Garfie no v reálu mám hnědý oči, jinak to až rakovej rozdil není![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Kokoska Já se bojim, že takhle budu vypadat dřív, hned po lockdownu![]()
Sweet Potato kuš, babo! ![]()
A pokračujeme tématicky, předdušičkové sedmero od našeho přerovského oblíbence:

Konecne mam licni kosti ![]()

Sweet Potato Poslední bod!!! Tchyni známého na hřbitově zavřeli a - správa hřbitovů měla po pracovní době, dokonce ani policajti ty klíče neměli! A tak přijeli hasiči, v plné výstroji, jen o půl hodinky později - prý jestli ta paní na hřbitově nikam nespěchá, že musej sundat kočku se stromu
minulej týden mi to vyprávěl, když jsme v Chorvatsku míjeli krásnej minihřbitov na ostrůvku!

andulka01 me jednou zavreli na olsanech. Ale maj na vratech cedulku s telefonem na nocniho hlidace
andulka01 to je ale celkem bezna vec. no u nas nekolikrat hlasi ze se zavira a presto se dost casto najde nekdo kdo tomu neveri![]()
chachacha!

Taky přidám

Luna ty ses krasna k jako voldemort, to je neskutecny!
Juu, zdravím

ale fakt to bylo moje selfíčko!

brrr Taková zachovalá ![]()
Přidám hřbitovní historku. Kdysi dávno jsme si dali s drahým Olšany o dušičkách, celkem už pozdě k večeru, mělo to svý kouzlo- ten klid a spousta světýlek. Šli jsme směrem od Flóry pryč, myslím první ulicčka podél zdi. Svítily všechny hroby, ale opravdu všechny a jeden z nich kus před námi ale mnohem víc. Došli jsme k němu a zjistili, že hoří svíčky i s roztavenými obaly a obsahem uložené v několika desítkách kusů v nohách toho hrobu, který byl při bližším zjištění hrobem Jana Palacha. Hořel hrob Jana Palacha.
Nikde nikdo, konve zamčený kdesi daleko. Vzali jsme velký plastový obal na květiny od nějakých chryzantém, že to uhasíme sami. Drahý nastávající zcela nedotčený fyzikou nebo praktickým uvažováním na to agilně chrstl vodu z výšky, než jsem ho stihla zadržet. Načež se z půlmetrových plamenů vzedmula dvoumetrová vatra vygenerovaná hořícím aerosolem... na druhý pokus to pak už klaplo a cestou z místa jsme to nahlásili procházejícím měšťákům... tolik ke hřbitovní romantice.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje