Jako fakt existuje někdo, komu ještě to věčný Babišovo mávání grafama nepřijde směšný?
Zejména u vědomí skutečnosti, že mu je oponent vždycky roztrhá na cáry? Ale třeba se Doník těší, že ho ten geniální ekonom něčemu konečně naučí ![]()
Jako fakt existuje někdo, komu ještě to věčný Babišovo mávání grafama nepřijde směšný?
Zejména u vědomí skutečnosti, že mu je oponent vždycky roztrhá na cáry? Ale třeba se Doník těší, že ho ten geniální ekonom něčemu konečně naučí ![]()
barbucha Existuje
viz předchozí stránky
stes a představ si že to nutně neindikuje IQ tykve, zajímavý
Mutziputzi že ty hned takhle naskakuješ
stes no neke že si střihnem potrefenou husu navrch
Mutziputzi no a ne? ![]()
Potrefenáhusa zatím netrefená ![]()
Mě dneska pobavila básnička. Jen mě trochu zatrnulo, když jsem si uvědomila, že to bylo myšleno vážně. ![]()

K dokonalému rýmu už jen chybí akustická konstanta "bač, bač, jucharé... "
Bledule přesně
Samantha kábrt
Bledule to si delas srandu, ale.na jedne montazi jsem vyfasovala ovladani od velkeho magnetickeho jerabu na hale a makala jsem jak diva. Starsi kolega tuhle basnicku vysvihl na prvni dobrou, pry se to ucili povine![]()
rasaNori Tuhle práci často dělaly ženy. Moje tchýně například nebo Jena moje kamarádka snad od 18. Přišla z východu Slovenska , takové prosté děvče z hor. Vůbec jsem si ji nedovedla v té kabině představit a ještě s těma chlapama.
Bledule Moje máma, když se z idylické vsi ve východních Čechách provdala na Kladno, dělala na hutích právě jeřábnici. Na válcovně.
Dadoo Mně by se to líbilo, jen jnevím, jak by se to líbilo těm soudruhům u soustruhu , protože ak si pletu pravou a levou stranu, tak bych asi brzy někoho přizabila. ![]()
Bledule oni nam tenkrat meli pridelit chlapa z fabriky, jenze nebyli lidi a tak jsem ovladani vyfasovala ja jako nejslabsi kus vypravy:) a neni to zadna sranda, tema traverzama nekoho sejmes ani nevis jak...
rasaNori To jste si pěkně koledovali, kdyby se něco stalo, u nás se bez průkazu k tomu nikdo nesmí ani přiblížit.
Bledule ja mam prukaz uplne na vsechno:D vtipne je jak to vzdycky lezi na stole a foti se to pro zadavatele. Vazacak, na zdvizku,dokonce mam i svarecsky a potravinarsky. Muj obvodak se vzdycky jenom smeje co pry tentokrat:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.