Neviem, kúpiť, nekúpiť::)))

Neviem, kúpiť, nekúpiť::)))

Z tiskové zprávy ČOI-rozdávala pokuty v zahradnických potřebách. Vlastně to ani není k smíchu, spíš k pláči, že k nůžkám nebo pile musí lidé dostávat návod k použití ![]()
"Časté nedostatky se týkaly prodeje zahradnických potřeb bez návodu k použití, kdy prodejce nabízel například pily nebo zahradnické nůžky bez příslušného návodu a tím se dopustil porušení zákona o ochraně spotřebitele,"
Garfie Je třeba dohnat západ
Za chvíli to bude vypadat jako v Irsku, teprve tam jsem pochopila, proč je nutné do návodu k mikrovlnce psát, že tam nesmíte sušit kočku. Kdo má rád Shauna ovečku - ten seriál je vtipný, ale co se týká lidských charakterů, tak doslovný, žádná nadsázka
. Pořád podezřívám Nicka (Nick Park - tvůrce), že je to odveta Irům za pomlouvání Britů.
Garfie a nebylo to k elektrickým nůžkám a pilám? Tam by to smysl dávalo, jinak tadyhlenc k tomu obyč nářadí jsem snad nikdy návody neviděla (jsem teď v nějakým zahradnictví imrvére, dneska mě to čeká taky, tak se schválně kouknu)
Potrefenáhusa No to se podívej, přijde mi divný, že by to nenapsali. A ty elektrické přístroje se většinou prodávají v krabici-tam návod asi bývá?
Ale je to možný, to jediné by dávalo smysl!!
I když těžko říct, protože pointa byla v tom, že většina zahradnictví se právě nějak proti zákonu provinila...
bond cernoch? pche! https://www.novinky.cz/kultura/clanek/agenta-007-bude-hrat-poprve-zena-40290001 ![]()
viktorka_od splavu Jj, četla jsem na iděsu, diskuze byla obzvlášť zábavná ![]()
NAmofo ja si takhle na noc na diskusi netroufla, asi jeste nakouknu;-))
viktorka_od splavu Je to vtipný, podívej se!!
Hele, co jste způsobily!
https://www.extra.cz/nakupni-horecka-cechu-zlobi-se-na-zalando-protoze-predcasne-ukoncili-slevy
Sweet Potato ja si nejdriv myslela, ze marketeri dostanou za usi za nepovedenou akcii, ale mozna to nakonec bude lepsi promo nez kdyby to dojeli do konce ![]()
Mmch, ta jejich apka priserne zere data. Udelala jsem jednu objednavku a 350MB v pr.eli.
continuity ja mam ten internet od t-mobile, wifi uz ani neprepinam, ale nemohla jsem objednat boty neb jsme byli o vikendu v miste kde ani data nejely...
Nicmene proc tu jsem, kupovala jsem ted na vinted kombinezu reima, bratru za 600+100 postovne, pani ze pry vcera poslala ale celkem nevybirave si rekla o doplatek 35 kc:D tak slusnost je to samozrejme doplatit ale rozesmala me forma zadosti...
Muj tata si dnes koupil televizi, velkou, dvakrat tak vetsi nez meli. No mama to nevi a on I samozrejme musel prestavet obyvak, protoze na TV stolek to neslo a musel ji namontovat uplne na jinou zed, Pritel rikal, ze to bude husty, ze si vecer nacne pivko a pujde se podivat na to, az moje mamka prijde domu:-D:-D. Ja z toho mam taky tak skodolibou radost!
Karja
jak to dopadlo?
viktorka_od splavu Karja to chci taky vedet.. Ja jednou prijela z vikendu a doma byla nova kuchyň.
viktorka_od splavu No jako NIC. Tak jsem se sla rano podivat dolu a on to znovu schoval:-D.
Karja ahaa, bude se koukat jen kdyz pani domu neni doma![]()
stes to bych se po...., zrovna kuchyň, ve který vařim já a chci ji podle sebe
Potrefenáhusa no právě...podle toho, kdo tam vaří
. Ale tak byla to ta, na kterou jsme před tím společně koukali.
Karja Ztratil odvahu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.