Mha ježíš! To mipřipomnělo, mám kudrnatý vlasy a ostříhala jsem z dlouhých na 2cm ježka.
KAŽDÝ si musel sáhnout!!! ![]()
Mha ježíš! To mipřipomnělo, mám kudrnatý vlasy a ostříhala jsem z dlouhých na 2cm ježka.
KAŽDÝ si musel sáhnout!!! ![]()
Akras No protože ten ježek je TAK geniální!
Ale kolegy teda neosahavam, jenom malyho synovce a i tam se dovolím, jestli muzu.
Mha Tak asi to máš pěkný! Já jsem to sem dávala k dobru několikrát, ale v práci byl fakt pěknej kluk, sympatickej, mladej, trochu jsme se spolu kamaradili v takové pracovní parte a když jsem byla těhotná, tak mi začal sahat na břicho! Ale mně to vůbec nevadilo:-D:-D:-D. Tak treba narazis na někoho takovýho, kdo ti ten neprijemnej pocit vynahradí:-D:-D. A ještě půjdeš za měsíc do undercutu:-D.
eM to oni se taky většinou dovolovali, poprvé, a pak už sahali kdykoliv..
Akras A ještě proti srsti, co?:-D
Karja no přesně!!! ![]()
Akras To jsem měla taky vždycky ráda (dělat někomu jinými):-D. A tak jsem k tomu jeste dodavala něco ve smyslu, ze je to jak hladit jezevčíka:-D. No je to prostě silný no! Snad jsem se aspoň ptala:-D
Karja ále, člověk si zvykne na všechno
(už mám zase dlouhý vlasy)
Akras :-D.
FB vymazal KKRD boys![]()
![]()
Jak se z kamaráda nebo minimálně dobrého známého, může během chvilky stát podrazák. S něčím nesouhlasíte, on se tváří, že jsme to kamarádsky vyřešili a zatím se vrší podraz za podrazem. Já dobře vím proč to nastalo, čekám, co vše ještě nastane, ale už to nemůžu zastavit a musím s ním celou akci dokončit.
https://zelene-mesto.cz/ jestli to tam nekdo znate. Vcera koukam, kus vrchu Tresnovka vykaceny. Dnes se podivam na net a vzteky me malem kleplo. Pry dva domy
. Dva a dva spojeny tj.4obrovsky vezaky. Nechapu, jak to nekdo mohl povolit? A kde jsou eko aktivisti??? Ta nova vystaba tam uplne spatna nebyla - ty nizsi domy po vrstevnicich udolicka. Ale ty vezaky
. A ty posledni svou vyskou a mohutnosti tomu teda daji korunu. Fakt hruza. Nasr... me to strasne. Edit Jde o Jarov Praha 3/9
Jeste si vzpominam, jak v devadesatych letech byly plany udelat z nakladovyho nadrazi Zizkov neco jako central park. No, tak samozrejme prachy zvitezily, jako vzdy. Budou tam byty pro cca 10 tisic lidi. Zajimalo by me, jak to vyresi s dopravni obsluznosti. Uz ted je Zelivskyho a okoli pro auta priserny a mhd narvana. Az se tam nastehuje tech 10tis bude sranda velika. A Hagibor to samy. Nacpany barak na baraku a pry green port - bydleni v zeleni. No ta zelen tam byla, ale uz neni a nebude.
Jak mam nekdy blby napady a ten dnesni extra blbej..![]()
Zarinya tak se pochlub
.
Zarinya Copak jsi vyvedla?
Makarano,diky bohu za otevrenou drogerii na nadrazi do 22.00 hodin.![]()
Takze za 40minut bude problem vyresen.
Ovsem![]()
Dopoledne me napadlo,ze se mi nelibi nejak barva na vlasech......tak jsem si po praci koupila nejaky tonung,vsak proc nevyzkouset neco noveho,ze.
uffff katastrofa,uplne fialova hlava takze jsem v pul devaty jela na nadrazi,v cepici narazeny az do oci pro barvu.
Zarinya a tak když se to dalo vyřešit. No byla bys ještě nepřehlédnutelnější
.
Makarano,nastesti,ale nas...lo me to dost,protoze jsem mohla treba odpocivat.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.