Garfie https://www.vykrojto.cz/sk/vykrajovace-plastova/562-sada-vykrajovatek-star-wars.html?gclid=Cj0KCQiA2ZCOBhDiARIsAMRfv9KkE9_hg7MV3jx_z2cFP_sfVN1DW-ruTzlmF3IMkYdKBs9T63GpjLoaAkG2EALw_wcB
![]()
Garfie To je hlava stormtroopera:D
Garfie otoc o 90 stupnu vpravo :)
Já vím kdo to je!
Jen mě to hrozně rozesmálo!
bram Já to mám ale v mobilu správně, jen tady to neumím otocit :-(
Garfie aha, ja som pochopila, že nevieš ako máš otočiť ten medovnik (je to medovnik?) ![]()
Mrakoplas Jo, je. :-) Jen ho tu neteř nechala bez jediného vzkazu, tak mě to pobavilo, když jsem jí napsala sms, tak odpověděla "síla útočí" ![]()
Garfiejezis sorry, sme te chudinko povazovaly za SW negramotu!!!
711990
No teda!!!
711990 vidíš a negramota som tu ja
. Priznávam, že má SW nejako časovo úplne minulo a videla som len raz polku jedného dielu.
Mrakoplas
Jsem na tom stejně, asi ne časově, ale prostě minulo. Zase ty postavy znám z lega od kluků![]()
Mrakoplas Renusatko Já kdysi v pravěku viděla jeden díl omylem. Šly jsme s kamarádkou do kina a nevím už proč nebo jak jsme si popletly film/čas/nevím, zkrátka prvních deset minut jsem myslela, že sleduju "coming soon". Ještě jsem kamarádce říkala "ty jo, na to že je to romantická komedie je tady dost chlapů!" ![]()
Pak jsem se trochu dovzdělala díky Big Bang Theory a dorazil to syn, který kromě Lega SW dokonce četl!!
Jo a síla zřejmě skutečně útočí, ráno mi při zapalování svíčky chytly vlasy!! ![]()
Stojím v hotelu před výtahem, mozek na autopilota, vedle výtahu na obrazovce jedou reklamy. "5 shots for xx". A já si říkám, Hm, už i v hotelu očkujou
. Je vidět, jak mě ten covid transformuje
.
Garfie to je stormtrooper?
Natočila bych ho o 90° doprava!
Garfie ha, ted teprve docitam, ze vlastně víš ![]()
Buďte v klidu, já si SW negratmou přeložila jako software negramotnou a říkala si, bože já tady zase něco nechápu.
Garfie Pelíšky![]()
rozarka
Ale pozor, to bylo fakt desivy, nemela jsem na tom zadnou vinu, normalne se odlomila hlavicka sirky a vletela mi do vlasu!! Videt to nastesti neni, ale smradu a koure z toho bylo dost.
Garfie Haha, muž včera večer u Pelíšků vyprávěl holkám památnou historku, jak mne kdysi novoročně líbal a objímal s prskavkou v ruce.
Sweet Potato
Můj muž se jednou pokoušel zapálit vlastní sestru (teda původně měla hořet Bratislava, ale odnesla to ona).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.