Dadoo je to nektere z tech F tlacitek myslim. Je tam symbol zarovky.
Normalne to jde vypnout i zapnout. Nema cenu, aby to svitilo behem dne.
Dadoo je to nektere z tech F tlacitek myslim. Je tam symbol zarovky.
Normalne to jde vypnout i zapnout. Nema cenu, aby to svitilo behem dne.
continuity Díky, už je to v pořádku.
Že se musí zapínat manuálně jsem neměla tušení a nikde jsem se to ani nedozvěděla. U pracovního NTB se podsvícení zapne prvním ťuknutím do klávesnice..
Návod k NTB přiložen není a o manuálním zapnutzí podsvícení jsem prostě něslyšela. Škoda, že mi to neřekli při předávání, když se kontrolovalo, jestli se klávesnice rozsvítí. Rozsvítila, ale vzápětí zhasla.. Fakt nejsem jasnovidec.
No ufff.. už svítí ![]()
Dadoo Taky si nemyslim, ze je to tvoje chyba, meli ti poradit;-)'Tak hlavne, ze uz nikam nemusis jet;-)
Karja No, dneska mi z klientského centra poslali odkaz, na stránky Lenova, kde je uvedeno, jak se klávesnice manuálně rozsvěcuje.
Samozřejmě až poté, co jsem se jich zuřivě ptala, jestli si ze mě dělají srandu.
Já samozřejmě chápu, že člověk nemůže dostat veškeré informace k použití, ale minimálně mě na to mohli upozornit, když jsem právě to s nimi řešila, nebo aspoň mohli dát rovnou informaci, kde podobné věci najdu.
Tak snad už bude vše ok.
Moje tchýně touží navštívit svou starou kamarádku z práce. To by nebylo divné, kdyby se spolu neviděli víc jak deset let, ani spolu nebyly nijak v kontaktu a ani na sebe nemají telefon a ona ani neví, kde přesně bydlí. Její plán je, jet do té vesnice a zeptat se, protože je tam přece musí znát, to dá rozum, přece.
Už vidím tu paní, jak se bude tvářit, až se tam objeví. ![]()
Nechci se toho účastnit, ale jsem jediný řidič.
Bledule ale ma to potencial na super pribeh! Urcite nas bude zajimat prubeh akce:)))
Bledule
to mi pripomenulo, ako som raz viezla mamu na stredne slovensko za panou co boli spolu v kupeloch. Oni si sice pisali dopisy, ale aj tak. Tamila pani mi hned zacala nukat svojho slobodneho 40 rocneho syna ![]()
nevadilo ze som vydata.
Je pravda ze aj ked uz tu mama nie je, tuto jej kamaratku som po nej zdedila a este jednu. Normalne si ma adoptovali a pokracujeme s balickami dzemov, bryndze, slivovice,..,,,,
Bledule hlavne potom referuj ![]()
Bledule tak mala vesnice je ok, tam se clovek dopta, ale ja jednou sedla na vlak a jela za kamaradkou do berlina a az cestou jsem si uvedomila, ze vlastne nevim, kde bydli![]()
Gatita jak se to stane?
Potrefenáhusa kdyz jses dvacetilety jelito a mas pocit, ze ti staci mobil, je to hned. Byly jsme domluveny, ze me vyzvedne, ale teda kdyby neprisla nebo se mi vybil telefon, mohla jsem se rovnou otocit a jet zas domu. Ale tak ja tenkrat mela casu dost...
Gatita tak s mobilem je to v pohode, ja takhle v 16 vyrazila 250 km za kamosem a jelikoz mi ujel bus, sedla jsem na jinej jedouci priblizne tim smerem...![]()
viktorka_od splavu a jak to dopadlo?
Nektery cestovatelsky zazitky jsou fakt bizarni. Zas jinej kamarad z erasmu za mnou prijel do prahy. A malem odsud neodjel. Vyprovodila jsem ho na autobusak a nenapadlo me, ze misto na nastupiste pujde cekat pred billu. Hrozne se divil, ze pry z vidne to prece taky jelo od billy.
Gatita
od billy!
no, nasla jsem pak na konecne telefonni budku a v seznamu cislo na tatinka jinyho kamarada z te vsi, ten mi poradil ze mam jet dal vlakem a zbytek dojdu pesky(k nim vlak nejezdi) o pulnoci me pak v puli te pesi cesty vyzvedl, zlatej pan to byl![]()
Karja Mám v plánu nevylízat z auta a tvářit se, že tam nejsem a muž plánuje maximálně k brance. ![]()
My už jsme se dříve byli podívat, kde mamka vyrůstala a ona chtěla vidět, jak to v tom domě teď vypadá, tak tam normálně vlezla. To bylo jak Homolkovi na výletě.
Bledule mně to přijde dobrý, hele, moje babička takhle zdědila německou vdovu po bratrovi svojí dávno zemřelé kolegyně z práce (dlouhej příběh), paní ji prvně kontaktovala, když ten její muž umřel, to už bylo oběma dost přes 80 a jednou týdně si telefonovaly, babička oprašovala svoji protektorátní němčinu, jako moc si toho neřekly, ale fakt něco ve stylu jsem zdravá, mám se dobře, pořád žiju - v životě se neviděly, ta německá paní v Čechách nikdy nebyla! Když si babička zlomila nohu a byla v nemocnici, první starost byla, že musí napsat Marii do Německa dopis, aby o ni neměla strach!!!!! Fakt jako ![]()
![]()
![]()
Když babička umřela (poslední rok už ty telefonáty moc nešly), posílali jsme parte do Německa a nikdo neodpověděl ![]()
takže barbucha a viktorka_od splavu - radši se nad tou ruštinou moc neošklíbejte, nebo vám osud nadělí taky nějakou ruskou babičku!
Bledule :-D Hele, nemysli si, ze je to u nas lepsi. Neni, ale nebudu to sem radsi psat. Kdyby jsi nahodou z toho mela velkou krizi poslu ti SZ o vylete a budes rada za tchyni:-D
Karja Jen klidně napiš, my se tady rády pobavíme!!
Potrefenáhusa To je hezkej příběh!!
Potrefenáhusa
nebojim ze bych se nedomluvila, s babickou dycky:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.