Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. října 2016 14:05

Pro hráče na PC a konzolích, už jste si zkusili udělat test? Přišlo mi to docela těžký, navíc nějaký povědomí o konzolovkách mám jen díky kolegyni, která je do nich zapálená, jinak to jde mimo mě :-).

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:00
Reakce na Pozorovatel:

chansey se prý blbě chytá (na malý CP velký HP nebo co), tak možná bys byla akorát naštvaná. mně se vylíhnul z vajíčka, ale jinak jsem ho nikde nepotkala.

dneska hned cestou do práce hitmonchan a pak pikaču - dajli mi medajli za chycení tří kusů:P

a koukala jsem na ty km, mám 248 což je na mě teda fakt hodně, do "před PGO" počítám že jsem mohla nachodit tak 10 km za týden nanejvýš, i to je asi moc. úžasná věc.

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:18

vono se to nezdá bez toho měření, já teda nachodím průměrně 8-10 km denně a dost mě to překvapilo, že je to tolik, když jsem začala používat Moves v mobilu. Ale teda chodím z práce pěšky a několik km se psem.

49422 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:26
Reakce na Potrefenáhusa:

nojo, kdyz ono s kocurama clovek moc nenachodi:-) a vsude autem. bez nejake te motivace navic bych se ven neprinutila. ted mam 13 let co delat a na duchod si rozhodne musim poridit psa;-)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:31

chansey se prý blbě chytá (na malý CP velký HP nebo co), tak možná bys byla akorát naštvaná. mně se vylíhnul z vajíčka, ale jinak jsem ho nikde nepotkala.

dneska hned cestou do práce hitmonchan a pak pikaču - dajli mi medajli za chycení tří kusů:P

a koukala jsem na ty km, mám 248 což je na mě teda fakt hodně, do "před PGO" počítám že jsem mohla nachodit tak 10 km za týden nanejvýš, i to je asi moc. úžasná věc.

mám taky něco málo přes 200, při čemž určitě část z toho je z popojíždění MHD. ale snad v sobotu půjde poslední žakouš do světa a já budu mít víc času na chození

Offline Jean Grey
14 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:56
Reakce na Eden:

Jaj, tak to já jsem na tom nejhůř, jenom 76 km za dva měsíce :-(  Nejsem žádný sportovec a teď se navíc trápím s vymknutým kotníkem, takže to jen tak nedoženu. 

Online Sweet Potato
40610 příspěvků moje polička 12. října 2016 16:59

Samozřejmě zvědavost a soutěživost zvítězily, už taky hledám nachozené kilometry. Asi 360, což na absolutního neběžce myslím není tak zlé. Něco z toho bude i tramvaj. Jsem zvědavá, kdy se objeví to slibované zhodnocení medailí za lov různých typů, zatím jsou ty metály celkem k ničenu. Jsk už tak metály bývají.

Včera po dlouhé době nový úlovek, kabuto. Taková vtipná prvohorní potvůrka.

Online Sweet Potato
40610 příspěvků moje polička 12. října 2016 17:01
Reakce na Jean Grey:

Ó jé, lituju.

Mně chodecká morálka klesá přímo úměrně venkovní teplotě. 

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 12. října 2016 18:10
Reakce na Sweet Potato:

Mne naopak, v te zime me to bavi vic, nekdy se nechapu... Akorat mi hrozne vadi, kdyz poprchava nebo dokonce prsi, uz jsem kvuli tomu 2x vynechala. A to jsem se jeste nedavno chlubila, ze jsem nevynechala ani jednou

49422 příspěvků moje polička 12. října 2016 20:50
Reakce na Potrefenáhusa:

jo! vzpomněla jsem si, tak stahuju moves:-) už jsem si párkrát říkala, že bych si měla pořídit pro srovnání nějaký lepší měřák, jen se mi to nechtělo hledat - takže děkuju

