tv No dokonalý! Úvod do lidových soudů mě rozsekal! ![]()
Akorát tam má jeden knihařský nesmysl a z toho mám tik v oku.
Čo vás dnes rozosmialo?
andulka01 tisk přes hranu hřbetu?
Kokoska jo, strašně mě to znervózňuje.
Ale jinak teda fakt klobouk dolů, miluju takhle jednoduchou grafiku ![]()

tv Hahaha, tak to je blbost až mě to tak rozesmálo!
Jedna chuťovka pro andulka01

Sweet Potato sado mama je nejlepsi![]()
Sweet Potato to je zlýýý ![]()
Sweet Potato made my day!
prave tu řeším jeden typograficky oříšek, jak ale vidím, moc se s tím párat nebudu![]()
Když jsme u těch povedených log, tohle z hlavy nedostanu![]()

Sweet Potato
dneska nas teda zasobujes!
Sweet Potato sado mama je mimořádně vydařená. Toho si v tom schvalovacím kolečku napříč ČT fakt nikdo nevšiml? ![]()
bram no právě, schvaluje to deset lidí a každý si myslí,že se podívá ten druhý. já kolikrát najdu takové kraviny a na první pohled, že to musel někdo vidět. Otevře to kdesi na semaforu na mobilu a napíše: za mě ok.
continuity za mě ok :))) To je asi nejpoužívanější korporátní fráze, na to by už měli vymyslet nějakou klávesovou zkratku :)
bram Jako provozní slepotou občas taky trpím, chyby v titulku, překlep v datu. Ale jako LOGO??? To musel grafik dělat fakt na poslední chvíli a nejspíš po nějaký hustý pařbě. To by prostě nemohl nevidět.
Nehledě na to, že tyhle typozpotvořeniny teď dělá kde kdo, prostě rozseká slova hlava nehlava do řádků a hotovo. Strašný. A už to předělali - no jako... SMDM AAOA! Hlavsa se v hrobě otáčí.

andulka01 No maj tam chybu, správně je přece BDSM ![]()
A ja celou dobu myslela, ze sado mama byl zamer a pokus o vtip![]()
Videli jste fotky v kalendari? To asi taky nemela byt parodie
https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/katerina-zemanova-roman-prymula-kalendar-andel-mezi-zdravotniky.A211207_134337_lidicky_zar?galerie
mirajobože proc jsem na to klikala. ![]()
continuity Ja se stridave smala a nemohla uverit, ze tohle nekdo nafoti a zverejni a nekdo se k tomu propujci jako model![]()
andulka01 tak ne přehlednuti, marketing zcela cíleněj

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje