...tak mně to přijde logický.
To je jak třeba s kadeřníkem - pokud znám něčí práci, tak buď se mi líbí, jak pracuje právě on/ona nebo ne a
pak právě proto k němu/ní jdu nebo ne.
Ne.?
...tak mně to přijde logický.
To je jak třeba s kadeřníkem - pokud znám něčí práci, tak buď se mi líbí, jak pracuje právě on/ona nebo ne a
pak právě proto k němu/ní jdu nebo ne.
Ne.?
Miru no právě: je to tak zřejmé, že moc nechápu proč to zmiňovat, není to žádný objev.
Tak jsem se fakt zasmala, byla jsem nakoupit, vzala jsem si cervene saty a cervenou rtenku, prodavac se mnou vedl small talk a rikal mi slecno, nacez pribehl dalsi a zacal mi pomahat davat nakup do tasky. Uplna prvni republika. ![]()
Podotykam, ze nemeli vubec zadne blbe narazky ani nic podobneho.![]()
No to je hezký!
Mně přijde, že mě balil minule v obchodě jeden kluk a že na mě tak jako furt čumí, jednou mě zval na drink před x lety.....Píšu segře, hele balí mě jeden kluk nevíš kdo to je? Popíšu cca vek, vzhled, že pracuje asi v našem 6 tis. městě, že asi nemá manželku a že si myslím, že pochází z vesnice na tu a tu světovou stranu (to jsem teda spletla). A přijde mi odpověď s jeho fotkou ve znění "to je brácha Petry Novákový, myslim, že mě balí taky". wtf...:-D
Karja Takoveho profi baliče jsme měli taky v mém rodišti, jmenoval se Zbyňa a docela by mě zajímalo, kdo mu na to nakonec skočil.![]()
Luna No já si myslim, že tenhle reálně nikoho moc nebalí (ani mě:-D). Ten příspěvek měl demonstrovat kvalifikaci mojí sestry:-D
Karja Jasne. Jen jsem si na neho vzpomnela.
Luna No, ale takového tu máme taky, ale jako to je hodně špatný, ale už jsem ho viděla i s nějakou přítelkyní:-D
jKarja To prave vetsinou nebyva nic moc, no...
Ale rikam si jinak, ze cerveny saty asi jeste nekdy vyvetram.![]()
Luna No to určitě nos, slečno!
Sweet Potato mazu z mobilu a znovu nainstaluju, abych ji mohl smazat 2x![]()
Luna konecne uz vem na vedomi, ze jsi krasna
Sweet Potato To bylo super! ![]()
Takže přikup ještě jedny červený šaty. A červenou rtěnku do zásoby.
Ty jsi sice kočka i bez té rtěnky, ale rtěnka nikdy neškodí![]()
Sweet Potato mazu z mobilu a znovu nainstaluju, abych ji mohl smazat 2x
Jo, to je top!
viktorka_od splavu jerry
Teda vy mi delate radost

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.