Zina u nás je měli v cukrárně na pultu. Taky se tam prodával pendrek a ušlehaná šlehačka v kelímku
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska mejdlicka jsem zazila original, protoze muj deda je schovaval a tak v roce 93 prijel a rozdal nam je. Nic ohavnejsiho jsem v zivote nemela![]()
na ty mejdlíčka se hrozně moc vzpomíná (a ještě na fialky) - myslim někdy v 90. letech dávali nějakej vzpomínací pořad (myslim tam byl i Jiří Dědeček) a na ty mejdlíčka vzpomínalo strašně moc lidí včetně toho, jak si je pak po revoluci koupili jako hroznou svátost.....a bylo to hnusný
já jsem takhle byla hrozně zklamaná z žužu a takových těch plněných kornoutů, co se prodávaly v cukrárně, byla v tom taková světle hnedošedá máslová hmota a jako dítěti mi to hrozně chutnalo, když jsem si to koupila pak jako velká, byl to nepředstavitelně ohavnej margarínovej hnus
Potrefenáhusa pendrek mi vydržel až doteď ![]()
paktofonika ja jsem starsi nez ty, ale plno veci si uz taky nepamatuju, sla jsem do 1.tridy v 89 a jsem devadesatkove dite, co jedlo trhaci zvejku od jagra a strasne drahou algidu (a milovala jsem reklamu na ni) a taky jsem si myla hlavu wash&go
. Muj muz je jen o par let starsi a obcas se divime, co ten druhy nezna ![]()
Potrefenáhusa Žužu jsem jako malá chtěla na pouti, protože to bylo voňavý a barevný a zvláštní a protože ta písnička, no kousla jsem do toho jednou, bleee. Ale pro mne bylo bleee cokoli konzistence želé a amarounovitého.
Na fialky svého dětství vzpomínala maminka, tak jsem jí je koupila v r.1991 na Všeobecné výstavě, nadšení se nedokonalo.
Prostě dvakrát nevstoupíš...
Lamicka Presne. Wash&go! Ta reklama v šatni so skrinkami :D
paktofonika jj ![]()
paktofonika Brát si do sprchy dvě lahvičky? Prásk! Já tedy ne! Prásk! Chci se jen umýt a jít!
Lamicka V tomhle pár let stačí, je to vidět i tady. My jsme s mužem od sebe 11 let a na tohle téma si vůbec nepokecáme, já jsem vyrostla na vlkovi se zajícem, on na želvách ninja.
Potrefenáhusa Ještě mě napadlo, že třeba ty původní sladkosti byly dobrý, aspoňněkterý, že hnusný jsou až ty jejich nápodoby.
Nebo jsme prostě už zpovykaný :-) :-)
Zina hlavně ta revoluce byl strašnej zlom, ten rok 1990 byl najednou úplně jinej svět s jinejma věcma, všechno jiný!
Potrefenáhusa Právě. A že jsem zpovykaná, jsem si říkala zrovna včera, když jsem si jela v 10 večer na konci listopadu do krámu pro borůvky, abych měla na ráno na kaši. :-D
o mejdlickach mi vypravela maminka, ja je nepamatuju -ale!! rikala ze hnusny byly i tehdy, jen proste moc nic jinyho nebylo.
Mejdlicka byly příšerně hnusný! Vůbec nechápu, kdo to mohl jist. To se nedalo! ![]()
A kdo pamatuje průhledný igelitovy balíčky a v nich limonády? Brčkem se musely napíchnout a pak vypit![]()
Dadoo jojo, limonády v igelitu pamatuju. Hele, já pamatuju i rozlejvaný mlíko, krájený máslo a kvasnice na váhu ![]()
Dadoo ja! A mali ich len v Žiline! A v Bratislave nič! (Teda, určite aj inde, než v Žiline, ale to bola moja vtedajšia predstava....)
Kokoska No, já právě to všechno taky ![]()
slniecko Keď ich mali i na východe, tak neverím, že ich nemali v Bratislave :D
slniecko ty si zo Ziliny?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje