A teď si představ, že by se tohle stalo v Přerově a tiskovou zprávu by zpracovával pan Komínek.![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
jerry Určitě by to popsal poutavěji ![]()
U ségry v obci včera v noci někdo porazil sochu, musela to být docela rána, a ujel. Fotodokumentace mě ale upřímně rozesmála.

dzizisketa ježiš! Ale vtipný to je. ![]()
dzizisketa tedy.
vubec si nedokážu představit mechaniku toho pádu. A co teprve ten dopravní prostředek. Chudak socha ale vtipný to opravdu je.
dzizisketa vůbec se tomu nemuzu přestat smát
chudák socha!
Chudáci leguáni (a ta diskuze
)
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/vzacna-zima-na-floride-ze-stromu-padaji-leguani-40385614
brrr taky jsme se smali, ze mrzne, az padaji leguani.
dzizisketa to je dobře zakolíkovanej svatej! Ale přesně, jak píše rysamona - tu mechaniku si fakt nelze představit.
dneska mě rozesmála malá- ráno zavřená na záchodě vyzpěvovala "čůrej sem a čůrej tam"...
Garfie neboj, načuráno sem a tam máme i tak, páč nejni čas to v klidu usedět, klátí se nožkama a sahá po dosažitelných předmětech.
Garfie No, ony snad i existují výstrahy ve smyslu"pozor, padá leguán". Ty potvůrky váží až pět kilo, to na hlavě nechceš.
brrr přelítla jsem článek už včera, ale až na tvůj popud otevřela diskusi a jako... ![]()
![]()
![]()
Garfie tak my jsme s kamaradkou v Kolumbii chodily kolem jezirka, kde leguani meli zit, velka atrakce pro nas, ze jo. A hledaly jsme je na zemi a nikde nic. Az pak jsme si na chvilku sedly a najednou zblunk do vody! Leguan! Koukly jsme nahoru a stromy jich byly plny. Tak jsme si predstavily, jak jdeme pod stromem... ![]()
Garfie no ![]()
brrr Na muže takhle jednou spadla veverka. I s šiškou. Taková ta velká americká. Tu šišku ještě máme schovanou. ![]()
Sweet Potato Ještě, že nemáte schovanou tu veverku ![]()
Pavlena Jo,oni ti lidi umí být fakt vtipní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články