Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:06

stes tavenak dobry, ja dostavala Majku.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:09

stesmyslim,ze tady zrovna vari celkem dobre,coz neznamena,ze to musi vyhovovat kazdemu+neni ani mozne aby to vyhovovalo kazdemu,ovsem nemyslim si,ze je vhodne aby to chodili pacienti resit do kuchyne.

Ono tedy dost lidi si plete nemocnici s hotelem.

Offline stes
9216 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:19

Zarinya tak jestli jich tam nechodi mraky,ale jen tenhle jeden...

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 16. března 2022 12:41

Odbočím - z dnešního on-line daňového školení:

Každá nová  myšlenka pravidelně prochází následujícími fázemi:

1) To je úplná blbost!

2) Něco by na tom mohlo být..

3) Já jsem to říkal vždycky!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 19. března 2022 09:10
Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 19. března 2022 12:17
Reakce na Zarinya:

stesmyslim,ze tady zrovna vari celkem dobre,coz neznamena,ze to musi vyhovovat kazdemu+neni ani mozne aby to vyhovovalo kazdemu,ovsem nemyslim si,ze je vhodne aby to chodili pacienti resit do kuchyne.

Ono tedy dost lidi si plete nemocnici s hotelem.

​Tak hlavně špitál má nějaký normy, s kterejma se musí vejít do rozpočtu. Vzhledem k tomu, že je to pro pacienta zadarmo (řeči o tom že si platí pojištění si může nechat, anžto by mu to jeho pojištění nestačilo ani na jednu noc v hotelu se snídaní většinou)... u nás vařej celkem slušně, a kdyby si nějakej šťoural chtěl přece stěžovat, může si objednat jídlo z nabídky pro zaměstnance a hosty. To je ovšem za peníze a tak k tomu moc často nedochází

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 19. března 2022 14:02

barbucha ja byla nedavno prekvapena z jidla v detske nemocnici v Brne, jako dobry to bylo! Lepsi jak skolni jidelna.  Od naseho posledniho pobytu ve 2013 progress jako prase..! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2022 14:44

barbucha ta možnost zaplatit si lepší mi přijde fajn. Ale asi to nemají všude, v Krči to určitě nešlo.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. března 2022 14:51

Lama_z_Lana ten vypadnuty zub je skutecny nebo ve snu

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. března 2022 15:27

Candance naštěstí jen ve snu

Offline barbucha blogger
35800 příspěvků moje polička 19. března 2022 15:40

Evaeva 

Tak možná v Krči nemaj vlastní kuchyni, nevim. My máme, a fungujeme jak vývařovna nejen pro návštěvníky, ale i pro přilehlý okolí. Neskáčeme z toho nadšením páč kolikrát hledat volnej stůl je votravný (mezi všema těma civilama), ale chápu že přivýdělek je vítanej - zejména taky proto neplatíme za obědy majlant. Nicméně v době covidu jsme si libovali anžto tam civil nesměl

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2022 16:47

barbucha ale jo, mají. Ale ta porodnice je trochu mimo, tak možná proto. Personál měl na výběr z více jídel, rodičky ne.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. března 2022 17:09

Evaeva

V tomto ohledu mě rozesmálo, že na papíru s instrukcemi do porodnice stálo, že jídlo chystá nutriční terapeut a že důrazně nedoporučují brát si s sebou jídlo z domova. Tak určitě...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2022 17:19

Mohučanka jako mě tam jídlo celkem vyhovovalo, ale byl to takový nemocniční standart, moc jsem od toho neočekávala. Ale občas může být něco, co fakt nechceš, takže ta monost výběru by bodla. Ale bez vlastního jídla bych měla hlad.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. března 2022 17:30

Evaeva já jsem neměla žádná očekávání, a je pravda, že obědy byly relativně chutné. Ale ty všudypřítomné rohlíky, večeře o půl páté odpoledne...bez vlastního jídla bych taky měla hlad. 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 19. března 2022 17:31

Mohučanka omg durazne nedoporucuji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2022 17:53

Mohučanka no jasně. Tak ty brzké večeře jsou všude, to má provozní důvody, ale pak potřebuješ ještě něco večer. Já teda jedla i v noci, ze začátku jsem měla hlad kvůli kojení, i doma jsem měla svačinku v nočním stolkuRohlíky mi nevadí, akorát jsem se bála toho nadýmání, takže jsem si vždycky schovala třeba od snídaně k večeři a tak dál.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. března 2022 20:27

barbucha u nas je z jidelnicku vyber tri jidel,to si myslim,ze je na nemocnici dost slusny.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 19. března 2022 20:38

Mohučanka 

Já jsem v porodnici rozbrečela spolubydlící nabídkou martinských rohlíčků, který muž napekl den před porodem. Spásly jsme je extra rychle a nikdy mi takhle moc nechutnaly.

Jinak mně v porodnici fakt chutnalo (nad piškotama a jahodovým jogurtem ráno po sekci jsem teda pozvedla obočí), jen mi co do množství chybělo cca jednou tolik jídla. Nemít nic vlastního, pojdu hlady.

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 19. března 2022 20:58

Mohučanka Len Myslim, ze jsem tu uz psala, ze jsem byla v porodnici kratce hospitalizovana chvili pred porodem, a moje spolubydlici z pokoje mi snedla veceri  Bylo toho tak malo, ze si myslela, ze je to cele jenom pro ni  Blby bylo, ze kdyz jsme to asi za hodinu zjistily (ja byla v dobe vecere na extra dlouhem monitoru), sla mi neco vyprosit na sesternu, ale smula, uz tam nic nemeli  Jesteze jsem s sebou mela dve mandarinky.