49422 příspěvků moje polička 12. října 2016 20:52
Reakce na Eden:

jak jsme se tuhle bavily o tom mokru a telefonu - jsem si ještě vzpomněla, že jsem svůj už jednou utopila (na obvyklém místě) a přežil - asi díky bumperu, takže se mrholení nějak zvlášť nebojím. když lije tak to samozřejmě nejde a už jsem si vyzkoušela že chytat s deštníkem neumím:-)

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 12. října 2016 21:40

Slusny :) ten muj utopeny taky porad zije, akorat mu to usmazilo baterku a upadl displej. Po vymene baterky je funkcni, akorat se to divne pouziva, kdyz je displej pul centaku nad telefonem. Planuju to nechat opravit, ale zatim jsem se k tomu nedokopala

49422 příspěvků moje polička 12. října 2016 21:50
Reakce na Eden:

když jsme u těch telefonů, tak mám ještě poznatek k modelům (pro tebe to nic novýho nebude, ale třeba někomu poslouží, popřípadě přidej info jak s vnitřnostma) - iphone se co nám doma přibyl je imho geniální model: design čtyřky, velikost pětky a pajšl šestky a ještě se prodává jako novej a mají 64gb. asi jsem se zamilovala;-)

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 12. října 2016 22:09

Jeste jsem ho nemela v ruce, takze spokojenost? Chci ho koupit muzovi k Vanocum. Hlavne ze ma jack a neni k tomu potreba zadna stupidni redukce :-)

49422 příspěvků moje polička 12. října 2016 22:16
Reakce na Eden:

stoprocentně má všecko co má mít:-) ne fakt, ve srovnání s pětkou je mnohem hezčí (jsem netušila dokud jsem ho nedržela v ruce, fakt je podobnej čtyřce, tou kovovou obrubou po obvodu) a i s šestkou, to nevím zda ocení muž, ale já nerada "pádla", takže tahle velikost je pro mě akorát. a pětka už je out vnitřkem. zatím teda nevím, jak moc funkčně se opravdu šestce vyrovná, je to čerstvé:-)

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 12. října 2016 22:27

Vidim uprimne nadseni, co nejdriv to omrknu :D Pristi tyden jedu na otocku do UK, tak to asi koupim hned, dokud je tak dole libra. Dela to docela slusnej rozdil

Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 12. října 2016 22:31

Jsem ostuda, 48 km za 2,5 týdne. Můžu se vymluvit na to, že s prckem se v dešti chodí blbě...

Zato Chansey mám už vylíhnutou, bylo to mé poslední 10km vejce, teď mi padají jen samá 5km.

Kvíz jsem si dělala a jsem lama, pro mne je teď největší hra "uspi dítě a co nejdříve usni, než začne chrápat ten vedle", čemuž odpovídají bohužel i mé znalosti

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. října 2016 08:50
Reakce na Kajuli:

To je zase hezká hra, taky bych si ji docela ráda zahrála, ale zatím se mi ji nějak nedaří spustit :-).

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. října 2016 09:00
Reakce na Potrefenáhusa:

A Moves běží na pozadí, nebo ho pouštíš, když někam vyrážíš? Jsem ho jeden čas měla, ale hodně mi žral baterku, takže už je pryč.
Na procházky se psy pouštím Runkeeeper, ale pěší pochůzky po městě nijak neeviduji. Podle aplikece zdraví nachodím tak 5-6 denně, chodila bych i víc, zvlášť směrem z města, ale dost to limutuje právě pajdavej Terk. Teď teda dočasně i štěně, ale tam očekávám progress (řečeno herní mmo hantýrkou :-).

Online Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 13. října 2016 09:38
Reakce na Zina:

mám to puštěný furt a baterku to žere dost, mám všude kabel :-/

asi bych snesla i něco jinýho, mám pocit, že mi to na novým telefonu běhá trochu blbě, na starým samsungu to šlo nějak líp (hlavně mám pocit, že to tam nějak měřilo i bez zapnutých polohových služeb, jen se to neukládalo do mapy, na novým telefonu to bez polohových služeb nejede vůbec)