Sweet Potato
to krčisko...
Čo vás dnes rozosmialo?
Byli jsme nedávno v Praze, nechala jsem tam dost peněz v COS,pak Klementinum, Židovský hřbitov.. Včera jsem nakupovala se synem (hrozně vyrostl), tak jsem to obešla taky, zítra si jdu zkusit Pavleny sukni. Tak mi napadlo, jestli to už nepřeháním a pak mi došlo, že já za to vlastně nemůžu
Mám na syndrom neklidných nohou náplasti Neupro a tam je jeden z vedlejších účinků (a že jich tam je
) nezřízené nakupování ![]()
Dnes mi prisly nove rukavice na kolo...a k tomu hromada vzduchu![]()

rasaNori
V podobné krabici jsem jednou dostala žárovku do lampičky.
rasaNori v mnohem vetsi krabici mi prisly dvoje stiny a rasenka objednane do Douglase z e shopu, protoze tam byla vyrazna sleva na nejakou darkovou kartu, ktera neplatila pro kamenny obchod. Tak jsem to tam hned vykuchala, krabici tam nechala a odesla s nakupem v kabelce.
rasaNori ježiš, vždyť by to mohli dát do obálky ![]()
rasaNori V krabici 50 x 30 mi přišel pásek (stočený)
.
https://instagram.com/food_critic_sgo?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Studenti coby food kritici hodnotí školní jídelnu.
Sweet Potato to je skvely, ukladam si odkaz! Moje mama bere obedy ze skolni jidelny, takze to jim taky, kdyz jsem u ni, a ty popisy jsou dost vystizny. I kdyz mne celkem chutna to, co nemusim varit, nekdy snad lip namazat si chleba s maslem.
Sweet Potato No takovou bych brala, kdybych tam fotila ty nase hruzy, tak by mi snad nikdo neveril.![]()
Luna dneska byly špagety "s bolonskou omackou". Na chut to uplne strasny nebylo, dokonce testoviny nebyly rozvareny, ale jist by to bylo lepsi se zavrenyma ocima. Zitra maji byt chlupaty knedliky s uzeninou a se zelim, takovy vyvazeny zdravy jidelnicek.
Kokoska no nase "bolonske" spagety byvaji misto s mletym masem s cervenou cockou.
Vypada to podobne a je to levnejsi a taky vegan
a to frci.
![]()
![]()

Já si tak nějak spojila tu fotku s jídlem ze školní jídelny z předchozích příspěvků.
Mha tohle by nikdo nepozrel ![]()
Lamicka Hurvínek oblemtaný ektoplazmou?
https://twitter.com/astro_potoo/status/1519587742451212293?s=21&t=NiQqobC1RZdlhHL3K4OoUw
Perličky z ruských seznamek.
doufám, ze nevyděsí mimozemšťany...
Lamicka to je dost podobný té japonské neidentifikované pochoutce![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články