Tak ja vam jeste par fotek posilam, kdyz se tak libi.![]()

Tak ja vam jeste par fotek posilam, kdyz se tak libi.![]()

tv Ty jsou.
To je nádhera!
tv úúúžasné!!!
tv no tedy.. krutě závidím. normálně takové úlovky ukazuju já
U nás letos ani ťuk. Úplně vysušeno, prázdný les.
Nejvíc brečí sousedka. Loni nasušila přes 11 kg hub. Měla pěkné přilepšení k důchodu. Letos má smolíka. ![]()
Dadoo to jsem rada, ze vy taky nic.ja letos nemám jedinou houbu, Křivoklátsko úplně vyschly :-((
tv jo a gratuluju a těžká zavist, uzasnej úlovek!!!
tv Závidím, těžce. Já letos ani jednu jedinou. ![]()
tv krasa![]()
Mně dnes udělalo radost počasí. Můžu být naboso aniž bych měla pocit, že mi odpadnou kotníky.
tv A kde to roste? Ne, že bych tam hned jela, ale jen tak pro zajímavost. U nás teda taky nic, jakože vůbec nic.
Jděte všichni na Bohemian Rhapsody!
dzizisketa Jdu ve čvrtek.
dzizisketa Taky se chystám, viděla jsem ukázky a dobrý. Akorát se mnou nikdo nechce jít :-/
moora To je super :-). Co jsi měla na sobě?
tv A kde to roste? Ne, že bych tam hned jela, ale jen tak pro zajímavost. U nás teda taky nic, jakože vůbec nic.
Valašsko. Na zacatku rijna jsem byla jeste kousek od Brna, mam tam svoje mista. A ac bylo sucho, nasla jsem dost, hlavne teda bedly. Jinak pro zajimavost, druha fotka-vpravo kos muj, vlevo "nehoubare", ten toho moc nevidi. ![]()
Ohledne sucha bych jeste nehazela flintu do zita. Nevim jak u vas, ale u nas o vikendu fakt hodne prselo. V kombinaci s teplem to jeste povali. Zitra to jdu zkontrolovat, tak kdyztak poslu zase nejake foto.![]()

tv Radši už neposílej ![]()
999 nic extra, kalhoty a vinovy (COS) ponco.
a ponozky se Stefanikem :-), teda s jen s letadlem vlastne (jeste mam s Masarykem, ty jsem mela v nedeli)
tv Díky. Krásný, závidím. Taky mě to napadlo, že by ještě mohly růst, ale zároveň jsem si říkala, jestli už nebude moc pozdě, jako v listopadu na houby. Já hlavně sbírám jen klasický hřiby, suchohřiby atd., max. bedly, ostatní se bojím, i když asi poznám. No ale o víkendu jedu na Moravu, Zlínsko, tak třeba bych mohla skočit do lesa. I když bych nerada potkala medvěda. Hrozně ráda chodím na podzim po lese a sbírám houby
. Ale musím dodat, tak 2-3x ročně se mi to podaří ![]()
dzizisketa To si piš, že jdeme!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.