Pinot Noir ja bych se na ni otocila a rekla bych: se SESTROU!![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Pinot Noir Muž kupoval dceři balónek a prodejce se ho ptal, zda pro dceru či pro vnučku. Bylo to na majálesu, tak jsme říkali, že bychom to už měli zabalit a nechodit. Že tam asi vypadáme jako vykopávky ![]()
Pinot Noir Třeba myslela, že jsi sestra
Nebo chůva....to jednou udělala jedna moje kamarádka, její dítě nějak vyvádělo, cizí matka ji zkritizovala a ona odsekla, že za sto na hodinu se nebude bičovat....:-)
TTo mi připomnělo... Mám z vítání občánků fotku, kde jsem já s Rosťou a švagrová s neteří, tehdy měla 15 měsíců. A já tam vypadám přesně jako nějaká chůva jejích dětí, jak je Rosťa do jejich rodiny a já jsem úplně jiný typ.
dzizisketa No vidis, treba to na hristi jeste jednou rada vyuzijes!! ![]()
dzizisketa Svagrove jedna pani chvalila deti. Jedno bylo moje, ale je to svagrove mala kopie.
U nas jeden (asi)bezdomovec vybera kontajnery a ulovky vozi v celkom modernom kociku do šrotu. Na nasom malomeste ho vsetci poznaju. Raz sla mladsieho syna kocikovat moja sestra so sambom (jej sambo ma uz dospele deti, dalsie myslim neplanuju a kocikovanie mu nie je prijemne kvoli otazkam zvidavych teticiek). Nuz ale podujal sa a samo stretli nejaku znamu pani, ktora hned na nich vybalila Jeej a vy mate babo! A segra pohotovo Niee, bola som pozriet kontajnery, tam mam šrot! ![]()
Mrakoplas lol ![]()
Pinot Noir Ja myslim, ze to bylo tim, ze chodis na to hriste moc vyfiknuta! Takhle na venkove rozhodne nechodime, a jeste mas nafoukanou tu hlavu, to je uplne mimo matersky standardy dvou malejch deti, takze nejaka hlidaci teta;-).
Garfie Skoda, ze se tady vsichni zname, to s tim hlidanim bych pouzivala! Deti jsou cerny, ja bila, parkrat me nekdo v posledni dobe oslovil ,,holcicko,, vychazi mi z toho aupair... Jen se musime prestehovat.
Samba se jedna pani zeptala na primo ,, s kterou z tech karjovejch ty deti vlastne mate?":-D
Pinot Noir Ne, ja si na tebe casto vzpomenu, kdyz jdu ven, vypadam jak chudak a i se tak cejtim, tak si na tebe vzpomenu ve stylu -takhle by Pinot nesla:-D. A taky si moc nestiham myt vlasy, tak to mi problesklo hlavou zatim jen jednou, jak to muzes stihat denne upravovat.:-D
Karja To víš, v mým věku už ti nic jinýho nezbývá ![]()
Pinot Noir :-D:-DJasne, takze vypadat lip teprve zacnu!
Karja umyt vlasy? Nikdy som nenosila capice a teraz je to moja najobľúbenejšia cast oulooku, ta mastnota neni vidiet! Horsie to bude ked sa otepli ![]()
Karja teda ale som sa na tom minule okaslala. Idem si tak v capici s neumytou hlavou a ono 10 stupnov, som myslela, ze sa uvarim, som starsieho hnala svinskym krokom k babke cela spotena ![]()
Mrakoplas Presne no...:-D Tuhle jsem jela do Billy mezi lidi a sambo me posilal do kavarny at si jako odpocnu. Tak rikam takhle? Desny vlasy pod cepici a misto podprsenky jsem mela plinu:-D. Ale ja bych si ty vlasy umyla, ale mne hrozne dlouho schnou i s fenem, takze ta cepice je proste pohodlnejsi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje