Karja já jsem před pár lety v Bille dělala a v neděli závoz nebyl,pouze pečivo.Ale je to o lidech, vedení konkrétní prodejny a obl.manazerovi.Cersvé úseky, především OZ byla priorita,je to to první co zákazník vidí a když se naštve u vstupu,oleje vyrovnané jako vojáci to nezachrání.OZ se přebírala několikrát denně a vzdy se něco našlo,a na neděli se doplňovalo z chlaďáku do zbylo.Bylo zboží míň, ale muselo být v odpovídající kvalitě, podle jednoduchého pravidla, prodávám jen to co bych si sama koupila.
Čo vás dnes rozosmialo?
Vlm v naší Bille je taky ovozel mizerný, nejen v neděli. Navíc to pokaždé zapomenu zvážit![]()
Vlm Jasný, já mám mamku i kamarádku pracující v supermarketech na těch už vedoucích pozicích, takže právě proto mi hlava nebere, co tady ta konkrétní prodejna vyvádí a že jim to prochází.
Evaeva Ale za to vážení nemůžou, že ne ![]()
Vlm u nás se pečivo i rozpeka. Minule jsem zaslechla rozhovor mezi prodavači, že druha směna, která na to dlabe a když dojde v neděli v pět večer pečivo,už to neřeší.
To odpovídá i tomu, že v neděli v poledne něco úplně chybí a večer to tam je.
Karja já to fakt vidím ja ty lidi , dělala jsem před tím b jiném supermarketu v obou případech, zástup vedoucího nebo vedoucí úseku a u nás bych si koupila cokoli a byly prodejny kde bych vzala max baleny věci a salám v akci, protože se rychle točí a nemuze tam ležet tyden...
teda balený papriky nemyslím
ty dokážou doslova vytéct
Vlm no třeba by pomohly vážící pokladny.
U nás udělali samoobslužné, což trochu pomohlo od těch nekonečných front. To bylo fakt už zoufalý, stát 40 minut frontu v samosce. Ale přijde večer a hodinu pred zavirackou jsou ty samoobslužné pokladny už uzavřené a funguje jediná a zas je tam fronta?
Člověk by si řekl,že bez těch front asi nedokážeme žít, takže nám vycházejí vstříc alespoň takto.
continuity jak rozpekaji, klasický dopek z mraženého polotovaru, tebou že rozpecou starý rohlíky?![]()
Vlm jj, rozpekaji že zmrazeného polotovaru. Prostě je v jejich moci i v neděli pět nějaké pečivo zařídit.
continuity uf, tak to jo, pečivo je taky mimo oz boj pečivo má být do zaviracky takže když není musí se dopekat,v Bille byl povinný sortiment -par druhů co se muselo pořád dopekat,aby bylo.
Vlm no přímo ta prodejna ne, ale je to snad poslední řetězec, kde se to váží na těch vahách.
Jinak pečivo odpoledne/večer není ani v Albertu, mají tam cedule pomozte neplýtvat, ale základní druhy mají.
Evaeva u těch vah je blbý ro že když vje člověk zvyklý že se váží na pokladně a jde pak nějak kde to tak není tak jde automaticky.
s pečivem je to blbý, já si pamatuju že si pěti se dal volat takzvaný ambulant,tj do objednání chleba a rohlíků.a pak už zbývalo jen péct. V kramě nepracuji už asi osm let ,tak nevím jaká je teď ,,strategie,,

dzizisketa
já už fakt nevim
dzizisketa bože ![]()
Vlm jojo, přesně tak jsem to myslela. Vždycky zapomenu, protože už jsem tomu odvykla. S pečivem to celkem chápu, těžko budou mít hodinu před zavíračkou plné regály všeho, takže pokud mají aspoň rohlíky, jsem spokojená.
Vlm no tak u nás kolikrát večer už není ani balené, prostě nic. Taky to nechápu, jak ten krám vedou. Není tady žádná konkurence, my jsme fakt takový Vystrkov. Jedna samoška, škola, výčep a poštu jdou zrušit.
A pritom velká škola se čtyřmi třídami v každém ročníku praská ve švech, lékaři v místním středisku mají plno a neberou už pacienty. Územní rozvoj v gesci ODS.
continuity zbytečně se připravují o kšeft.. škoda že ja to kašlou, zase opakuju je to o lidech, ještě mam v živé paměti jak třeba v sobotu v pět volal oblastní manažer a chtěl poslat fotku OZ a pečiva ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje