Jiná Realita Tak zrovna jsem se chystala napsat, jak mě pobavila kandidatura Sejrošky do europarlamentu
.
Čo vás dnes rozosmialo?
tady ten sexuální predátor papoušek mě rozesmál - sdílela jsem to na fb, ale nic moc odezva, tak třeba tady mimo moji bublinu :) (link na fb)
mitford sister jezis to je uzasny! To je asi nejvzacnejsi papousek co existuje. To musi bejt strasny dilema, bejt nadsenej, ze se na nej vrhnul anebo zoufalej![]()
711990 ten chudák musel bejt úplně sexuálně zatemněnej :D a ty komentáře k tomu... musím se tomu celej den smát :D
Jiná Realita Teď jsem vytáhla ze schránky plátek se sloganem Odejdeme bez placení. Ha, Sejrožka, těšila jsem se. A ono ne, on to někdo myslí vážně.
mitford sister
Tak on je chudák strašně vzácnej, o samici asi nezavadí.
Z twitteru:

Asi visačka od pásu cudnosti![]()
Ahoj, ZVU VÁS NA DOPOLEDNÍ SEZNAMKU V OSTRAVĚ v galerii PLATO Ostrava v pátek 17.5. v 10h, je to akce pro rodiče s malými dětmi, kteří hledají příležitost setkat se, vzájemně se podpořit, sdílet čas, nápady, radosti i strasti a předat si zkušenosti. Úplně první seznamku otevře matka, osobitá umělkyně a statečná bojovnice za PŘIROZENÉ A DLOUHODOBÉ KOJENÍ Kača Olivová.
Možná se mezi Vámi nebo Vašimi přáteli najdou zájemci. Srdečně Vás zvu
Jsem skoro v pokušení to tam jít omrknout![]()
rasaNori Jdi tam a podej info!!! Teda ale jestli kojis, jestli ne, tak to budes muset s malou nejak predstirat!
Karja to nedam:D ale zvedava jsem![]()
Sweet Potato
a ten pás cudnosti to dorazil jerry ![]()
rasaNori To dáš!![]()
Sweet Potato Ja jsem myslela, ze je to navod na udrzbu tech menstruacnich kalhotek (krev obsahuje zelezo), a ani me neprekvapilo, ze ma prijit zleva :-D
rasaNori Delas to pro celou zdejsi komunitu!
Sweet Potato mně překladač vyplivnul železo naruby, mám lepší, heč!
mitford sister jsem si vzpomnela na znasilujiciho papouska....evidentne se to siri https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/les-borska-pole-zabehat-ptak-muz-sportovec-napadeni-zachranna-stanice-zivocich-pustik.A190516_102721_plzen-zpravy_vb ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje