me vyzvedne, ale teda kdyby neprisla nebo se mi vybil telefon, mohla jsem se rovnou otocit a jet zas domu. Ale tak ja tenkrat mela casu dost...

Offline viktorka_od splavu
49168 příspěvků moje polička 23. května 2019 08:29

Gatita tak s mobilem je to v pohode, ja takhle v 16 vyrazila 250 km za kamosem a jelikoz mi ujel bus, sedla jsem na jinej jedouci priblizne tim smerem...

Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 23. května 2019 08:45

viktorka_od splavu a jak to dopadlo? 

Nektery cestovatelsky zazitky jsou fakt bizarni. Zas jinej kamarad z erasmu za mnou prijel do prahy. A malem odsud neodjel. Vyprovodila jsem ho na autobusak a nenapadlo me, ze misto na nastupiste pujde cekat pred billu. Hrozne se divil, ze pry z vidne to prece taky jelo od billy.

49168 příspěvků moje polička 23. května 2019 08:57

Gatita  od billy!

no, nasla jsem pak na konecne telefonni budku a v seznamu cislo na tatinka jinyho kamarada z te vsi, ten mi poradil ze mam jet dal vlakem a zbytek dojdu pesky(k nim vlak nejezdi) o pulnoci me pak v puli te pesi cesty vyzvedl, zlatej pan to byl

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 23. května 2019 09:38

Gatita :-D:-D Od Billy!

Bledule Udelej sI sebou dobrou svacinu, ta zprijemni sebehorsi vylet;-)

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 23. května 2019 09:56

Karja Mám v plánu nevylízat z auta a tvářit se, že tam nejsem a muž plánuje maximálně k brance.

My už jsme se dříve byli podívat, kde mamka vyrůstala a ona chtěla vidět, jak to v tom domě teď vypadá, tak tam normálně vlezla. To bylo jak Homolkovi na výletě.  

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 23. května 2019 10:06

Bledule mně to přijde dobrý, hele, moje babička takhle zdědila německou vdovu po bratrovi svojí dávno zemřelé kolegyně z práce (dlouhej příběh), paní ji prvně kontaktovala, když ten její muž umřel, to už bylo oběma dost přes 80 a jednou týdně si telefonovaly, babička oprašovala svoji protektorátní němčinu, jako moc si toho neřekly, ale fakt něco ve stylu jsem zdravá, mám se dobře, pořád žiju - v životě se neviděly, ta německá paní v Čechách nikdy nebyla! Když si babička zlomila nohu a byla v nemocnici, první starost byla, že musí napsat Marii do Německa dopis, aby o ni neměla strach!!!!! Fakt jako

Když babička umřela (poslední rok už ty telefonáty moc nešly), posílali jsme parte do Německa a nikdo neodpověděl

takže barbucha a viktorka_od splavu - radši se nad tou ruštinou moc neošklíbejte, nebo vám osud nadělí taky nějakou ruskou babičku!

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 23. května 2019 10:07

Bledule :-D Hele, nemysli si, ze je to u nas lepsi. Neni, ale nebudu to sem radsi psat. Kdyby jsi nahodou z toho mela velkou krizi poslu ti SZ o vylete a budes rada za tchyni:-D

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 23. května 2019 10:13

Karja Jen klidně napiš, my se tady rády pobavíme!!

Potrefenáhusa To je hezkej příběh!! 

49168 příspěvků moje polička 23. května 2019 10:28

Potrefenáhusa  nebojim ze bych se nedomluvila, s babickou dycky:-))