Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Online Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 15:49

Odposlechnuto na ulici, dvě starší dámy, o zavedení povinnosti nosit znovu roušky: To je strašný, co se teď děje, ale ten Babiš, on už do toho začíná zasahovat, on to ještě může změnit!!

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 16:36

Mohučanka jj, tatíček Babiš... 

Offline Sweet Potato
40110 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 13:50

Mohučanka Uměj to.

A propos, kdyby se vám někomu chtělo podepsat a/nebo sdílet petici za dětské a studentské vědomostní soutěže, olympiády, SOŠ, děkuju předem.

Pánové nahoře správně usoudili, že šetřením na tomhle své voliče jistě nenaštvou.

http://www.czechscience.cz/msmt/

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 21. srpna 2020 22:03

Sweet Potato děkuji, dcera to celou dobu kysele komentuje.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 11:31

Ne dnes uz pred par dny,ale nas....jsem furt.

Pripojuju se do tymu "vzala jsem si srace"(toho prvniho)Jsem si naivne myslela,ze 22let po rozvodu,kdyz je syn dospely uz ho nebudu muset nikdy resit.Zrejme nektera spatna rozhodnuti cloveka provazi cely zivot.

Offline Garfie
28425 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 12:46

Zarinya Lituju tě, ale bohužel, když je dítě, je to prostě nafurt a sráč sráčem zůstane. :-( Bez ohledu na to, že je dítě dospělé, přijdou svatby, vnoučata, nějak se tě to prostě pořád týká. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 13:24

Garfie no,mas prevdu.Svatba s muze exmanzelkou byla taky vyzivna.

Tohle je trochu neco jineho.....po tom co se naposled predvedl ho odstrihl i syn a me je strasne lito,ze ublizil jemu a na sebe jsem nasr....co jsem mu poridila za tatinka.

A nemam na nej ani zadny kontakt abych mu mohla alespon napsat jakej je kreten.....

Offline Garfie
28425 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 13:38

Zarinya Hele, ale tak jestli ho odstřihl syn, tak jsi dost možná volná :-) Jako člověk si vyčítá, s kým si pořídil dítě, ale to už nenapravíš, tak se tím netrap. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 13:42

Garfie diky

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:41

Zarinya přičti mu body aspoň za skvělého syna. Bez něj bys ho neměla. A netrap se pro něco, co už stejně nemůžeš změnit. Máš víc než on, máš svého syna.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 16:27

Dadoo take dekuji. :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 11:15

celodenni stavka mhd...

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 13:19
Reakce na Zarinya:

celodenni stavka mhd...

​U nas taky, samozrejme si vybrali den, kdy jsem rano mela byt u doktora........ Ale doufam, ze odpoledne uz to snad pojede.....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. zaří 2020 13:24

A666 u nas to nepojede.....z prace abych jela taxikem,protoze na kole mam rozbity svetlo.

auto si vzit nemuzu,protoze obvzlast dnes tam nezaparkuju a jeste budu muset budit muze po nocni at me odveze do prace.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. října 2020 13:58

nikoho nic nestve,to je fajn.

Mne zas nasr...opetovna stavka mhd a vyprodany saty v cos,ktery jsem si tam vcera zkousela a nekoupila a pres noc se mi to rozlezelo...

Offline Sweet Potato
40110 příspěvků moje polička 09. října 2020 14:02

Zarinya Víc takových stížností

Offline continuity
42660 příspěvků moje polička 09. října 2020 14:25

Zarinya prosím tě, za co se stávkuje? Tady je MHD finančně ve srabu ( ze mají jízdní řády prořídlý, jak kdyby stávka byla, to neresim, asi jim zapomněli říct,ze zrušili to promoreni).  

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. října 2020 15:13

continuity mam pocit,ze chteji vetsi platy.Myslim,ze jsem to zaslechla v radiu,ale vic se o to nezajimam.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. října 2020 15:21

Sweet Potato tak ,ze nemuzu do cech,mne stve samozrejme ze vseho nejvic a nechci panikarit,ale opravdu mam obavu,ze to nepujde ani az se malej narodi.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 09. října 2020 15:43

Tak já si taky odložím taky v podstatě nic světobornýho, ale v součtu už jsem nějak umořená.

Vláčela jsem dnes tátu na odběry, aby měl v pondělí jeho doktor podklady, podle kterých připadně upraví dávky léku.
Včera jsem si telefonicky ověřovala, jestli normálně fungujou, tak že prý ok. Dnes jsme se tam po hodinové připravné akci z domova, nalačno a bez první injekce vlekli další půlhodinu a na místě cedulka, že zavřeno kvůli karanténě. 
Nikde nikdo, naše lékařka dovolená, chtěla jsem se domluvit, že by k nám poslala odběrovou sestru, ať už prostě ten odběr nějak proběhne.

Tak nic. Takže v pondělí se doufám aspoň dostanu do té dia poradny, máme už léky jen na týden. 
Někdy mám pocit, že valím balvan do kopce a furt mi padá.

A musím dneska sepsat nějaký projekt financovaný MŠMT, podklady mám už týden, vůbec se mi do toho nechce, odkládám to, to radši umeju koupelnu a přesadila jsem kytky a pořád to tu leží a vím, že to musím do půlnoci sepsaný poslat, ale nemám motivaci a všechno se mi zdá tak nějak beze smyslu....

A pak jsem si ještě já blběna pustila toho šaška na tiskovce a nejradši bych zavřela oči, napočítala do desíti a až je otevřu, tak budu ležet někde u moře na písku a nejlépe na tom profláklým opuštěným ostrově, kde budu žrát kokosáky a lovit ryby harpunou a mluvit jen s Wilsonem