999 dobre, ale netusim, kdy se zase urvu. A asi by se mnou sla dcera, dneska vyla zavisti ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zarinya na to, ze ji mam za vraty, jsem posledni rok nebyla skoro nikde, proto jsem z toho dneska tak odvazana.
ono bylo docela dost sněhu ve středních Čechách, ale jen ve stinných dolech kokořínských![]()
Kokoska To bychom dělaly, že jsme staré známe, nevím, jestly by dcera pochopila tahle virtuální přátelství :-).
999 kdyz o tom premyslim, u vseho deti byt nemusi ![]()
999 ja to taky tajila nekolik let.
Pak jsme jeli koupit auto do Prahy a setkali se z jednou parfumanickou se kterou se zname uz davno z jineho fora a ona je moc fajn,ze se libila i muzi tak mam klid.
Predtim jsem byla dvakrat v Praze natajno.![]()
Zarinya Tak blbě se to vysvětluje :-).
999 to mi povidej.![]()
999 No, ale jak jste se mu líbily! Ptal se pak, kdy zas někdo přijede!
Zarinya Já to před sambem netajim, hodně místních i ,,zná,,. Ona jeho kolegyne tu (snad peklo či arome) taky kdysi dost blogovala, takže tak nějak věděl, že nejsem žádnej sociopat, když jsem na síti:-D. I ty zajímavosti mu říkám, kupříkladu ví dost o Garfie stěhování:-D. A třeba z dětského vlákna mu vypravim. Horší je to s přáteli, to když chci říct něco z virtuálního světa, tak to různé překládám do davnych kolegyň a nebo sambovych kamarádek....
Odpolední procházka v lese a nádherné barvy cestou domů. Balzám na duši. 
999 Karja taky doma nevykladam, ze na parfumanii Karja rika... proste "na internetu jsem cetla" ![]()
Ja mam teda par znamych "holek", se kteryma jsem se uz pred lety poznala pres internet, pak jsme se zacaly schazet zive a dokonce jsme byly i na dovolene. O tech manzel vi, jednu zna dokonce osobne. Uz jsem nektere z nich diky korone nevidela rok, chybi mi. Pres net to neni ono.
Tulipe krása, děti už bezkuji líp než, já se bojím u sjezdu ![]()
mladší už minule řekla, že než na výlet pěšky, radši na běžkách. Já se zatim prošla a dojela pro ně autem pod kopec, dost si ten sjezdik užili.
Když už jsme u toho nemáte někdo zkušenost s backcountry běžkami? Potřebovala bych něco, co mě v těch sjezdech trochu podrží.
Karja muz se taky obcas zepta,co se tady pise,protoze precist si to nemuze a ja mam tablet furt na parfu,ale pred nim nepisu.![]()
A rekla jsem,ze je to forum,kde jsou jen zeny tak byl klid.
Kokoska Není no. Jako já jsem si říkala, že člověk tak nějak ztratil/ztratí ty širší vazby.
Kolegyním či kamarádkám se svými virtuálními přítelkyněmi nechlubím, ale před mužem a dětmi vás netajím.
Kokoska
jo,presne na internetu jsem cetla.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.