Ovšem dabing HH je strašlivý, to přeložila a namluvila AI? U prvního dílu jsem myslela, že jsem jen přecitlivělá, ale s dalšími díky začíná to množství avšak a jenž být nesnesitelné. ![]()
Televize
Ovšem dabing HH je strašlivý, to přeložila a namluvila AI? U prvního dílu jsem myslela, že jsem jen přecitlivělá, ale s dalšími díky začíná to množství avšak a jenž být nesnesitelné.
nejsi....ja to nakonec vydržela,ale srazilo mi to úroveň tak o 50%. Bylo to hrozný.
Z dabingu jsem šílela už při Mostu například, a dalších seriálů který se mi původně moc líbily, ale nezaznamenaly - v naší televizi - žádnej velkej ohlas. A nedivím se, tam je fakt půlka pryč... Osobně si pouštím zásadně všechno jen s titulkama, jak to jenom jde (netflix nebo stahování
). Nejenom že se dá narazit i na úplnej nesmysl v tom překladu, ale navíc bych teda ráda věděla, kde sháněj ty telecí hlasy. Fuj.
Tak jsem si vcera pustila HH, a za me teda strasnej opruz, vubec se mi to nelibilo. Asi to ani nedokoukam, a to se mi stava jen zridka ![]()
Já se konečně dostala k Black Mirror a líbí se mi to moc. Jen nechápu, proč mi to netflix řadí od nejnovějších řad.
další tip na super seriál https://www.csfd.cz/film/1595238-raj/prehled/
post-apo není úplně můj žánr, ale když to zafunguje jako v tomto případě, tak se ráda podívám. mnoho časových rovin (což je u mě často mínus, protože u toho velmi často něco dělám a nestíhám ty změny chronologie), ale tady je to tak dobře udělaný, že to není překážka
mitford sister Disney?
leona mpDisney a hulu, já to chytám na alternativních platformách :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje