Sweet Potato Hele, po pravdě, zarazil jen nepatrně ..ale dneska, kdy vzniká tolik nesmyslnejch konspirací, jsem na první dobrou fakt nepochopila, že je to satira.
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie jo, na to už jsem jim teda neskočila![]()
stes No ale to zní zrovna hodně pravděpodobně!! ![]()
Garfie jo, podle toho, co jsem o tom skvostu četla, by to bylo klidně možny
Sweet Potato Ze tomu lidi veri se uz ani nedivim. Zvlast po tom, co mi jedna forenzni biolozka rekla, ze prumerny iq v Cesku je 80. To pak nam ta demokracie podle toho taky vypada.
crazydaisy Věřím. Jen bych asi vynechala to "v Česku".
To je vyborne!
crazydaisy Sweet Potato jenom technicka, IQ bylo definovano tak, ze prumerna hodnota v populaci je 100 bodu ( je to na tuto hodnotu normalizovano - prepocteno). je mozne, ze postupem casu se to mirne posouva, jistotne vsak ne o 20 bodu smerem dolu. Plyne to z definice.
Zmerene prumerne IQ je v euroatlantskem civilizacnim okruhu o neco vyssi, co ale muze byt spusobem, jak se testuje.
Vic snad slniecko .
continuity veľmi presne.
čo sa tej forenznej psychologičky týka, tak predpokladám, že to je ako keď praktický lekár v zime prehlási, že 80% ľudí je prechladnutých.
Edit: Forenzná biologička to bola pozerám, nie psychologička. Tak pre budúcnosť by to s tou psychologičkou mohla prebrať:)
viktorka_od splavu slniecko Pijte poctivého českého turka!
Zato Andrej Danko určite pije iba pravý ruský čaj
!!!
Třeba chtěla ta forenzní soudružka jen říct, že jsou Češi blbí, no.
Já bych to kolikrát (zejména po volbách) tipovala i na 50 ![]()
barbucha tak v pripade, ze nekdo chce nejak komentovat (i domnele) mene obdarene spoluobcany, je vzdy dobre zvazit, jestli nedela blbce hlavne sam ze sebe.
crazydaisy myslím, že to bude spíš chybná formulace/interpretace - říká se, že 80 % lidí jsou blbci, což je pravda:
A pak je taky docela dobrý nebrat všechno smrtelně vážně ![]()
continuity slniecko
Třeba chtěla ta forenzní soudružka jen říct, že jsou Češi blbí, no.
Ja si myslím, že toto je dosť univerzálne ![]()
paktofonika na tatransky caj mi nesahaj! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje