barbucha musím říct, že mufloni mi přijdou míň adrenlinový. a je čas mufloňátek. zrovna v pátek jsem viděla narození jednoho v přímým přenosu. a teda byl se stádem jeden takovej rohatej, teda asi spíš rohatá (prej i muflonky můžou mít malý rohy) a ta na takový úplně malinký miminko byla dost ošklivá, trkala ho. možná ho chtěla odehnat na jiný bezpečnější místo? ale nebyla to jeho máma.
Čo vás dnes rozosmialo?
To je hezké ![]()
nevím jak mufloni, ale třeba sloni hned po porodu to mimino staví na nohy. A slonice mi nedá pokoj, dokud to nezvládne.
Taky myslim, že bachyně bude víc nebezpečná asi. No já na vlastní oči neviděla nic, nebejt toho oznámení tak o nich nevim. Prej už je zahnali někam mimo frekventovanou plochu ![]()
barbucha upřímně: medvěda s v lese nebojím ( a to i v lesích, kde se vyskytují
), zato divočáka jo - jsou to pro me agresivní nervaci.
barbucha
výborný!
Mě dnes pobavila holka z Kamerunu, se kterou jsem měla online hodinu angličtiny, sedím u okna, venku chumelenice, tak ze mě vypadlo "ty jo, venku sněží!!" a ona "uka, já to nikdy neviděla!!" ![]()
Je vidět, že na odboru bezpečnosti si dokážou uchovat humor i v době ne-veselé (asi tam máte zárodek takového malého Komínka z Přerova).
Takže se rozhodně nemusíš bát chodit do práce...svině neprojdou vrátnicí![]()
Slabší povahy si představí, že je to ve vlákně OMFG. Já s nima jezdit nemusím, takže mě to pobavilo.
continuity
co to je??
viktorka_od splavu podle Twitteru ten člověk opravdu existuje.
A tady něco hezkého.

continuity
tak to je vážně kouzelný
V Ove vypadl had z 10 patra, a teda reakce majitele
:D
Překvapení sousedé i chovatel
Hasiči bez potíží užovku odchytili a začali zjišťovat u dveří bytů v patrech nad mužem, který pád viděl, komu had patří. Lidé byli po otázce typu: "Dobrý den, chováte hady?" viditelně překvapení, někteří za tím dokonce hledali skrytou kameru, jiní jen pokrčili rameny, že se jich to netýká.
Svým očím nevěřil ani skutečný chovatel. "Po výzvě hasičů: „Co dělá jeho had?" se šel nejprve přesvědčit, zda mu had skutečně unikl z terária. Po krátké chvíli se vrátil s odpovědí, že „had není doma“," uzavřel Kůdela.
Jeho mírumilovná užovka svůj dobrodružný (vý)let přečkala bez úhony.
rasaNori Představuju si, jak jdu zrovna kolem a had mi spadne za krk...![]()
To už bych sem nenapsala. Už nikdy.
Stará existence me rozesmalo to had neni doma. Bodejt:D
rasaNori Dobrý den, může si jít váš had hrát ven? ...Hm, zrovna není doma...![]()
barbucha No já pravděpodobně taky ne. Ale zajímavá by mohla být případná pojistná událost: Jak se vám to stalo? Při procházení kolem domu na sídlišti XY na mě spadl had...
Stará existence to je jak v té historce - jak se vám to stalo? Na schodišti mě porazil lyžař.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje