Ounz Vloni jsme si koupili do práce stroj na kávu, letos by moh bejt vaflovač. Firemní. A na vedlejší oddělení ten urologickej. Dobrej bussiness...
Čo vás dnes rozosmialo?
marieu jestli to není takový moc prvoplánový?! ![]()
A kterej by se hodil na patologii?![]()
marieu jerry hledala jsem pro patologii, jestli by nebyl waflovač, co dělá kosti..sice jsem ho nenašla, ale narazila jsem na "kukuřičné psy". Ať žije google translator. ![]()
Edit: ale třeba by patologie v dnešních horkých dnech uvítala tvořítko na led?
Ideální pro veterinu![]()
marieu no přesně..člověk si řiká.. 'proč??'
Edit: ale třeba by patologie v dnešních horkých dnech uvítala tvořítko na led?
Led ve tvaru kostí jistě upoutá pozornost každého návštěvníka.![]()
Teorie tygra v praxi

Aktuální předpověď na Aladinovi. Jestli vy jste to s tím stěžováním na horko nepřehnaly! ![]()

Pinot Noir ale ke konci týdne přes 20, já jsem spokojená
A zcela sobecky (vzhledem ke svému stavu) říkám, že se cítím mnohem líp než ty minulé dva týdny. Ale mohlo to být opačně, akorát vyrážíme na venkov.
Pinot Noirhaha, koukám na to líp. Ten mráz je dobrý
přemrznou ti rajčata
Pinot Noir to minusko je akože čo??? ![]()
letfenixa je tu zima, ale toto je fakt jen nějaká chyba. ![]()

Pinot Noir u nás jen -0.8 ![]()
continuity to víš, my tady na severu...![]()
jerry šiš
....to je dement
Dneska mě značně rozveselil pouliční muzikant na Andělu... na pohled věru drsný rocker, mlátící do elektrický kytary jak hluchej do vrat, přičemž tenkým hláskem kníkal do nějaký notoricky známý melodie ze záznamu a když už nemoh, stejně tenkým hláskem jen vydal zoufalý skřek ![]()
Celou cestu domů jsem vzpomínala na mladá léta a marně přemejšlela, co za písničku to bylo - doma jsem to konzultovala s milostpánem (pyšnícím se - dle svého názoru - encyklopedickými znalostmi rocku, metalu atd.), ten nevěděl... já měla určité podezření, i povolala jsem na pomoc google a youtube a hle, skutečně: Deep Purple Highway Star! Ian Gillan by se šel hrůzou oběsit...
A úplně nejlepší bylo, že jsem přistihla milostpána při naprosté nevědomosti a můžu se mu pošklebovat! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje