Karja Asi do mužských rukou probíjí nějaké výboje, které způsobují impotenci, taky bych byla opatrná! ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Garfie Nevím no,to je dnes a denně, furt:-D.
Karja hele povalující se uzávěr od piva nenápadně smeť ze stolu zoubkama nahoru někam do sambovy trasy ..pokud teda nenosí pantofle s pevnou podrážkou, to pak ztrácí výchovný efekt ![]()
SunEclipse Von má hrosi kůži, vždyť dřív chodil furt bosej:-D. To ne,to je už můj životni úděl asi!
brrr byly poměrně trvanlivé, ale stejně..
mitford sister jooo, konečně mi to někdo vysvětlil a zároveň mě ponouknul k zamyšlení.. Ano. Jak myslíš, že jsem se svačinama nakládala já sama..?? ![]()
Mha mléko do škol máme taky. A rozhodně se nechci nakazit explozí...!!! ![]()
Pinot Noir já bych bez svačiny nedožila oběda, já byla dopoledne hrozně hladová. Normálně doma snídaně, po druhé hodině svačina, po páté o přestávce na oběd, pak mě ještě čekaly někdy i dvě hodiny, ale to už jsem nějak překlepala
Ale malá ségra je jak holky od continuity svačinu obvykle nesní, leda tak tu kapsičku. Teď o online výuce jí máma musela volat, aby se nezapomněla aspoň naobědvat.
Mha Mléko do škol = vylité jogurty v aktovce ![]()
Pavlena to musí být něco atavistickýho :)) já taky různě rozstrkávala a schovávala svačiny, dostávala za to strašně, a přitom jsem je mohla kdykoliv a kdekoliv mimo domov vyhodit do koše, že...? dodnes se nad tím občas zamýšlím - jestli jsem byla tak blbá nebo je to ozvěna nějakýho zahrabávání kostí z pravěku.
byla jsem stejná ale s tím "kdykoliv vyhozením do koše" to právě nebylo tak jednoduchý. jako malá jsem netrávila až tak moc času v soukromí o samotě a navíc okolo byly vždy nějaký zvědavý všetečný osoby.. například nezapomenutelný zážitek se soudružkou, která mi dávala asi patnáctiminutovou přednášku o neplýtvání jídlem, když jsem hodila do koše rohlík (suchý), který mi upadl ve třídě na zem. poslední její argument, kterým mě naprosto odzbrojila, zněl: každý má babičku na venkově! (jelikož prý když ten špinavý rohlík nechci jíst, mám ho vzít babičce a ta ho dá králíkům nebo drůbeži![]()
Ježiš, to nechápu. Vždyť svačina, to byl jediný světlý okamžik každého školního dne, já se na ni těšila od chvíle, co jsem vyrazila z domu do školy.
Hele já taky, sním svačinu a už se ten pracovní den nemam na co těšit.
Pavlena my jsme sice našli jen jednu, ale byla z prosince, nalezena na začátku května, pěkně uleželá, bylo to na vyhození školního batohu :D
sandwich, zelenina a Babybel :)
Tulipe další oběť distanční výuky![]()
Se svačinou jsem na tom byla jak Pinot, já ji většinou snědla před první hodinou. A to jsem měla nejčastěji chleba se sádlem, případně s pastikou.
Tak Betty chleba se sadlem![]()
ale to az v puberte, na zs jidlo fuj:-)
Kan kolegyňa tak obvykle zjedla desiatu pred prvou hodinou (bežne vstávala okolo štvrtej) a povedala, že môže ísť domov.
Teď je to spíš divné a nehygienicke, ale byla jiná doba a my si svačiny vyměňovali. Směnný obchod od první prestavky.
Moje zdravé zeleninové jsem vyměňovala za nutelu nebo suchý rohlík.![]()
Mha moje deti si svačiny různé vyměňují doteď. Mají to sice školou zakázané ( mě je to víceméně jedno), ale přesto to dělají.
Starší dokonce směňovala svačinu za fotbalové kartičky. ![]()
continuity Takže tradice přežila :) Čím to je, že ostatní mají svaciny vždycky lepší...
Ať dodržím téma, tak mě ne naštvalo, ale vadí mi, že každý, kdo mě vidí ostrihanou, mi musí na vlasy sáhnout. ![]()
Mha buď ráda, že nemáš undercut. To je úplně šílené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my