Potrefenáhusa jestli tam, co myslím, tak už nikdy, nikdy, nikdy!!!!!!!
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Candance snad logaritmus, ne?
Vilemina no tam rozhodne ne
ale už ani nikam jinam ![]()
MutziputziRespekt sel podle me s vyberem temat a kvalitou clanku hrozne dolu.
Candance snad logaritmus, ne?
proboha, ano, porad se mi to zdalo divne... no hanba. Budiz mi bezvyznamnou omluvou migrena
krome mych hrubek me jeste namichnul manzel a tchyne
Candance Co provedli?
MP Marge takova ta klasika: manzel typicky chlap, vsude jeho veci, odpociva a kdyz prijdu z prace,tak odejde cvicit. A tchyne taky klasika, porad neco organizuje a na nazor jinych kasle. A kdyz asertivne a velmi a slusne odmitnu, urazi se a jako bonus zacne citove vydirat dceru, aby dosahla sveho.
Candance Manželovy věci nech ležet a nalej si panáka.
Candance Nevim no panak dobrej, ale ja udelala tuhle takovy toco, ze se mi to I kdyby to nemelo dlouhodobej ucinek vyplatilo, za ten jeden den bylo najednou vsude naklizeno a slapalo to.
Ale stezuju si taky, pritel si domluvil nejakou praci navic u rodicu pres leto. Sice rikal, ze tam bude vozit dceru s sebou, ale nevim, jak dcera zvladne cely vikend jen s babickou....Abych tam jezdila ja taky na cely vikend nejde, to bychom se asi rozkmotrily a cele vikendy s ni doma sama byt taky nechci. Myslim, ze to dopadne tak, ze zkusi jeden vikend a bude to katastrofa a pak mi nastanou dlouhe krute vikendy. Jsem z toho zpruzela!!!
Karja No jo, já mám hodný děti, ty manžela, to má každej něco
u nás by tóčo nemělo výsledek žádný, leda že by se věci ocitly na různých podivných místech, jen aby nebyly na očích.
Garfie A to jeste neprebral japonskej smysl pro poradek? Nebo Japonci poradni nejsou?
Karja a kdyby sis to dala jako podmínku? že ať jezdí, ale jedině s dcerou? bych mu teda vysvětlila že domlouvat takovou věc bez mého vědomí se nedělá
viktorka_od splavu A tak to on sam chce jezdit s dcerou, jen si myslim, ze to nepujde tam ten pobyt u babicky nepujde tak hladce jak predpoklada a I ta cesta bude stat za to.
Karja Nepřebral, jen mi o něm občas dělá přednášky...nejraději by do naší domácnosti přivedl kaizen, ale tak nějak bez vlastního přičinění
Konkrétně o fázi seiton a seiso jsem si hodně vyslechla, ale v provedení v domácích podmínkách značně pokulhává...
Karja ja taky obcas vybuchnu ale extra to nepomaha, dlouhodobe urcite. Ted jsem mu jeste ukazala na konkretni veci, o kterych tvrdil, ze za chvili uklidi a zduraznila mu, at se pak nerozciluje na deti, ze si po sobe neuklizi.
Candance Manželovy věci nech ležet a nalej si panáka.
A tchyni nalej taky, ať prolomíte ledy ![]()
Samantha
na tchýni jsem zapomněla!!
ještě, že v té obci nebydlím. takhle mě to namíchává jen tak z principu, jak jsou lidi neskutečně krátkozrací a sobečtí. udělat to můj soused, asi vyletím z kůže.
a to řešení - uděláme nový vrt, jaj, super, voda zase poteče, brzo vybereme další hladinu spodní vody na bazény, a pak uděláme zase další vrt, abychom si mohli napouštět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my