Jinak teda, dělám jumpsuit a nevěřila bys, jakej je to šílenej problém.
V každém díle Falloutu je úplně jiný, s jinými detaily. Peklo. Postěžuju si, nikdo jinej mě nepochopí :D
Já bych nemohla dělat cosplay, protože "přesná verze" se mi nelíbí ze žádného dílu, navíc k tomu vždycky přistupuju tak, že dělám něco "na motivy" a eliminuju prvky, který mi nepřijdou moc estetický:
Jednička a dvojka jsou elasťák. Divnej font písma, bez stojáčku, žlutej vertikální pruh a tlustej žlutej horizontální. Zatímco na artworkách vždy zakrytej páskama, protože je hnusnej, ve hře je daleko tlustší a zřetelnější.

Trojka. Vždy zakrytej páskem, kterej navíc přichází jako standardní část suitu, ne jako kožená harnessa. Někdo si uvědomil, že je tlustej žlutej pruh hnusnej a v 1st person to bude dost vidět.
Bohatě to vynahradili vydyndanýma všitýma polštářkama na kolenou. Ekl.
Líbí se mi ta montérkovitost a dává to větší smysl. Nicméně je to hrozně hranatý a bachratý.
A přitom na concept artu to vypadalo tak futuristicky a skvěle!
No a takhle to dopadlo:

Fallout: New Vegas se na ty Vaulty imho tak nesoustředilo, takže se v tom nehrabali a nechali to skoro stejný.
Fallout 4 přichází opět s elasťákama, mění žlutou na zlatou a ten proužek celkem výrazně redukuje, aby nevypadal tak debilně.
Samozřejmě všude prošívání a tak. Navíc nedává smysl, protože nemá jako správnej jumpsuit rozepínání až k rozkroku, aby bylo možný z něj čůrat, což mi přijde jako logickej nesmysl.
A teď babo raď, ani jeden z nich se mi nechce 100% replikovat, i když se kloním k montérkový verzi. Mám ten debilní žlutej horizontální pruh vynechat?
Abych to upřesnila, dělám ghoula z Vaultu 12 (toho, kterému netěsní dveře a vnikla tam radiace a vzniklo Undercity) a přešívám anglickou leteckou kombinézu.
Vault boy proužek má :(
(Díky za pozornost při čtení rantu na téma "Vývoj Vault suitů v průběhu staletí." )