Dufam, ze to nebude obrovske. Ale pobavilo ma to :)

Dufam, ze to nebude obrovske. Ale pobavilo ma to :)

Hola girls!
pro naše komunitní weby mezi kterými je emimino.cz, modnipeklo.cz, arome.cz a další zaměřené na ženskou cílovku hledám obchodnici/accountku, pohodářku s backgroundem v marketingu, co se nebojí sem tam sáhnout i po jiné než obchodní práci.
:) Práce se tak hodí pro ty z vás, které máte obchodního ducha, ale rády sáhnete i po něčem kreativnějším.
Líbila by se nám holka/žena, co nad svou prací přemýšlí a jako klíště se nedrží zajetých prodejních kolejí. Komunikativnost a samostatnost asi netřeba vyzdvihovat.
:)
Nabízíme kancl na Andělu, možnost homeofficu, skvělý filtrovaný kafe, nekonečnou zásobu čokolády a přátelský tým složený ze studentek i maminek.
baltik chtěla bych vidět holku/ženu, co na tohle odpoví ![]()
baltik lol, bylo to ve skupine Holky z marketingu?:D
baltik jj, jsem :)
baltik ja ne, prichazim ale o hodne:D
V Lidlu jsem kupovala vino a chteli po me chteli obcanku. Nakupovala jsem vyjimecne bez deti, asi je to zmatlo.![]()
Mutziputzi To je super, TMBK z toho hned udělal vtip s Kristelovou, ale nemůžu to najít :-).
Jinak jsem si myslela, že ona je echt Američanka a česky neumí :-).
999 Tohle jsou momenty kdy pociťuju vlasteneckou hrdost, žádný Nagano![]()
Mutziputzi bozi ![]()
Mutziputzi Přesně :-),
Já jsem si i myslela, že česky umí, ale zrovna schopnost použít správně ty okrajové výrazy svědčí podle mě o tom, že umí hodně dobře. Asi se neučila jazyk jen doma.
dynda Asi trénuje s otcem a pro něj to okrajový výraz není :-).
Se těšim až to dorazí do háemka

Mutziputzi umele ucho !
![]()
OliveOyl ZNC jsou hudba mého mládí, teď je vůbec neposloucham.. v pátek byli v CB a jako rozjetý to bylo dobře
Na Visače se těším tuhle sobotu na hradech v Rožmberku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.