Čo vás dnes rozosmialo?
Asi to není úplně do vtipů, ale je to vtipný! ![]()

Chudák méďa! Ačkoli, neuschnout není ještě to nejhorší...

Ale jsou milovaní, tihle plyšáci.

Jitka77 Au ![]()
Jitka77 vetrelec! ![]()
Luna
No to je hezký!
Mně přijde, že mě balil minule v obchodě jeden kluk a že na mě tak jako furt čumí, jednou mě zval na drink před x lety.....Píšu segře, hele balí mě jeden kluk nevíš kdo to je? Popíšu cca vek, vzhled, že pracuje asi v našem 6 tis. městě, že asi nemá manželku a že si myslím, že pochází z vesnice na tu a tu světovou stranu (to jsem teda spletla). A přijde mi odpověď s jeho fotkou ve znění "to je brácha Petry Novákový, myslim, že mě balí taky". wtf...:-D
já se tomu smeju moc, my tu přesně takovou známou máme, která má neuveritelnej přehled a soli to z hlavy, včetně několika vesnic v okolí
Tipuju, ze nejake deti donutily nekoho z rodicu k tomuto inzeratu.![]()

Luna Co by za to moje kamarádka dala, kdyby se jí ztratili slimáci ze zahrady ![]()
Samantha Tady bych se spíš bála, kolik jich tam dobří lidé donesou. ![]()
Uznávám, poněkud pubertální.
Sweet Potato ovšem u massage the rapist jsem se tu dost nasmala, až se mě děti ptali, co se deje.
a chudák Clint teda ![]()
Sweet Potato Náhodou ten bod 6. jsem zažila na vlastní kůži.
Když mi na ÚP řekla pracovnice, ať si přečtu pokyny k něčemu, co chtěla hned podepsat a já se zeptala, kde jsou, tak mi ukázala prstem na vytištěný link na papíře...

Dneska mě pobavilo, že mě jeden klient, který si na mě stěžoval ve firmě a je tam jasná nelibost oboustranná, pozval na jejich firemní večírek:-D:-D. Jako škoda, zrovna nemůžu, ale šla bych hrozně ráda, aby viděl, jak já jsem v pohodě a nad nim, že jo:D. A taky bych chtěla, mám ráda zábavu, hudba, jídlo, pití, jeho bych přehlížela:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje