Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Janulik03
20214 příspěvků moje polička 08. července 2026 15:16

andulka01 pomalé ráno až do večera je sen 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 08. července 2026 15:30

Janulik03 -  u nás sa ten sen už zmenil  na všedný každodenný program . Ak máme v pláne zajtra niekam ísť, vždy sa dohodneme, že „ až po káve “ / raňajky, káva, chvíľa pri počítačoch, WC, kúpeľňa.... / Ak  to už nejde inakšie a musíme odísť skoro ráno , napr. lekár , je nám to už neprirodzené. Vstaneme, ideme, to áno, ale telo protestuje. Dcéra sa  nám zčasti smeje, zčasti závidí, na čo máme jedinú odpoveď - počkaj si na dôchodok ! 

Online stes
9191 příspěvků moje polička 08. července 2026 16:40

Pomalý rána s pozvolným přechodem do jeste pomalejšího večera dovedu praktikovat, když muž odjede s kamaradama na víkendový kola. Boží chvilky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2026 18:25

Blanka snídaně, čaj a mobil je pro mě rychlé ráno

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 08. července 2026 19:25

Evaeva Moje ráno je tak rychle, že mi v optice nevěří, že si nestíhám denně nandávat cocky:D, ale fakt je to zdrzeni, vyšla jsem že cviku a nemam to za 30sekund:D

Offline Sweet Potato
40212 příspěvků moje polička 08. července 2026 19:27
Reakce na slniecko:

Tabea Tatranský ?

​Jsme na Kaprunu, hojně ho tu čepujou. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 08. července 2026 19:28

Evaeva - no áno, ale možno je treba vziať do úvahy aj „ skorú rannú “ hodinu, keď vstávame, a to nebýva skôr ako  7.30 , a keďže s striedame v  kúpelni, tak ten, ktorý čaká, až bude voľná, si leňoší ešte dlhšie ! Bývalo, a bývalo to ešte nie  tak dávno, že som síce vstávala po siedmej, pred pol ôsmou, a išla som cvičiť, mám dobrú zostavu na 40 minút. Ale v letných horúčavách som s tým prestala, a tuším, že až sa počasie vráti k miernejšiemu, bude sa mi znovu začínať ťažko, preťažko  ! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2026 19:57

Karja nechápu čaj musí být, když spěchám, piju ho u líčení. Když mám víc času, tak zvládnu i kafe, což je ten důvod, proč kroužek v 9:45 před barákem sotva stíhámeČočky si dávám často, to je rychlovka.

Blanka já většinou vstávám taky tak, obvykle akorát zamávám synovi při odchodu do školy. Holt dovolená, ne?Umím se vypravit za hodinu včetně dítěte, ale nedělám to ráda (a čaj musí být), rychleji ne, to si holt přivstanu. Ten typ, co je v sedm v kanclu nikdy nebudu.

Offline viktorka_od splavu
49256 příspěvků moje polička 08. července 2026 21:34

Evaeva ja si caj beru do koupelny (bez caje bych z domu neodesla!!:-)) ale stejne mi to trva minimalne hodinu-hodinu a pul

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2026 21:56

viktorka_od splavu já bývala hrozná, hodina a půl byla žádná míra. Fakt jsem byla překvapená, že to najednou za tu hodinu zvládám i s tím vypravením malého, letos jsem po dlouhé době měla několik příležitostí. Akorát snídani dětem většinou dělá muž. A teda ráno se nesprchuju, nemeju si vlasy a musím vědět, co na sebe 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 08. července 2026 22:02

Evaeva Já teda kafe do sebe taky kopnu, ale fakt hodne za pochodu a klidně vypravím sama sebe i s namazanim svačiny za 15-20 minut:D. Já totiž často brzo rano vzbudim i deti, takže kvůli tomu vstávám radši později, abych je nevzbudila zbytecne brzo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2026 22:05

