Stolni to byt nemuze, chce neco kompaktniho, takze jsem nskonec doporucila head set od Audio Technica. Ale nevim, jestli uz si nejaky vybrala:)
Nerdské vlákno (pc hry, konzole, deskovky, fantasy, komiksy....)
Možná si někdo pamatujete, jak jsem psala, že jsme udělali doma dohodu, že já doleveluju ve WOW, abych mohla mužovi pomoct s elitními wordquesty, a on potrénuje pokémony, aby mi na oplátku pomohl v gymech. A co myslíte, jak to dopadlo? Můj warlock už lítá po Broken Isles jak splašenej, a mužův avatar má pořád ještě level 6. Dneska na ty chlapy fakt není spolehnutí, ani co se her na mobilu týče! :-D
Co rikate na novy pokemonni update? Myslim konkretne zmenu pri zvedani vlastnich gyms.
Museli jsme uplne zmenit strategii. Utocit na ty desitky, co jsou ted vsude kolem, nema cenu, je to nuda. Takze naopak se ted snazime nacpat do vysokych gyms naseho tymu, zvedani je o dost rychlejsi. Urcite je za to i vic bodu, jde to fakt rychle.
Ztratilo smysl chodit dobyvat v noci a brzy rano, to uz byva dokonano, vsechny modre na 10. Nejlepsi cas je do 22 hod, to se to jeste trochu hybe a je se kam nacpat. Taky zaclo byt dulezite davat do gyms to nejlepsi, kdyz se to uz nemeni po 30 minutach. Ty desitky vydrzi dlouho (az na ty u skol a v restauracich) a neni dobry zustavat na konci :)
To jo, ale mám právě dojem, že jsi psala, že když jsi vybírala pro nějaké streamovací účely mikrofon ty, tak jsi došla k závěru, že headsety nicmoc a vybralas něco stolního, to mě právě zajímalo. :)
Doporucovala jsem tenhle: https://www.muziker.cz/blue-microphones-yeti-usb-microphone-blackout
V prijatelne cenove kategorii je podle me ten nejlepsi :)
Chodite jeste nekdo na MP abyste napsal Dammy? :) Nebo se tam mam jit po ni podivat?
jaký update a zvedání vlastních gyms? nějaký vylepšení?? to by celkem potesilo, nacpat se do gymu vlastního týmu byl děsnej vopruz. domeju klece a jdu pohledat...
Chodite jeste nekdo na MP abyste napsal Dammy? :) Nebo se tam mam jit po ni podivat?
já jí napíšu
edit: napsala jsem
hezka ikonka :-)
Já tehdy zkraje psala všem aktivním nerdům. Teď už ani nezjistím, jestli to četla.
No Dammy byla na empéčku online naposledy před půlhodinou... Mohla by se tady teda ukázat, když už nám tenhle boží nerdský koutek původně založila ona. :)
Presne :)
hezka ikonka :-)
ďakujem, je to Matilda z mojho obľúbeného filmu Leon so Jeanom Reno :)
Ona jedina mela tu odvahu :-D
jaký update a zvedání vlastních gyms? nějaký vylepšení?? to by celkem potesilo, nacpat se do gymu vlastního týmu byl děsnej vopruz. domeju klece a jdu pohledat...
Mas uz ten update s medailemi? Bylo v nem i tohle :) Ted uz muzes na vlastni utocit se 6 pokemony misto jednoho. A jsem presvedcena o tom, ze je vic bodu za kazdeho pokemona, ktereho porazis. Vcera jsem rozsirovala gym o 1 lvl, slo o 2000 bodu, byli tam jen 3. A stacilo mi to projet dvakrat s bylo rozsireno. Pak jsme sli jeste vecer s muzem, zvedali jsme neco z 8 na 10 a vazne jsme to zvedli, aniz bych zacla v prvni tretine fnukat, ze uz me to nebavi. Trvalo to jen asi 10 minut
ja napisem par veci, nech sa trochu predstavím
- zbožňovala som Legend of Kyrlandia - a velmi ma potešilo, keď ste písali, že vyjde nová (ešte som hrala Neverhood, som rada, že ste to pripomenuli)
- som fanúšik Starcraftu - hráte to niektorá? dlhodobo sa snažím dostať k 2, ktorú som kúpila v predpredaji a stále nehrala
- z doskových hier mám rada Pandemic a Carcassone
- neviem hrať žiadne strieľacie hry, neviem rozlíšiť vlastný tím od nepriateľov
- pokemon go nehrám, lebo všade chodím autom
@williw díky, ale máme PC, takže nic. Vezmu ty audio technica, dneska ráno jsem na to zase koukala a vypadají dobře
Ja jsem ti asi zapomnela odpovedet na posledni dotaz, ze jo. Sorry! Ta sluchatka,co jsem doporucovala, maji neutralni basy, takze by mela vyhovovat
http://youtu.be/4m_j6QHUmAU
To jsem na to teda zvědavá.
Tak jsem dneska začala hrát Diablo 2. Tři hodiny si dělám zásoby, kosím démony, okrádám mrtvoly a pak mě jeden *** zabije. No myslíte, že jsem o všechno nepřišla?
Teď už vím, že mám mít krizové zásoby v truhle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY