Sweet Potato počítáme s chatGPAt, kolik toho je, abych byla připravena. objem není problém, ale váha bude kolem 600kg. ![]()
Shrnula to pregnantně:
Jinými slovy: Vešlo by se to do jednoho většího kufru, ale těžkého jak peklo.
Sweet Potato počítáme s chatGPAt, kolik toho je, abych byla připravena. objem není problém, ale váha bude kolem 600kg. ![]()
Shrnula to pregnantně:
Jinými slovy: Vešlo by se to do jednoho většího kufru, ale těžkého jak peklo.
brrr Tady to je jen mezi námi děvčaty ![]()
přesně tak, říkám to jen vám tady a moje "chatka" je taky holcicka.
celkem mě dnes pobavila.
Kdybys měla ještě nějaké praktické dotazy ohledně přepravy neexistujících milionů, jsem tu.
Sweet Potato jo ták. A kápne z toho něco i pro nás? continuity
brrr no to víte že jo, sama to nevyperu ani do konce světa. ![]()
continuity Vtipná holka, vem ji někdy na sraz.
continuity to pocitala ve stodolarovkach nebo jak?
Letáček ve schránce.
Obzvlášť ten konec.

Kokoska jo ve stodolarovkach. Je to nejvyšší reálná bankovka a zároveň nejběžnější.
Pamatujete si, jak pred lety byl viralni ten obrazek, jak jedna spanelska seniorka "restaurovala" v kostele Jezise? Tak to byla moje prvni myslenka, kdyz jsem dneska byla na strakonickem hrade v rokokovem salonku. Horsi nastenne malby jsem snad nevidela. Jsem si pak hledala, jak vypadal vychozi stav, tak prikladam k tomu. Ja si musim zjistit, kdo to tam delal. Protoze kdyby to byla treba mistni zuska, tak tomu klidne verim
Bylo to uplne plochy, jak kdyby to nekdo vzal stetkou sedivou a hnedou barvou a obtahl cernou. A je to taky trochu jak ty opticke klamy s perspektivou Ty schody! Ta kytka, napul pred mrizi, napul za ni! Ta nika, co perspektivne vubec nesedi! Takove omalovanky obtazene cernou linkou. A dojem spis divnej Lada, nez rokokova malba. Ale mozna jen nechapu umelecky zamer ![]()
Na druhou stranu uznavam, ze jsem nikdy nestravila tolik casu u nejake vymalby ![]()

A máš vystaráno! ![]()
Kostýmy na Miss Universe. Super!
Dcera trénuje kanji a čte...čas, čas, malý, jídlo...![]()

Ako sa stať svetovou metropolou ľahko a rýchlo
.
pluska.sk/regiony/slovakov-poburuje-co-vymyslel-ryanair-bratislavske-letisko-premenoval-na-vieden-vychod?itm_modul=react_plus1_topbox_topvyber&i
Blanka jeeeej, to sme sa minule s kamaratmi smiali, ked sme leteli do "Milana", ze Bratislavske letisko sa bude lietat do "Viedne".;)))
slniecko no to bylo na spadnutí.
Když může být Milan (Bergamo) tak může být Wiena (Bratislava)
continuity presne:) !
slniecko - ak ste im ten nápad predali, tak dúfam, že nie lacno ! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.