Lamicka Já to taky peču pro ostatní, ale pár kousků si ráda dam. A taky ochutnam ostatním..kupovaný není dobrý, to máš pravdu. Oak ješte vánočku a letos bych zkusila to panettone, když na to budu mít čas
Čo vás dnes rozosmialo?
Ounz peceni panettone jsem sledovala vloni na ig 711990 . ma muj obdiv kazdy, kdo se do toho pusti. ![]()
Vanocku chci letos zkusit z kvasku, jinak mi ji pece maminka. Ono je to s ni tezke
, rada pece pro ostatni, je to jeji jediny konicek, tak vidim, ze ma vzdycky radost, kdyz ji o to poprosim.
Na Vanoce mam taky rada stolu s marcipanem a kand.ovocem od tchyne.
Lamicka ta kvásková je super, je dobrá a líbí se mi, že je fakt jedlá několik dní, ne jen ten první den. Dělala sem loni ze špaldový mouky podle maškrtnice receptu na mazanec a byla snad ještě lepší. Dost jí pomůže to kynutí v lednici (už tu zase spamuju) já právě 711990 taky obdivovala a chci to taky prubnout (mám už to v plánu asi dva roky, a pořad sem neměla ty formy)
edit a štolu kvaskovou sem dělala tež a taky moc dobrá, akorát je s tim trochu patlání
Ounz super, diky za tip, to zkusim. Spaldovou mouku mam rada, pecu z ni hodne veci.
Potrefenáhusa tak to jsem zvedava :)
Lamicka Doufam, že nebudeš zklamaná :)
711990 oo, já teda asi budu mít kandovanou kůru kupovanou, nemám bio mandarinky
Ounz maj v Bille a jsou moc dobry:)
711990 já dostala včera od mámy mandarinky k Mikuláši a už první pohled prozradil, že velký špatný. Máma to nejí a nedá se jí vysvětlit, jak vypadá už od pohledu SPRÁVNÁ mandarinka a že radši nic, než pytel špatnejch.
podle zdejší typologie bych to tipla na klementinky (malý, tmavší, sladší, kulatější a hůř se loupou)
711990 díky :)
Potrefenáhusa ja se kdysi pokousela babicce vysvetlit rozdil mezi cokoladou a nugatovou pochoutkou za 4,90..marne:-))
viktorka_od splavu ale nugátová pochoutka byla moc dobrá, mnohem lepší než čokoláda!
Potrefenáhusa
nic nedokaze nastvat vic, nez spatny mandarinky!
Ounz ale taky to mixnu, z 1.5kg mandarinek mam jen 100g kury. Po vokandovani je to vic, ale na 2 davky to nestaci. No mozna jeste pujdu pro dalsi a budu je snidat i veceret:)
viktorka_od splavu ale nugátová pochoutka byla moc dobrá, mnohem lepší než čokoláda!
Ne! Ne!
Zina no ale čokoláda byla jen mléčná (modrá) nebo hořká (hnědá s nějakým obrázkem, šípkovou růženkou) a ani jedna z nich nebyla nic moc a pak byla ještě barila s arašídama, tu jsem měla ráda a pak studentská pečeť, a tu ne, páč tam bylo to divný velký želé
takže nugátová pochoutka byla nej nebo takový ty zorka atd., nebo jak se jmenovaly, s těma vystřihovacíma panenkama a to myslim taky nebyly čokolády
Potrefenáhusa zele ve studentsky peceti je to nejlepsi!
711990 a rozinky, brrrr
711990 no vona mi ta kupovana taky chutna..ve štole a tak..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje