Dnes ve 21:50 na ČT2 Z terasy s mladými a krásnými Paulem Newmanem a Joanne Woodwardovou.

To je pravda, těm dvěma to na plátně spolu ohromně sluší
stejně jako ve filmu Dlouhé horké léto podle literární předlohy od Williama Faulknera, kde se vlastně ti dva seznámili. To mám s nimi ještě radši. Ale i tohle si moc ráda znovu připomenu.
A předtím tamtéž dávaj dokument Ženy v zemi Talibánu, na to taky podívám. Už se těším, jak se zase nas... ehm, rozzlobím 
Jojo, hrozně mě mrzí, že ty starší dávaj tak málo. Třeba Ragtime jsem viděla snad jen jednou, přitom je to úžasné zpracování literární předlohy. Kolikrát se tohle podaří?
Tiež sa mi zdá táto tretia séria najvydarenejšia, tvorcovia to vypilovali takmer k dokonalosti. Tá týždňová prestávka medzi jednotlivými dielami, to je ako za trest, ešte keď to vždy skončí v najlepšom. ![]()
Tak já už na to fakt nemám! Zjistila jsem, že už je to i na uložto, s anglickejma titulkama - takže jsem to stáhla celý a dneska hodlám dorazit poslední tři díly.
Trochu mi leze na nervy, že je to všechno furt potmě - ačkoliv chápu, že v poledním slunci a vůkol kvetoucíma kytkama by to nemělo ten správnej říz
a holt se jim tam od podzimu mnohem dřív stmívá... ale stejně, člověk by pomalu přišel vo voči...
No nic. Můžu ti důvěrně sdělit, že i následující díly jsou super
A trochu mi to připomíná Bron, asi se inspirovali (stylem, námětem - kromě toho že tam zamontovali tu politiku, cože je dánská specialita).
Ale co já nešťastnice budu dělat, až to dokoukám?! Zase rok čekání na něco novýho... 
Politiku ťahajú Dáni takmer všade, v prvej sérii som išla oči nechať na Larsovi, tomu tá rola sadla ako r*ť na šerbel. Tretia séria je síce najvydarenejšia, len premiérovi chýba to osobné čaro, čo mal Lars. Dokonca aj v druhej sérii Nicolas Bro, napriek nie celkom príťažlivému vzhľadu, mal tej charizmy ďaleko viac. Verím, že ďalšie diely sú tiež super, ja si počkám, je to fajn môcť sa každý deň tešiť na piatok. Inak som včera ostala ešte pozerať Zmiznutie Alice Creed, a musím povedať, že ma to celkom príjemne prekvapilo. Pekne vypointovaný film, plný nečakaných zvratov, moc dobré.
To jsem prošvihla, jak jsem se nemohla odtrhnout od toho Zločinu... mimochodem mně se líbí i premiér, přece jen má něco do sebe, i když Lars to není samozřejmě. Ale dokáže se projevit - některý jeho pohledy jsou velmi výmluvný! Však si počkej, až začne jít do tuhýho ![]()
Dámy, tak jste mě navnadily, že koukám taky. Sice nemám ráda, když jde o vraždy a podobné věci okolo malých či nezletilých, ale jsem zvědavá, co za tím případem z minulosti nakonec bude. Včera jsem u toho seděla jak přikovaná, s vínem. Asi si stáhnu ty první dvě řady.
To si určite stiahni, nebudeš ľutovať, Forbrydelsen je fenomén, lepši je už len Bron.
Poté, co jsem to spolkla celý, můžu říct, že je to s Bronem velmi lehce srovnatelný. Skoro bych se nedokázala rozhodnout... jen snad, že Saga s Martinem jsou takoví "barevnější".
A rozšířila jsem si tím obzory - už jsem přišla na to, v čem se dánština a švédština zásadně lišej. Dánové ráčkujou! Jako by Němec mluvil skandinávsky ![]()
Bron dávali taky v tv?
Myslím, že ještě ne. Stáhla jsem to na uložto, a někde vedle (titulky.com ?) jsou i český titulky.
Bron na našich staniciach nešiel - respektíve na vašej ČT2, nikde ine normálne filmy, či serály nevysielajú - a to sa už pripravuje tretia séria.
Tak to je dobré, že si to sem najde cestu i bez vysílání v našich tv. Ale tak je to vlastně se vším, třeba i s asijskou produkcí.
ČT mívala na svých stránkách jednu sekci, kde vždycky vypisovali, co nového koupili, musím se podívat, čt2 vždycky něco zajímavého pořídí.
Jedním okem švidrám na Všichni moji blízcí, který znám nazpaměť... a je to pořád dobrý. Super český i mezinárodní obsazení (včetně Ruperta Gravese!), nádherná muzika, silnej příběh.
Maťo Mináčů, resp. jeho mama, která ho celý natáčení držela pevně ve spárech
tady svoji šanci fakt nepromarnil 
Prosim, videla jste nektera v nedeli vecer na CT1 film Setkani s vrazdou v Praze na motivy Skvoreckeho/Salivarove? Nahrala jsem si to a chybi mi konec, potrebuju vedet, jak to dopadlo a nemuzu to najit na ivysilani ct. Muzete mi prozradit, kdo byl vrah?![]()
Prosim, videla jste nektera v nedeli vecer na CT1 film Setkani s vrazdou v Praze na motivy Skvoreckeho/Salivarove? Nahrala jsem si to a chybi mi konec, potrebuju vedet, jak to dopadlo a nemuzu to najit na ivysilani ct. Muzete mi prozradit, kdo byl vrah?![]()
Oni neřekli, kdo byl vrah.Liška to zahrál do autu a ukončil to jako sebevraždu, ale věděl dobře, že dědkovi někdo pomohl.Podle mě to byl ten Tříska nebo prostě někdo z těch jeho kamarádů, anebo všichni dohromady.
Jezismarja, detektivka s otevrenym koncem?
Tak to je vcelku zklamani, jsem si myslela, ze to Liska vyresi a nejak mu pomuze Janzurova.
On to nebyl ani otevřený konec, spíš, že to ten Liška zatloukl, ale bylo jasný, že ho zamordovali.
Jasny, takze takova Vrazda v Orient Expressu po cesku. Asi v tom mel prsty i ten Menzel, takze asi i kvuli Vondrackovy to nechal plavat. Diky za info.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.