Dvě Češky ve finále Wimbledonu. Nevídaný úspěch.
taky se těšíme
Evaeva to zas nechapu ja. Jako ano, rada si pospim, ale jinak rano vybavut dite do skolky max 20min. Mame to 20min autem, a po 8.15 uz maji ucitelky problem, ze jdeme moc pozde. Dnes jsem vstavala ve 4.50 a v 5.02 jela z Prahy do Liberce do prace
. Proste obleceni prichystane, kabelka sbalena. Ale prehnala jsem to a 6.20 popijela hnusne kafe v jedine otevrene "kavarne". Ale ja mam v kaclu liceni, kavovar mame dobry erarni a pri praci si fakt mentalne oddechnu. Doma zas des, starsi pritahl sedmou nemoc, mimino teplotuje. Tak jsem zaucovala jeho otce a babicku co a jak se dava. Do toho jeden pes ma uz dva tydny priserne abscesy z osin, tak si stridave hraju na prevazovou sestru.
Jos já prostě musím snídat, pro dobro všech, jinak jsem sedmihlavá saň, a potřebuju čas na zapnutí. Kdybys mně viděla ráno, pochopila bys
To vůbec nesouvisí s tím, jestli jsem doma nebo jdu do práce, v sedm mi letí letadlo nebo jsem na dovolené.
Jos js bych strasne chtela umet rano dite vypravit za 20 minut. My vychazime skoro hodinu po tom, co ji budim, a to ani nesnida. Ale z te hodiny stravi jeste tak 45 minut spankem, at uz na gauci, nebo na zemi. Obleceni na ni navlekam ja v polospanku. Kazde vsedni rano bych to dite, co samo vstava v sest, dost uvitala. Klidne budu vstavat brzo i o vikendu, hlavne kdyz bude v sedm rano pred odchodem do skolky bdela.
Zuzuli u nás jedno dítě (to, co vstává nejdřív) stráví 20 minut na záchodě
takže ani ten není před půl osmou hotový
Zuzuli u nás ty rána byly strašný, strašný, ale nakonec si to sedlo. Dost teda pomohl covid, zrovna ta víc spavá měla učitelku podobného ražení a ta během covidu začínala on line vysílání až v devět.
Od konce covidu, to ji bylo deset, se už vypravuji zcela sami, včetně vstávání na svůj budík. Když se ráno do té dost neuvěřitelné rutiny přimotam, většinou to strašně schytám. to dítě je fakt nenalozeny a já taky nejsem v kdovijake psychické kondici. Takže to radši ani nedělám, odpoledne spolu můžeme mluvit taky a večer v devět se nám tak 3x týdne usalaší v obýváku a chce si povídat.
continuity jít si ráno z cesty je v rodině sov dost zásadní
Akorát u těch dětí trvá než se k tomu dohrabeš.
viktorka_od splavu Zatemňovací závěsy samozřejmě máme, ale i tak ho to světlo budí, to bych s ním musela spát asi ve sklepě (ne našem, i tam máme okénko
).
Evaeva No kroužky jsem taky vzdala, ty bychom nezvládali, chodíme jenom do mateřského centra a odcházíme v půlce programu, abych se stihla dostat domů a nakrmit ho, než mi usne ![]()
Ono se to snad zlepší, starší byl taky takové ranní ptáče a teď už spává tak do sedmi. Akorát teda tak od deseti večer ![]()
Myrtila no minimálně se mu natáhnou ty bdělá okna a vydrží celé dopoledne. I když chápu, že mnohem důležitější než kroužky, je to ranní (ne)vstávání.
Jinak já dávala synovi oběd až po spaní, když chodil v těch 11, ale on měl to bdělé okno krátké. Dostal větší svačinu a oběd měl až po půl druhé, kdy obvykle vstával. Aspoň jsem měla čas něco uvařit a rovnou i sníst. Mamka to dělala s malou ségrou stejně jednu dobu.
Evaeva Pro syna je oběd až po spaní taková nouzovka, sní toho mnohem míň než před spaním a pak se celé odpoledne něčím dojídá a je takový nevrlý. On má ten režim celý posunutý k ránu, no. I večeři pak potřebuje brzy. Ale zase když jsem na nohou od půl šesté, tak oběd v 10.45 mám obvykle hotový, i kdyby to měla být pomalu pečená kachna ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.