RoSa už je to odpoledne celkem poznat, že?![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
OliveOyl hm, ve stredu jedu k mame a v nedeli domu. A sykorky nam tu cvrlikaji uz jak dlouho, i kdyz ony spis řvou, kdyz neni nic na krmitku.
Evaeva Nene,manželství je svazek mezi mužem a ženou a nedělej z toho konec školního roku!
Karja Hele ale kytka a čokoláda jsou fajn kdykoliv, ne? ![]()
Ostatně u nás konec šk. roku spíš frčí v plecháčkách "Nejlepší učitel na světě" a bylinných čajích.
Karja
ani když mu dám flašku? Šťávy teda?
Karja
beztak jen zavidis!!!(zavidime)
Syn přijel strašně nadšenej z lyžáku, to jsem ani nečekala. Navíc tam vůbec nechtěl jet, musela jsem ho donutit. Tak mi o tom nadšeně včera celej den vykládal, úplně jsem mu záviděla. Je to pubertální výrostek, nadšenej není snad nikdy z ničeho normálně ![]()
Funguje to!

Sweet Potato tak na Androidu ne:)
Sweet Potato jooooo! ![]()
![]()
![]()
711990 mně to na Androidu funguje!
Karoleena mne to vyhleda clanky o HP:(
Renusatko Nevím, jestli ti to pomůže, ale dnes jsem slyšela, že umělecké školy mohou zveřejnit seznamy přijatých až po 5.2. Do té doby jsou to jen seznamy těch, kteří úspěšně složili zkoušku. Určitě to někde najdeš.
999 To jsem taky slyšela. Dnes jsem to zmínila při telefonátu z té školy, když chtěli rozhodnutí, jestli tam syn nastoupí. Paní (asi nějaká sekretářka) na mě začala dost nepříjemně tlačit, že oni jsou soukromá škola a že to mají jinak. Když jsem řekla, že si teda asi ověřím, jestli pro ně zákony neplatí, tak se zeptala, kdy jim dáme vědět. Já nechci dělat dusno, ta škola jako taková, je dobrá, tohle se mi ale strašně nelíbí. Jenže kdyby tam syn nastupoval, tak mu nechci dělat problém ještě před nástupem.
Renusatko To chápu, ale jednají protiprávně, pro soukromé školy to platí taky.
999 My určitě nejsme první rodiče, kteří to řeší. Je to problém už několik let. Dokonce prý tak dva roky zpět se s nimi někdo soudil. Přála bych synovi, aby se dostal na tu druhou školu. Je to obor, který trochu víc chce. Já chápu, že tahle soukrmá škola nechce být ta škola druhé volby, což asi automaticky je. Jenže i když to pro některé je volba číslo dva, tak pořád je to o tom, co je baví a naplňuje.
Nejsem úplně neschopná ![]()
Díky moc za podporu, když jsem si zoufala, fakt mi to pomohlo. Sice jsem teď úplně hotová, ale už mám vybráno, co si koupím za odměnu ![]()
Mohučanka Juchuuuu! ![]()
Mohučanka Gratuluju![]()
Mohučanka Gratuluju![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my