Garfie jeziis to je krasa. Milujem tento typ zimy, a malinka je ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Janulik03 Je to hrozně zajímavá zkušenost, žít v takových odlehlých částech světa. Její manžel je profesionální hokejista a do toho Ruska přišli z Ameriky, takže velká změna. Ona je trochu dámička a dost jí trvalo si zvyknout, ale teď je tam moc spokojená. Ty výlety do odlehlejších míst, to je paráda
Ale teda z přátel jsem asi jediná, která jí závidí! ![]()
Garfie No, jak bych to... na fotkách nádhera.
Garfie ooo to ja by som si to tam uzila, a je dobre ze si zvykla.
Sweet Potato ![]()
Úplně se shodneme, zima je tam pekelná! Když se ta malá narodila (mám pocit, že se tam přesouvali když měla cca 3 měsíce), tak ji vozila v kočárku s kožešinou! Ale léta jsou tam krásný. Vyrazíš na venkov a je to jako z Mrazíka, malované domečky, babky v krojích....večírky se pochopitelně s Amerikou nedají porovnat ani vzdáleně!
Garfie to dítě ani nemusíš mazat, vždyť by to mohl být kdokoli ![]()
Mohučanka
Tak že bych ho tam vrátila? Ono je to dost ilustrativní, že jo!
Garfie no je! Jenom z krajinek si člověk vůbec neuvědomí, jaká je tam ZIMA.
Mohučanka Když víš jak, je to cizí dítě...ale ZIMA tam je, v noci -26, přes den -20 ![]()
Garfie já to nestihla![]()
Garfie Ježíš, to je krása. Já mám mráz za jistých podmínek (sluníčko a vhodný oděv) moc ráda.
Garfie nadhera!
Garfie vypadá to nádherně, ale -20 by na mě už asi bylo moc
Garfie malou jsem taky nestihla. Na podivani je to krasny, ale uz z tech fotek je mi zima. I kdyz je fakt, ze suchy mraz, zvlast za slunce, snasim lip nez cvachtanice kolem nuly.
Garfie jo, to si clovek hned predstavi tech -20 a odhazuje kozichy ![]()
Garfie Kamcatka je bozi, teda byli jsme tam kdysi v lete, zasnoubili jsme se uvnitr vulkanu...Takze ja ji to urcite zavidim, ty termalni bazeny jsou skvela vec! Jenom se tam leti dva dny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články