Tabea já nevěstinec ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato jezis to je dobry, ale teda nemuzu uverit ze toho chudaka pak stejne strelili![]()
Jak jsem tu dávala ty Fuksovy učebnice Vysoké školy života, ten QR kód je funkční! ![]()

Ráno jsem si to klapala do práce v podpatcích a sukni a zdravili mě snad všichni dělníci, co jsem okolo nich prošla. Celou dobu jsem musela myslet na bývalou kolegyni z MP, která se nad tímtéž strašně pohoršovala. ![]()
Tabea :-D:-D.
Tabea ta měla fakt nesmrtelný příhody, turisti jezděj metrem s kuframa, důchodci zabíraj místo v centru a firma jí odmítla zaplatit busines class :)) jo a matka za ní přijela na návštěvu a chěla ji vidět
moora :-D:-D:-D Vy perlite!
moora přesně na to jsem ráno myslela. Ty příhody byly fakt super ![]()
Královsky se bavím u anti-antivaxerský kampaně Paralelních listů.
Jako když Dan Landa doporučuje očkování a Volný přiznává, že si taky dal dávku, člověk zprvu nevěří vlastním vočím... a úplně nejvíc nejlepší jsou strašlivě nerudný reakce všech real antivaxerů a vyhrožování žalobama kvůli dezinformacím! ![]()
Super nápad, dát jim ochutnat vlastní polívčičku ![]()

barbucha ja taky. Je to všude. Úplně je vidím, jak jim to rozhodilo sandál. ![]()
Jo, hroznej nálet! Landa se půjde oběsit ![]()
Fakt na chcípnutí ![]()

moora A nezapomeň na pronajímatele, který jí chtěl zlovolně něco v bytě opravit!
barbucha Je všude, za chvíli vyskočí i z ledniČky. Ale boží! Semínko pochybností už klíčí, mnozí malakové už řeší, že Landa zradil! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje