Já si myslím, že tohle je přesně ten případ, kdy by neviditelná ruka trhu měla dostat přes prsty.
Kdy by vláda měla v této situaci zastropovat ceny a nedovolit spekulace a zneužívání.
Já si myslím, že tohle je přesně ten případ, kdy by neviditelná ruka trhu měla dostat přes prsty.
Kdy by vláda měla v této situaci zastropovat ceny a nedovolit spekulace a zneužívání.
Dnes mě nas.... řetězec Cinema City, který bude stále hrát, má ve velkých kinech hodně malých sálů do 30. Takže puberťáci nebudou ve škole, ale v kině.
Sehnala jsem antibakterialní gely, za 4 dám něco málo přes 1000 korun ![]()
Garfie Ďakujem ![]()
to snad ani neni možný který hovado...
viktorka_od splavu Na to neni dost sprostých slov. Benešovská se z toho vzpamatovává v podstatě do teď.
Sweet Potato viktorka_od splavu ono je blby, ze hacknout nemocnici je obvykle strasne jednoduchy, protoze u nas je uroven zabezpeceni nizka. Resp obecne je. Byla jsem na prednasce tymu, ktery delal konzultaci nemocnici a to co rikali bylo zoufaly. Z nechraneny wifi v kantyne se pripojili do nemocnicni site. Hesla napsana na papirkach u PC, zdravotnicke dokumentace chranene heslem typu 1234 a tak dal. Vlastne kdokoliv by prisel z ulice, byl by schopny do 10 minut mit vsechna data. Ten tym nemusel ani delat zadny "hackovani", proste jen zkouseli ty nejhloupejsi hesla...
711990 jo tomu verim. ale tohle je imho neresitelny dokud se obe strany neprizpusobi, nejen uzivatele. system vytukavanych hesel menicich se kazde 3 mesice je strasna vec z minuleho stoleti, ktera nemuze skoncit jinak-v provozech jako je nemocnice, kde proste uzivatele maji uplne jine priority nez toto resit. a zprisneni myslim neni ta spravna cesta..
711990 Plus často prý způsobí problémy nechtě někdo zevnitř, když vleze, kam nemá. Kéž je to tahle snazší varianta.
viktorka_od splavu jo no, lepsi by byly nejaky identifikatory jako otisk prstu a tak. Jenze zas lidi maj rukavice, tak mozna sitnice? Ja nevim, nejsem security expert ale ta prednaska byla fakt zajimava. Proste pocitace prisly do nemocnic, ale nikoho uz v zacatcich nenapadlo prizpusobovat se i z bezpecnostniho hlediska.
Sweet Potato tyjo to nevim, to mi neprijde moc pravdepodobny....
711990 Asi ne, jen prostě...kéž!
711990 jo tomu verim. ale tohle je imho neresitelny dokud se obe strany neprizpusobi, nejen uzivatele. system vytukavanych hesel menicich se kazde 3 mesice je strasna vec z minuleho stoleti, ktera nemuze skoncit jinak-v provozech jako je nemocnice, kde proste uzivatele maji uplne jine priority nez toto resit. a zprisneni myslim neni ta spravna cesta..
Moderní security už tímhle směrem dávno směřuje - prtože právě že nejslabší článek celého zabezpečení je uživatel a pokud musí heslo často měnit, stejně dojde jen k obměnám....
Stejě jako se ustuuje od vynucování si speciálních znaků apod. jasně, doporučuje se to, ale už ne stylem v heslu musí být alespoň ejdna číslice apod....
Hlásim, ze cez hranice som prešla úplne v pohode a bez kontroly. Ale ten stres okolo toho, dnes si dám asi panáka.
paktofonika to byl ale adrenalin, co
...tak už máš pokoj
stes To bol, v noci som teda spala celkom dobre, ale rano som sa proste vzala a sla som smer Praha i ked mi je luto, ze som nevidela nikoho z rodiny, ale to dobehnem až sa situacia zlepsi.
711990 člověk z ulice, který není aspoň trochu znalý, kompletní data, tj. celou databázi, nikdy nezíská. Ale že se může podívat do karty v PC, kdyby na pracovišti nikdo nebyl, to jo. Ta hesla na nástěnkách bývala.
Sweet Potato i tohle se dá aspoň trochu ošetřit, naše programy mají povolené přístupy na uživatele, co smí vidět, kam může psát, do které části programu se nedostane apod. Všechno se žurnáluje, takže přesně víš, kdy kam kdo vlezl a co udělal. Ovšem zneužití cizího hesla, které je veřejně přístupné, je neřešitelné.
Vláda elegantně vyřešila nedostatek ochranných prostředků v sociálních službách. Zavřela denní stacionáře.
A takhle my tu žijem.
@VichFilip
28.1. Vojtěch: Máme milion roušek na skladě.
2. 3. Babiš: Koupíme 200 tisíc respirátorů.
4. 3. Babiš: Budeme distribuovat.
6.3. Babiš: Řešíme nákup.
9.3: Vojtěch: Máme v plánu koupit.
12.3. Vojtěch: Roušky pro všechny budou v řádu týdnů.
13.3. Babiš: Koupíme roušky.
barbucha Tohle je fakt hrozný. Neříkám ani fň proti jakkoli přísným opatřením, ale v tom nejdůležitějším to tragicky pos....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.