Televize

14. srpna 2014 19:56
Offline Pinot Noir
29525 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 08:56

Ovšem dabing HH je strašlivý, to přeložila a namluvila AI? U prvního dílu jsem myslela, že jsem jen přecitlivělá, ale s dalšími díky začíná to množství avšak a jenž být nesnesitelné.

Offline stes
8921 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 10:15
Reakce na Pinot Noir:

Ovšem dabing HH je strašlivý, to přeložila a namluvila AI? U prvního dílu jsem myslela, že jsem jen přecitlivělá, ale s dalšími díky začíná to množství avšak a jenž být nesnesitelné.

​nejsi....ja to nakonec vydržela,ale srazilo mi to úroveň tak o 50%. Bylo to hrozný. 

Online barbucha blogger
35313 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 14:02

Pinot Noir 

Z dabingu jsem šílela už při Mostu například, a dalších seriálů který se mi původně moc líbily, ale nezaznamenaly - v naší televizi - žádnej velkej ohlas. A nedivím se, tam je fakt půlka pryč... Osobně si pouštím zásadně všechno jen s titulkama, jak to jenom jde (netflix nebo stahování ). Nejenom že se dá narazit i na úplnej nesmysl v tom překladu, ale navíc bych teda ráda věděla, kde sháněj ty telecí hlasy. Fuj.

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 15:11

Tak jsem si vcera pustila HH, a za me teda strasnej opruz, vubec se mi to nelibilo. Asi to ani nedokoukam, a to se mi stava jen zridka

Offline leona mp
příspěvků moje polička 18. dubna 2026 22:50

Já se konečně dostala k Black Mirror a líbí se mi to moc. Jen nechápu, proč mi to netflix řadí od nejnovějších řad. 

Offline mitford sister
1678 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 13:48

další tip na super seriál https://www.csfd.cz/film/1595238-raj/prehled/

post-apo není úplně můj žánr, ale když to zafunguje jako v tomto případě, tak se ráda podívám. mnoho časových rovin (což je u mě často mínus, protože u toho velmi často něco dělám a nestíhám ty změny chronologie), ale tady je to tak dobře udělaný, že to není překážka

Offline leona mp
příspěvků moje polička 28. dubna 2026 22:08

mitford sister Disney? 

Offline mitford sister
1678 příspěvků moje polička 28. dubna 2026 22:35

leona mpDisney a hulu, já to chytám na alternativních platformách :)