Garfie hele,máme špatný vlákno
ze bychom si založily vlákno patetických zážitků???
Čo vás dnes rozosmialo?
Pavlena Tak já vás zklamu, to bylo ,,běžné hospodářství,, s normálníma zvířatama, slepice, husy, prasata, kruty atd atd. Jenže těch zvířat tam bylo asi tak 3xvic nez snesly ty prostory, furt se někde něco objevovalo dalšího, všude nehoráznej binec, různý sutiny, uprostřed něco mezi mocalem a bahenistem, to jestli něco schvati tak už nenavrátí. Jako do toho ta osoba, jak kdyby v tom močálu bydlela a do toho to sverazne povidani. Já byla úplně paf musela jsem dávat pozor abych měla zavřenou hubu:-D a moje děti a synovec se tvářily přesně tak. Ta tykacka nakonec to úplně završila všechno. A že musíme přijít, to je stoprocentní, že nás tam zas zatáhne, ji se nedá vůbec odporovat:-D. Jako oni tam sousedí jednou za čas posilaji nějakou tu úřední kontrolu, hospodářská inspekce či veterinární či co a jako to jim dopadne vždycky v pohode. Ale byl to takovej too much zážitek, jako by se člověk třeba najednou ocitl v bytě takovejch těch shromazdovacu,tak nějak bych to popsala.
Garfie To je nepřenositelný,ale věřím, že když přijedeš a půjdeme okolo, určitě i kamarádka by mohla dovnitř;-)
Karja A ta zvirata vypadala v pohode? Ja jsem na tohle uplne ujeta, porad hledam jestli nekdo nejaka netyra, ze bych si to s nim vyridila
. Na to jsou dobry ty moje stavy amoku, no a porad nic!
Ale bahniste bych chtela videt, jestli to nebylo kaliste pro divocaky...
marieu Karja já obdivuju, že se umíte takhle cíleně "přenastavit". Já mám tadyto vnímání světa buď od narození nebo mě tak tak mamka vychovala, takže pro mě je to jednoduché. Ale cíleně se o to snažit musí být těžké.
No to si pis, je to drina jak svina! Uf. Ale i treba ja, jakozto produkt vyrustajici v toxickem prostredi, to zacinam zvladat, takze to jde. Vyhoda tech, kteri to maji odjakziva je, ze nemusi vynakladat zbytecne tolik energie na to prenastavovani a muzou ji smerovat jinam ![]()
marieu toto som zažila aj ja, bolo to dychberuce
Jos Jo, vypadala v pohodě, o ne je postaráno a fakt tam chodí ty kontroly, protože lidi v ulici to moc nedávají. To bahniště bylo mix bývalého místa na hnůj, kam jim soused vypustil bazén nebo co, všechno se to nějak podmacelo a evidentně začalo žít vlastním životem. Myslím, že ani prase by tam nešlo:-D.
Karja No tak to je motivace k návštěvě!
Já tyhle podivíny hrozně přitahuju a většinou mě moc baví. Když jsem byla malá, bydlela vedle naší prázdninové chalupy stará paní, taková divoženka, dlouhé bílé vlasy, krávu měla místo psa, v kuchyni jí chodily slepice, máma s babičkou jí vždycky posílaly nějaké jídlo, hrozně ráda jsem k ní chodila, na stole kuřince, v kredenci svatý obrázky, milovala jsem to tam!
Garfie No tohle je bizar z druhý strany, tomu místu se spíš každej radši vyhne:-D. Ale jak říkám nešlo říct ne, já to prvně zkusila, ale neuspěla jsem!
Strop kostela ve Křtinách

Strop kostela ve Křtinách po přiblížení ![]()

brrr vidím Patricka?![]()
Vilemina Vidíš naprosto správně ![]()
brrr Patricka? Jinak barevně je vnitřek kostela ve Křtinách naprosto úchvatný, připomíná mi to útulný dámský budoár - a však to taky v podstatě dámský budoár je
. ,
brrr nenee![]()
brrr Já to zase nechápu:-D
Karja Asi v tom kostele někomu uletěl balonek, když se podíváš na ten přibližený snímek, uvidíš ho tam. Je ve tvaru Patrika, mořské hvězdice z animáku Spongebob
brrr :-D:-D Dobrý, mi to tam úplně zapadlo:&D
Karja Já si toho samozřejmě vůbec nevšimla, ale dítko ano.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje