Taky jsem jednou videla psa, ktery bezel po chodniku a prebehl az na prechodu. Byl sam, tenkrat jsem si jeste rikala, jestli najde cestu domu.
Čo vás dnes rozosmialo?
jerry Vidíš, mně se to naopak líbí takhle stručné a úderné.
Kdoule útočí! ![]()

Sweet Potato
Tak vyhýbat se kdoulím říkáš!
To bych tedy do kdoulí nikdy neřekla![]()
Garfie Pro jistotu jsem zamkla špajz. Co kdyby se kdoulové želé probudilo k životu.
A jeste ma chudak zenska krome nepratelskych padajicich kdouli kamaradku padlou na hlavu.
Sweet Potato Na vánoce jsme kdoulove želé snědli... Jsme očkování...
himbajs šúvix, co teď?
Za závratných 9 Kč, nepoperem se o ni?![]()
https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/ivanka-trump-prepisme-pravidla-uspechu-69382270
tina Tá kniha je v Dobro.blešáku. Tam sa objaví všeličo, divnoknihy aj výborné čítanie.
DOBRO.BLEŠÁK
Už jste někdy nakupovali na blešáku? Přehrabovali se tím nádherným harampádím, které prostě musíte mít doma? Vítejte tedy na našem knižním DOBRO.BLEŠÁKU. Jsou tu sice jen knížky, ale to přeci vůbec nevadí! Nejedná se o žádný výprodej, ale kategorii, kterou plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Často jsou to úplné novinky. To je náš DOBRO.BLEŠÁK. Pokud se vám nějaká knížka líbí, tak pospíchejte. Knížky v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou jen omezený čas a brzy zmizí.
Anička dušička ja vim, ale stejne me to pobavilo, no;)
Sweet Potato Mám kdoulové marmelády plný špajz a nepříliš spolehlivý zámek!? Mám se obávat ?![]()
![]()
Sweet Potato ta paní vážně existuje! A dokonce studovala UK. Díky jejímu FB jsem zjistila, že Eric Clapton se taky zbláznil. Naočkovaní jsou prý obětí hypnózy.
Hanka H Rozhodně! Kdoulová marmeláda, to je horší než ektoplazma!
Sweet Potato Hanka H Dámy, obavy stranou a směle do toho! Pár skleniček domácího kdoulového želé, a statisíce dávek průlomového homeopatika Cydonia oblonga ochrání každého poučeného zájemce před zákeřnými útoky!
Sweet Potato Isca Už mám aspoň vysvětlení pro ty tajemné noční zvuky - podezírala jsem onehdy lednici, a on to kdoulotrifid ve spíži!![]()
Isca Hanka H Sweet Potato Tyjo. Mám ještě dva nezpracovaný maďarský kdoulí mastodonty - jdu je z police položit na zem a pod zámek s nima
a kdoulové želé mám v minisklenkách, tak snad se nedomluví na společném útoku!
Ten Clapton mě taky dost rozesmutnil.
Prosím vás, vy všichni, co koukáte na OH.. Už se vám rozsvítilo.. ? ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články