A i konec zloducha mě zklamal. Jsem se těšila na pořádnej masakr aspoň. (jinak teda zloduch luxusní, takhle hnusnýho jsem ho ještě neviděla
)
Televize
Pinot Noir
A i konec zloducha mě zklamal. Jsem se těšila na pořádnej masakr aspoň. (jinak teda zloduch luxusní, takhle hnusnýho jsem ho ještě neviděla
)
nepřišlo ti to jako masakr? Ty jsi ale krvežízniva![]()
No nic moc. Ani bych netoužila po potocích krve a odřezávání zloduchových tělesných částí, ale tak nějaký pořádný psychický mučeníčko by nebylo od věci
Jako že by nakonec v slzách pochopil, že takhle ne, že zlobil! ![]()
Druhý Kaštánek má zajímavou zápletku, ale je tam smutná příhoda, která mi připadala vykalkulovaná. A jednička je za mě lepší.
Co můžu s klidem doporučit, je End of Summer (Showtime): https://www.skyshowtime.com/watch/asset/tv/konec-leta/c69a68ca-b8c7-32f0-964e-9d1979fc43e3
Je to i skvělá kniha![]()
HH se mi líbil, až na ten tragickej dabing, jinak obsazení mi přišlo dobrý, oselský exteriéry a hudba úplně perfektní.
Pokud to ještě někdo nezaznamenal, na podzim má na netflixu vyjít 5. série Faudy ![]()
mitford sister děkuju za doporučení na seriál Ráj, ten mi teda zalezl pod kůži!
Našla jsem na Netflixu německý seriál Vraždi všímavě (v originále Achtsam Morden) a skvěle se u něj bavím! Je k němu i knižní předloha, tu jsem si dnes vypůjčila.
Líbí se mi na ČT Pád a úplně žeru Hotel na pobřeží. https://www.ceskatelevize.cz/porady/17034817605-hotel-na-pobrezi/
74SLena já teď sjela Hotel na pobřeží, všechny řady, u přípravy ročních účetních závěrek. Takže vlastně rozhlasová hra, protože jen poslouchám. Ale bavilo mě to moc, bylo mi líto, že už další řada není.
74SLena pad se mi extremne nelibil, bylo to dtrasne protahovane, scullyova mluvila jako by mela kazdym okamzikem umrit, nemela vubec zadny prinos jako vysetrovatelka a ten konec??!
74SLena já bych ještě k výše jmenovaným přihodila z ivysilani norský seriál Šťastná to zem o počátcích těžení ropy v Norsku.
74SLena já bych ještě k výše jmenovaným přihodila z ivysilani norský seriál Šťastná to zem o počátcích těžení ropy v Norsku.
koukla jsem narychlo na první díl a půjdu do toho po Pádu
74SLena pad se mi extremne nelibil, bylo to dtrasne protahovane, scullyova mluvila jako by mela kazdym okamzikem umrit, nemela vubec zadny prinos jako vysetrovatelka a ten konec??!
Já mám rozkoukanou první serii, koukám na to třeba při vaření, nebo jiné domácí práci, tak mi to přijde zajímavý bez zbytečných brutálních scén, který byly třeba v Kaštánkovi a Harry Hole.
baltik já Pád viděla už dávno, takže detaily si už nepamatuju, ale to obecné nadšení jsem taky nesdílela.
Našla jsem na Netflixu německý seriál Vraždi všímavě (v originále Achtsam Morden) a skvěle se u něj bavím! Je k němu i knižní předloha, tu jsem si dnes vypůjčila.
Knižka má i druhý díl - Mé vnitřní dítě vraždí všímavě a dost dobrý
74SLena já teď sjela Hotel na pobřeží, všechny řady, u přípravy ročních účetních závěrek. Takže vlastně rozhlasová hra, protože jen poslouchám. Ale bavilo mě to moc, bylo mi líto, že už další řada není.
Je potreba koukat od prvních seriich nebo muzu začít treba 7.? Bude mi to dávat smysl? Těch 10 sérii mi přijde uz moc.
stes je to od začátku do konce o stejných lidech. Berou se, rozvádějí, ztrácejí, hledají, rodí děti... Je to taková lepší telenovela a právě o tom, že sleduješ jejich osudy, u některých vlastně od dětství až do doby, kdy jsou z nich sami rodiče. Každá série pokrývá jednu letní hotelovou sezónu, ale mezi některými uplyne několik let. Začít od půlky podle mě nemá moc smysl.
Pinot Noir dik...tak si to nechám na zimu nebo na teply bezspankovy noci
Je potreba koukat od prvních seriich nebo muzu začít treba 7.? Bude mi to dávat smysl? Těch 10 sérii mi přijde uz moc.
Já bych nevynechávala žádnou sérii, jsou to osudy lidí, které se různě prolínají, každá serie je zasazená do nějakého období Dánska (30 léta a dál). První díl je skro nudný, ale pak se to pěkně rozjede. A moc se mi tam líbí hudba.
První díl byl tak nudný, že jsem ho ani nedokoukala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY