Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 18:18

Renusatko Mně občas něco chybělo, ale nic zásadního. Ovšem nedávno jsem dělala veliký nákup, hodně tašek, tak jsem si nevšimla, že je jedna navíc. Bylo na ní navíc nalepené moje jméno... Byla plná lahviček Avent, malých balení různého umělého mléka, dudlíky, lahvičky s brčkem, s tvrdým pítkem, kosmetika pro mimina. Jen zběžným pohledem nákup tak za dva tisíce.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 18:23

Pinot Noir Možná ti chtěli něco naznačit. Odvezli si to? Já jsem teda ani nic navíc nedostala a jednou mi dokonce volali, jestli jsem se nespletla a chci opravdu 10kg banánů. No tak jasně, že spletla.

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 18:37

Renusatko Jo, hned jsem volala řidiči a byl ještě v ulici, hned si pro to přijel. Když mi tu takhle nechali navíc tašku s chlazeným zbožím, tu mi nechali, že to vzít zpět už nemůžou. Tak jsme ochutnali různé roztodivné jogurty

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 18:38

Renusatko Teda! Kvůli mým 36 pivům nevolali! Asi se podívali do historie a uznali, že to zvládneme

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 19:22
Offline stes
8788 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 19:28

No ja chytla to rohlikovy nadeleni v patek. To se napred odvolavali na dopravu a tak. Omlouvali se horem dolem, kredity a kdesi cosi. No tak stane se, no. Tohle mi žíly fakt netrha, pokud neprijede kosik, tak mi to zpretrhá jidelnicek, protoze jsem tam mela nejaky spesl dietní (zdravotni) veci. 

Offline Tak Betty
5929 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 19:46

Karja ja ti taky gratuluji a přeji hodne radosti s rodinou

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 20:36

Známejm před několika dny přivezli nákup mevim odkud v půl třetí ráno . Zlatej supermarket

Offline rozarka
4192 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 20:46

V pátek jsem musela koupit náhradu za dárek, který nevyšel. Se sestrou jsem vešla do prodejny,kdy nás prodavačka přivítala žoviálním  "Tak co vám nabídnu, ženský? Já teda byla zaskočená, ale ségra se rozhlédla a zeptala se  "Ženská, máte smokingovou košili? Tvářila se tak, že jsme hned vypadly.  

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 20:58

SunEclipse Ale to vubec, zas to tak nedramatizuj. Spis nejak nevedel, co teda s detma podnikne. Ale nakonec prisel, ze si to docela uzili, nejvetsi dojem pry byl z nakupu kapra. Ja jsem si to uzila taky, s pohadkama a portskym jsem v pohode udelala, co jsem chtela. 

Offline Makara
3534 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 21:38

Karja preju rychlou rekonvalescenci tobě, rychlou  adaptaci malé malé na život venku a bezproblémové sziti cele rodině, hlavně ať to dobře zvládá větší mala. 

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 22:39

Košík prijel... Jak malo staci ke stesti. 

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 22. prosince 2019 22:41
Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 06:38

stes jak to tu tak ctu, tak si zacinam rikat, ze asi nebylo nejlepsi rozhodnuti objednat si komplet nakup na stedrovecerni hostinu na dnes odpoledne

Taky jsem z toho nemela dobry pocit, uz to objednavani vykazovalo drobne nedostatky, nesla doplnit objednavka, jak slibovali a tak...Ale nejak nejsem ve stavu obrazet obchody, tak verim, ze neco dovezou.Jedine, co mam aktualne doma, jsou houby v mrazaku, tak stedrovecerni kuba to jisti;)

Offline tenzie
299 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 07:05

Gatita hele my vcera volali do kosiku s tim, ze rusime nakup, když nestihaj a na infolince tvrdili, ze uz je to v pohode, ze stihaj, ze kriticky byl vikend... nakup mame taky na dnesek, tak uvidime...

Offline Garfie
27852 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 07:20

A ja s Rohlikem na pohodu, jen teda bylo videt, ze maji stres, pan pred domem zakopl a rozbil mi okurky, malem se rozplakal stestim, kdyz jsem mu rekla, ze to uklidim, at pada dal...:-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 07:56

Ja som pred Vianocami tolerantná. Nenaštvala ma ani pošta, kde bola miliarda ľudí, ani zavretý Cos, kvôli nefunkčným pokladniam, ani Lindex kde kasy nefungovali, ani benzínka kde nešlo platiť kartou, áno eshop Mango, ktorý chvíľu nefungoval a dokonca ani mrzuté predavačky v obchodoch. Proste to beriem tak, že v uliciach je Armagedon a systémy a ani ľudia v službách to nemajú ľahké. 

Offline stes
8788 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 08:41

Gatita no neni, pristi rok to udelam driv... Řidičů mi je teda líto.. A drzim palce

Offline notna
8998 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 08:57

Taky máme objednaný nákup na dnešek. Muže zpráva o tom, že nestíhají, docela vyděsila. Bál se, že bude muset do obchodu. Při té představě jsme nakonec vyhodnotili, že brambory máme, kapra stejně kupujeme v rybářství, další dny bychom taky hlady nebili, něco v lednici i ve spíži je. takže i kdyby nepřijeli, do obchodu nejdeme.

Offline barbucha blogger
34942 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 10:15
Reakce na paktofonika:

zavretý Cos, kvôli nefunkčným pokladniam

​Byla jsem tam v sobotu odpoledne, a na kase měli ještě ceduli že nefunguje... ale fungovala! To bych teda moc tolerantní nebyla!