Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 06:46

dzizisketa to je teda pěkná past na malý holčičky!

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 11:12
Reakce na Janulik03:

Celý večer chodím po zimnej záhrade, že tam niekde musí byť ešte jedna utajená kočka, alebo sa tam aspoň niekde vytento, a nakoniec ten príšerný smrad ide z kopačiek mladého

​Smrdutý boty, to je děs! Kdepak kočička

K vánocům by mladej dostal balík merino ponožek a spray do bot!

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 12:05

barbucha mladý všetko má , ale tie kopačky to je des

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:42

barbucha

ony ty dlouhý fusky do kopaček jsou s umelinou, aby jim to drželo chrániče na haxně. Takže s merinem bys neuspěla.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:59

Tabea 

No teda, s umělinou... zvlášť do těch kopaček by měli dělat nějaký nezávadný

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:16

barbucha hele a nejhorší byl smrad, když syn ty kopačky vypral. Předtím byly ok, jen špinavý. Naštěstí to zachránil tip odsud a po vyndání z mrazáku už to bylo ok. 

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:14

Tabea mrazak!!! Ja som vedela že niečo pomáha.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:17

Janulik03 Bude ten mrazak pak jeste pouzitelnej?

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:18

Kokoska chystám sa ho odmrazit, tak to risknem 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:19

Janulik03 tak to jo!

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:20

Janulik03 do igelitky a šup do mrazáku. Maliny chutnaly po malinách a ne po haxnách.

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 16:29

Momentka jak víno

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 17:29

Mags blbá fotka, resp. z jinýho místa... záměr? omyl?

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 20:48

Muž se synem se chystali koukat fotbal, tak jsem zavřená v ložnici. Najednou slyším slovenskou hymnu, vylezu a říkám, cože, hrajete proti Slovensku? A muž jo, budeme zpívat hymnu (DE). Tak jsem jim rovnou začla zpívat hymnu slovenskou a prohlásila Slovensko za můj tým. Vykázali mě zpět do ložnice.

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 17. listopadu 2025 20:48

RoSa tohle omyl nebude

Online Garfie
28252 příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 12:19

Ne že by mě to úplně rozesmálo, ale pobavilo dost. Na téma kulturních rozdílů...děti mají prázdniny a dcera tu měla na návštěvě spolužačku, společně vařily a když uklízely kuchyň, z holky vypadlo, že doma mají taky myčku, ale její rodiče (Číňani) myčce nevěří, umývají nádobí v ruce a myčku používají jen na sušení umytého nádobí....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2025 13:04
Online continuity
42338 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 11:37

Procházím spam a vida, vypadá to, ze ani nebudu muset nastupovat do té nové práce.

Nemáte nápad jak zlegalizovat 20 milionů dolarů v papírové krabici? Třeba by s tím pomohl Turek?

Dobré ráno,

Jmenuji se seržant Perry Burleson. Jsem veterán se smlouvou s ozbrojenými silami na Ukrajině a účastním se války proti terorismu a invazi. Sloužil jsem v 1. obrněné divizi v Kyjevě. Na Ukrajinu jsem byl převelen v rámci smlouvy podepsané s ukrajinským prezidentem o pomoci. Naším úkolem je posílit země, které jsou terčem teroristů, ve válce proti terorismu.

Rád bych vás také informoval, že můj partner (vozič Harrison) a já jsme obdrželi 60 milionů dolarů z ropného kontraktu na Ukrajině, než byl zabit při výbuchu během hlídky. Po této události bych rád, abyste tyto finanční prostředky přijal mým jménem, protože si mohu být jistý, že můj podíl bude ve vaší péči až do konce mé služby zde (na Ukrajině) a mého příjezdu. Vzhledem k tomu, že zde sloužíme, nemohu tyto peníze zadržet. Proto se na vás obracím.

Zaručuji, že se jedná o bezrizikovou transakci.

Rád bych vás informoval, že jsme tyto finanční prostředky, které jsou ve 2 zásilkových krabicích, úspěšně převedli s pomocí zástupce Červeného kříže. Jakmile si to přečtu, budu vás informovat o jejich cíli. Žádám vás pouze o jejich přijetí na mé jméno, protože smrt mého partnera mi znemožnila zde žít. Proto jsem se rozhodl se o ně s vámi podělit, než abych je promrhal a riskoval, že budou opuštěny.

Rád bych, abyste mi sdělil, kolik peněz dostanete za vaši pomoc. Naléhavě vás žádám, abyste to nikomu neříkal. Pokud máte důvod tuto nabídku odmítnout, prosím, zničte tuto zprávu, protože šíření těchto informací by zde v táboře způsobilo vážné problémy.

Nevím, jak dlouho tu budeme, a byl jsem postřelen a přežil jsem několik sebevražedných bombových útoků. Tyto a další důvody vysvětlím později. Upřímně doufám, že se tato záležitost okamžitě vyřeší. Kontaktujte mě prosím co nejdříve prostřednictvím mé e-mailové adresy, která je v tuto chvíli mým jediným komunikačním prostředkem. Poznámka: Po dokončení transakce vám zaplatím 30 %.

S pozdravem,

Od seržanta Perryho Burlesona

Offline Sweet Potato
39942 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 12:01

continuity Sakra, ty jsi klikařka!

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 21. listopadu 2025 12:07

continuity Sweet Potato Právě, že není, pěkně si to pos..la. Vždyť to neměla nikomu říkat a zprávu případně zničit. Ted bude mít chudák seržant Perry problémy.