Karja za 15 minut se ani nezapnuKafe piju až později, jednak se to nemá, jednak jsem zvyklá na ten čaj. Ale obojí mi trvá, žádné kopnu do sebe. Já teda dost často vstávám poslední, ale u nás by vzbuzení dětí bylo spíš žádoucí, mladší se startuje ještě dýl než já Starší vstává první nebo ho teda muž budí do školy. 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 08. července 2026 22:13

Evaeva No ony spí vetsinou se mnou v ložnici a fakt otevřu oko, ony taky, natoz dvere. I teď v lete bych klidně vstavala o půl 6, i v 5, ten ranní klid a pár hodin klidné práce by mi zato stalo,  ale ta šance že se budí se mnou nebo vstanou driv je téměř stoprocentní no, takže spím taky, ale úplně mi to nevyhovuje....Takže i proto když někam jedu, radši vstanu později než aby vstavaly třeba po 5 se mnou;-), ale i tak tuhle visela starsi v 6 ráno na plotě v pyzamu a mávala mi, to je kolikrát obraz, jak kdybych je opouštěla!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2026 22:56

Karja haha, mimiňák se pravidelně budí mezi 5:30 a 6:30 a normálně ho ještě uspávám, resp. si dá mlíko, přemístí se ke mně a ještě si tu hodinku dvě dá Vedle mladšího můžeš štípat dříví a sám od sebe před půl osmou nevstane, toho fakt taháme z postele skoro násilím během školního roku. Že by tu někdo včetně dospělých dobrovolně vstával v pět nehrozí.

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 08. července 2026 23:10

Evaeva Jo, my to známe už od narození vlastně, kolikrát jsem měla o půl 9 už uvareno, uklizeno a šli jsme na nakup:D. Ale jako ted spí déle už, ale fakt musí být klid, jakmile se někde něco hne, nedejbože matka, je to zase na nohou:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2026 23:16

Karja malý se taky většinou vzbudí, když ho mám v posteli, a vstanu, to je jasný.

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 09. července 2026 00:15
Reakce na Blanka:

Janulik03 -  u nás sa ten sen už zmenil  na všedný každodenný program . Ak máme v pláne zajtra niekam ísť, vždy sa dohodneme, že „ až po káve “ / raňajky, káva, chvíľa pri počítačoch, WC, kúpeľňa.... / Ak  to už nejde inakšie a musíme odísť skoro ráno , napr. lekár , je nám to už neprirodzené. Vstaneme, ideme, to áno, ale telo protestuje. Dcéra sa  nám zčasti smeje, zčasti závidí, na čo máme jedinú odpoveď - počkaj si na dôchodok ! 

​Já už skoro nedokážu pochopit, jak jsem zvládala chodit do práce resp. se do ní vypravit tak během půl hodiny brzo ráno -  kdyby šlo o život, tak to možná dokážu i teď, ale jak píšeš: nějaká ta hygiena... kafe... internet k tomu... něco k zakousnutí...  a je dvanáct, den začíná

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2026 00:32

barbucha jo, takhle si žije můj děda. V půl desáté vstane, nějaké to zdravotní cvičení, dlouhá snídaně... ve dvě si jde koupit oběd, obejde pár obchůdků, dá nějaký ten smalltalk (už toho moc nenachodí bohužel), večer vínko, spát chodí až po půlnoci. Doufám, že můj důchod bude taky takový

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 09. července 2026 00:54

Evaeva 

Jako vono to neni špatný ten zaslouženej odpočinek

Ale musim říct, že i když programu je dost... tak začínám občas uvažovat jestli je ta půldruharoku "dovolená" definitivní, jestli to pro nás mladý nestačilo

Offline slniecko admin
19544 příspěvků moje polička 09. července 2026 01:15
Reakce na Sweet Potato:

​Jsme na Kaprunu, hojně ho tu čepujou. 

Fíha!!!

Tak ale čím sme tak asi mohli my preraziť, ak nie chlastom...