Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)

06. října 2016 19:43
Offline Eden
173 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:22
Reakce na Karoleena:

Stolni to byt nemuze, chce neco kompaktniho, takze jsem nskonec doporucila head set od Audio Technica. Ale nevim, jestli uz si nejaky vybrala:)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:26

Možná si někdo pamatujete, jak jsem psala, že jsme udělali doma dohodu, že já doleveluju ve WOW, abych mohla mužovi pomoct s elitními wordquesty, a on potrénuje pokémony, aby mi na oplátku pomohl v gymech. A co myslíte, jak to dopadlo? Můj warlock už lítá po Broken Isles jak splašenej, a mužův avatar má pořád ještě level 6. Dneska na ty chlapy fakt není spolehnutí, ani co se her na mobilu týče! :-D

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:29

Co rikate na novy pokemonni update? Myslim konkretne zmenu pri zvedani vlastnich gyms.

Museli jsme uplne zmenit strategii. Utocit na ty desitky, co jsou ted vsude kolem, nema cenu, je to nuda. Takze naopak se ted snazime nacpat do vysokych gyms naseho tymu, zvedani je o dost rychlejsi. Urcite je za to i vic bodu, jde to fakt rychle.

Ztratilo smysl chodit dobyvat v noci a brzy rano, to uz byva dokonano, vsechny modre na 10. Nejlepsi cas je do 22 hod, to se to jeste trochu hybe a je se kam nacpat. Taky zaclo byt dulezite davat do gyms to nejlepsi, kdyz se to uz nemeni po 30 minutach. Ty desitky vydrzi dlouho (az na ty u skol a v restauracich) a neni dobry zustavat na konci :)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:31
Reakce na Eden:

To jo, ale mám právě dojem, že jsi psala, že když jsi vybírala pro nějaké streamovací účely mikrofon ty, tak jsi došla k závěru, že headsety nicmoc a vybralas něco stolního, to mě právě zajímalo. :)

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:35
Reakce na Karoleena:

Doporucovala jsem tenhle: https://www.muziker.cz/blue-microphones-yeti-usb-microphone-blackout

V prijatelne cenove kategorii je podle me ten nejlepsi :) 

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:36

Chodite jeste nekdo na MP abyste napsal Dammy? :) Nebo se tam mam jit po ni podivat?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:37
Reakce na Eden:

jaký update a zvedání vlastních gyms? nějaký vylepšení?? to by celkem potesilo, nacpat se do gymu vlastního týmu byl děsnej vopruz. domeju klece a jdu pohledat...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:38
Reakce na Eden:

Chodite jeste nekdo na MP abyste napsal Dammy? :) Nebo se tam mam jit po ni podivat?

já jí napíšu

edit: napsala jsem

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:44
Reakce na williw:

hezka ikonka :-)

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:45
Reakce na Eden:

Já tehdy zkraje psala všem aktivním nerdům. Teď už ani nezjistím, jestli to četla.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. října 2016 13:53
Reakce na Sweet Potato:

No Dammy byla na empéčku online naposledy před půlhodinou... Mohla by se tady teda ukázat, když už nám tenhle boží nerdský koutek původně založila ona. :)

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 15. října 2016 14:15
Reakce na Karoleena:

Presne :)

Offline williw
17 příspěvků moje polička 15. října 2016 14:15
Reakce na moora:

hezka ikonka :-)

ďakujem, je to Matilda z mojho obľúbeného filmu Leon so Jeanom Reno :) 

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 15. října 2016 14:16
Reakce na Karoleena:

Ona jedina mela tu odvahu :-D

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 15. října 2016 14:20
Reakce na moora:

jaký update a zvedání vlastních gyms? nějaký vylepšení?? to by celkem potesilo, nacpat se do gymu vlastního týmu byl děsnej vopruz. domeju klece a jdu pohledat...

Mas uz ten update s medailemi? Bylo v nem i tohle :) Ted uz muzes na vlastni utocit se 6 pokemony misto jednoho. A jsem presvedcena o tom, ze je vic bodu za kazdeho pokemona, ktereho porazis. Vcera jsem rozsirovala gym o 1 lvl, slo o 2000 bodu, byli tam jen 3. A stacilo mi to projet dvakrat s bylo rozsireno. Pak jsme sli jeste vecer s muzem, zvedali jsme neco z 8 na 10 a vazne jsme to zvedli, aniz bych zacla v prvni tretine fnukat, ze uz me to nebavi. Trvalo to jen asi 10 minut

Offline williw
17 příspěvků moje polička 15. října 2016 14:21

ja napisem par veci, nech sa trochu predstavím 

- zbožňovala som Legend of Kyrlandia - a velmi ma potešilo, keď ste písali, že vyjde nová (ešte som hrala Neverhood, som rada, že ste to pripomenuli)

- som fanúšik Starcraftu - hráte to niektorá? dlhodobo sa snažím dostať k 2, ktorú som kúpila v predpredaji a stále nehrala

- z doskových hier mám rada Pandemic a Carcassone

- neviem hrať žiadne strieľacie hry, neviem rozlíšiť vlastný tím od nepriateľov

- pokemon go nehrám, lebo všade chodím autom

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 15. října 2016 14:31
Reakce na williw:

@williw díky, ale máme PC, takže nic. Vezmu ty audio technica, dneska ráno jsem na to zase koukala a vypadají dobře

Offline Eden
173 příspěvků moje polička 15. října 2016 14:35
Reakce na MaeGandal:

Ja jsem ti asi zapomnela odpovedet na posledni dotaz, ze jo. Sorry! Ta sluchatka,co jsem doporucovala, maji neutralni basy, takze by mela vyhovovat

Online Sweet Potato
40609 příspěvků moje polička 15. října 2016 15:07

http://youtu.be/4m_j6QHUmAU

To jsem na to teda zvědavá.

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 15. října 2016 18:51

Tak jsem dneska začala hrát Diablo 2. Tři hodiny si dělám zásoby, kosím démony, okrádám mrtvoly a pak mě jeden *** zabije. No myslíte, že jsem o všechno nepřišla?  Teď už vím, že mám mít krizové zásoby v truhle.