Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 10:46

barbucha V piatok podvečer bol zavretý celý obchod. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 10:52

barbucha tak nastve to, ale stejne s tim nic nenadelas...a to obleceni tak bude i za par dnu, a kdyz ne, tak dostanou dalsi zbozi....

Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 11:29

stes no ja to objednavala uz v patek, takze s predstihem. Normalne bych zajela brzy rano do supermarketu a bylo by, ale s tim brichem jsem si to chtela usnadnit. Ale tak co, no. Hlady neumrem, bude to v nejhorsim trochu trapny-pozvat sire pribuzenstvo na "klasiku" a pak neco tahat z mrazaku, ale ono by to myslim ani nikomu nevadilo

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 11:34

barbucha A v sobotu ráno tam pokladne zase fungovali. 

Offline slniecko admin
19244 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 11:34
Reakce na rozarka:

V pátek jsem musela koupit náhradu za dárek, který nevyšel. Se sestrou jsem vešla do prodejny,kdy nás prodavačka přivítala žoviálním  "Tak co vám nabídnu, ženský? Já teda byla zaskočená, ale ségra se rozhlédla a zeptala se  "Ženská, máte smokingovou košili? Tvářila se tak, že jsme hned vypadly.  

Offline tenzie
299 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 11:40

Gatita hele tak kosik prijel, hodina zpozdeni, ale dodal vsechno. Tak se určitě taky dockas.

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 12:37

Gatita drzim palce, jeste je cas, vydrž 

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 12:40

Mutziputzi hroznej paskvil, na to je potreba nejaky zurnalisticky vzdelani nebo to nekdo umi vyplodit jen tak

Offline whiskas
20613 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 02:19

Chtěla jsem nakoupit v COS (on-line), ale nejde mi zaplatit. Klikla jsem (blbka dokonce dvakrát, neb se nic nedělo) na zaplatit a nic, jen bliknutí, žádné potvrzení, zboží je stále vidět v košíku, nikoli v objednávkách. Že by problém u systému Klarna? Tak se na to vykašlu ...

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 09:24

Fakticky me nebetycne sere, ze mam cernyho petra a u musim udelat katedralni inventuru hmotneho mahetku citajici par set polozek.

Paneboze za co, za co? Ja to tady snad radsi zapalim, fakt ze jo.

Asi mam malo prace.

Ku#$a dop#$@%e do haj%#u uz!

Offline Aranel
6271 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 09:44

Lama_z_Lana

Jsem myslela, že na takový pakárny se zotročí nějakej druhák na bakaláři, kterej za účelový stipendium majetek rád přepočítá... meh!!

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 10:01

děkuju za vyslechnutí..... ale mažu to

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 10:05

Lama_z_Lana ja ji dostala za ukol loni a delala ji sama za cele pracoviste - vsichni meli uz dovolenou a protoze jsem se osvecila tak letos znovu

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 10:09

martek01 Problem je v tom, ze lidi jsou furt stejny v jakemkoli rezimu

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 10:14

Taky si ulevím. Ku..a, ku..a, ku..a.

Dnes mi z alergologie definitivně potvrdili, že kromě atopického ekzému mám taky alergii na mléčnou bílkovinu. A klidně jsem si to mohla přenést do oka, kde mi to zjizvilo rohovku. Samozřejmě oka, na které vidím, protože to druhé mám tupozraké.

Takže kromě toho, že si budu do oka kapat kortikoidy, sbohem ovesná kaše a kakao každné ráno k snídani. Taky můžu zapomenout na všechno co miluju - koprovku, palačinky s tvarohem, chleba s máslem a rajčatama, parmezán a mozzarellu, Lučinu, Magnum s mandlemi, vanilkové rohlíčky a išlské dortíčky, cappuccino, svíčkovou od maminky, čokoládu, ... Já se fakt picnu, normálně jsem to obrečela, protože možnost vyléčení je prý velmi nepatrná.

Offline Isca
4867 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 10:29

martek01 Ježišmarja, a jak to zdůvodnili??

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 10:31

martek01 tohle je fakt peklo...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 10:32

Alena_In najdeš si něco jiného..určitě

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 10:37

Alena_In Nepanikarila bych a koukla po veganskych/rostlinnych alternativach, urcite aaspon cast zachranis! (Ale chapu, panikarila jsem podobne, kdyz jsem zjistila ze mam "jen" laktozovou intoleranci).

Jinak uz spis pro pobaveni, dozvedela jsem se vcera od cizi baby, ze zeny ve strednim veku, jako jsem ja, uz by nemely nosit tak dlouhe vlasy. Je mi 28 a mam vlasy pod zadek (a chystam se je zkratit do pasu)...