Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Potrefenáhusa
38625 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:02

dynda zas bych řekla, ze ty lesany odvedly velkej kus užitečný práce, viz ten Johnson

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:10
Reakce na Estara:

Hmm, obraty typu "ti, kteří kopou za druhý tým", "vyústěním jejich pseudosvobody, pohrdání a nedůvěry v české zdravotnictví jako takové..." - to je slušný matroš. Tam už chybí asi jenom "A komu tím prospějete?!" To nevím, jestli tvořili záchranáři sami, nebo na to mají člověka, ale kdyby někde hledali ústředního ideologa, tak kariéru má tvůrce nepochybně zajištěnou.

Jinak vidím, že - ač to není zmíněno - muselo být u toho porodu narváno, když si tak čtu, kolik lidí má úplně jasno o přesném průběhu všeho.

​No nazdar holka

20970 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:23

Potrefenáhusa Co mi uniklo v souvislosti s Johnson & Johnson probuh?

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:23

Je fakt, ze v porodnici pred J&J dost varovali, ale nevim vlastne proc? Deti tam beztak drhli nejakym jinym mejdlem. Teda ty, co myty byly:) 

Offline Potrefenáhusa
38625 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:35

Mutziputzi já se v tyhle problematice zas tak neorientuju, ale pamatuju, ze kamaradka s dost hnusnym exemem v jedny lokální porodnici před asi 6 lety dost resila, aby ji novorozence j&j nenatirali 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:41

Potrefenáhusa

Nekritizuju lesany, mně se nelíbí, že si ty zařízení z kritiky vezmou jen přesně tu půlku, která jim usnadní život a ubere práci, za kterou nemocnice shrábne prachy. A ještě to prezentují jako přednost. Všude se všichni chlubí, jak jsou baby friendly a kdovícoještě, v praxi to znamená, že někde visí příručka o kojení.  

Mně nějak ty debaty o zdravotnictví nedělaj dobře. Teď nějak špatně rozdýchávám kamarádku, která porodila doma poté, co ji z porodnice poslali pryč, že nerodí. Naštěstí všechno dobře dopadlo, dokonce i záchranáři stihli přijet, i když do 20 minut to nezvládli.

20970 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:41

Potrefenáhusa se mi nak nezda

Offline Potrefenáhusa
38625 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:44

Mutziputzi ten johnson? No já vim, ze ty, co si můžou mejt hlavu klidně i jarem, tomu neverej, ale my některý ostatní jsme ve věcech konvenční kosmetiky teochu obezřetný

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 19:49

711990 naša pediatrička nám túznačku tiež zatrhla. Marí sa mi, že vtedy im prišli na nejaké nevhodné látky v zložení

20970 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 20:01

Potrefenáhusa to mas pravdu, ta s Jarem bych mohla bejt ja

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 20:07

Mutziputzi Moje děcka jsou naštěstí jarová po mně (a vlastně i po tatínkovi), ale u těch novorozenců jsem taky byla opatrná. Ten Johnson bych na ně taky nedala.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 20:07

jako ať si každej dělá, co chce, a je za to zodpovědnej, ale příklad známé, která po 3 bezproblémovejch porodech skončila na akutním císaři s dítětem přiškrceným pupeční šňůřou, je mi varováním, že ve srovnání s ekzémem to za to riziko nestojí. jako je mi jasný, že 90 plus nevím kolik procent doma bez problémů porodí a ani porod pod lékařským dohledem není záruka zdravýho novorozence, ale furt mi to přijde jako zbytečný riziko

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 20:24

711990 U nás myslím sebamedem, nejen mytí alebi ošetřování genitálií u holcicrk a zadecky se utirqly nějakými ubrousky, ale nevím jakými. Ale to jsou takové detaily;-)Johnson je sragora to se vi, nám lékařka doporučila jinou kosmetiku, ale jestli z toho ma provize, těžko říct, ale je to rozhodně šetrnější než z drogerie to ano....

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 20:25

Mutziputzi j&j tak pred lety intenzivne zasoboval  vsechny porodnice produkty a daval matkam zdarma produkty, vsude plakaty a brozurky, byla to masivni kampan. Kampan se proti nim nakonec obratila, v nejake dobe jim sice dost zvedla prodeje, ale dnes je j&j temer synonymum pro nevhodnou detskou kosmetiku.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 20:31

Nedávno zveřejnil na svém fb profilu dost nevybíravý post k domácímu porodu, kde bylo miminko mrtvé, nějaký záchranář, možná se to tu taky řešilo, jakože ženy nebuďte krávy, my pak máme trauma z toho. Aby se zjistilo, že šlo o prekotny porod a dítě se mrtvé už narodilo. Mně na tom nejvíce štve ten paternalistický přístup, jakože rodí lékaři, záchranáři a někdy i tatínci, když to jde fakt rychle, ale NIKDY kupodivu nerodí žena. A tyhlety neprofesionální výlevy pak diskuzi úplně zbytečně vyostruji a mijeji se s pointou. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 20:33

Mutziputzi No J&J je dost pod palbou hned za nekolik veci....ale vseobecne se ma za to, ze to ma blby slozeni.

Nicmene co si tak pamatuju, tak museli vyplatit dost velky odskodny za prodej pudru s karcinogennima latkama, ac o tom vedeli a ted se soudi kvuli opiatum.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 21:00

Setare opiáty ?

Akože nejaký večerný olejček na lepšie spanie ?

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 21:05

slniecko Nedes se, to byla farmaceuticka divize, to snad v porodnici nepropagovali!

Offline Ounz
20452 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 21:56
Reakce na dzizisketa:

Nedávno zveřejnil na svém fb profilu dost nevybíravý post k domácímu porodu, kde bylo miminko mrtvé, nějaký záchranář, možná se to tu taky řešilo, jakože ženy nebuďte krávy, my pak máme trauma z toho. Aby se zjistilo, že šlo o prekotny porod a dítě se mrtvé už narodilo. Mně na tom nejvíce štve ten paternalistický přístup, jakože rodí lékaři, záchranáři a někdy i tatínci, když to jde fakt rychle, ale NIKDY kupodivu nerodí žena. A tyhlety neprofesionální výlevy pak diskuzi úplně zbytečně vyostruji a mijeji se s pointou. 

​příjde mi teda trochu mimo, že podle výlevu jednoho chlapíka soudíš, že rodí jen lékaři a záchranáři a tatínci a nikdy žena. To je takovej nesmysl. 

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 20. zaří 2019 22:21

Karja ja bych asi ani nepouzivala nic, kdybych nedostala v ramci darku od kamosek snad vsecko od Weledy, co se vyrabi. Tak ho aspon mazu tim olejickem. Ale znam rodiny, kde se deti mazou sadlem