My jsme si na okna našli jednu paní, chodí k nám od prvního mytí oken, co jsme se přestěhovali do domu. Tehdy jsem měla malé ubrečené mimino a okna byla neuvěřitelně zaliskaná od stavby a dělání fasády. No a už nám zůstala a je to ta nejlepší investice
Mně nevadí skoro žádná domácí práce, ale okna opravdu nesnáším, navíc s naším dítětem by to byla akce na několik dní. Ona to má za 2-3 hoďky i s vypitím kafe, které si spolu pokaždé dáme
prostě nejlepší nápad to byl ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Okná poriadne umyvam v lete a počas roka niekedy len zvnútra, kvôli prachu.
Vôbec neriešim vidno/nevidno.
crazydaisy krásne!
Tie knižky Babička a dedko rozpravaj, dostali naši pod stromček ako formu oznámenia, že som tehotná. Bohužiaľ ich vôbec nevyplnaju a keďže otec je po porážke, tak s nim to už ani nejde.
crazydaisy to je krásne že vám oslava vyšla. Je super ze ste nohli byť všetci spolu a užiť si to. Každá fotka, video, dobré. A tie maličké deti tak krásne vedia dať najavo lásku. ![]()
Pamätám.
Kan v Praze jsou ty rámy zaprášený za tři dny, úplně černý. Zbytečná námaha. Myju to jen na terase, protože u toho zvenčí sedíme. Na ostatní okna kašlu.
No já myslela na rámech spíš vevnitř.
Renusatko ten film je úžasný nápad. My uz sme stihli iba take video spomienkove, s fotkami od detstva az po dospelost , niečo na spôsob "tak šiel čas". A teraz ešte stále nenastal čas si to pustiť. ![]()
Kan zevnitř rámy moc špinavé nemám, akorát občas vezmu prachovkou tu spodní hranu nad parapetem.
Já jsem okna myla v srpnu a ted mi přijdou uplně stejně špinavá jako v tom srpnu. Interval mytí oken co tři měsíce mi přijde hrozně přísnej:-D. Takže vůbec asi:-D
Kan tak ty beru s utíráním prachu každý týden, to nepovažuji za mytí oken.
Karja u nás se kdysi myly okna co čtvrt roku a 2x za rok se to rozšroubovalo, takže mu můj interval 2x do roka přijde úplně zlatý. ![]()
continuity šroubovaci okna, to bylo neco strasnyho.
Z chalupy jezdíme vždy až v pondělí ráno. To vstávání je sice strašný, ale ty nedělní podvečery absolutně stojí za to. Ten božský klid, pohoda, všechno hotový...

Putování šternberskou historií 2023 all stars team.
Hezké to bylo, brečeli jsme na konci skoro všichni.
dzizisketa jé, to je hezký! Dáš prosím k dobru i nějaké detaily?
dzizisketa hezke:)
tak na oknech jsou nejhorší ty rámy, že... a to černý těsnění, co za a) se obtiskne a za b) pouští
Jsou to speciální kostýmované prohlídky jakoby na ukončení hlavní sezóny. Letos už 15. ročník! Předchozí tři roky nebyly a letos v srpnu bylo 100. výročí narození p. Zdeňka Sternberga, tudíž letošní ročník byl v duchu těch sto let. Jindy jsou ty kostýmy větší odvaz, od středověku přes renesanci a baroko po všechny styly 19. století, takže na oko větší odvaz. Letos to ale zase byl velký doják.
dzizisketa to musí být bezva. Vždycky jsem chtěla zkusit dělat průdkyni.
Celodenní stávka islandských žen za stejné příjmy, včetně premiérky. Už posedmé, a to prý mají pořád ještě 20% rozdíl mezi platy mužů a žen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.