Televize

14. srpna 2014 19:56
Offline luciole
1213 příspěvků moje polička 24. zaří 2014 11:23

Dnes ve 21:50 na ČT2 Z terasy s mladými a krásnými Paulem Newmanem a Joanne Woodwardovou.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 24. zaří 2014 16:40
Reakce na luciole:

To je pravda, těm dvěma to na plátně spolu ohromně slušístejně jako ve filmu Dlouhé horké léto podle literární předlohy od Williama Faulknera, kde se vlastně ti dva seznámili. To mám s nimi ještě radši. Ale i tohle si moc ráda znovu připomenu.

Online barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 24. zaří 2014 17:39

A předtím tamtéž dávaj dokument Ženy v zemi Talibánu, na to taky podívám. Už se těším, jak se zase nas... ehm, rozzlobím 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. zaří 2014 08:19
Reakce na petra.prvni:

Jojo, hrozně mě mrzí, že ty starší dávaj tak málo. Třeba Ragtime jsem viděla snad jen jednou, přitom je to úžasné zpracování literární předlohy. Kolikrát se tohle podaří?

Online barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 27. zaří 2014 10:41
Reakce na Trillian:

Tiež sa mi zdá táto tretia séria najvydarenejšia, tvorcovia to vypilovali takmer k dokonalosti. Tá týždňová prestávka medzi jednotlivými dielami, to je ako za trest, ešte keď to vždy skončí v najlepšom. 

Tak já už na to fakt nemám! Zjistila jsem, že už je to i na uložto, s anglickejma titulkama - takže jsem to stáhla celý a dneska hodlám dorazit poslední tři díly. 

Trochu mi leze na nervy, že je to všechno furt potmě - ačkoliv chápu, že v poledním slunci a vůkol kvetoucíma kytkama by to nemělo ten správnej říz  a holt se jim tam od podzimu mnohem dřív stmívá... ale stejně, člověk by pomalu přišel vo voči...

No nic. Můžu ti důvěrně sdělit, že i následující díly jsou super  A trochu mi to připomíná Bron, asi se inspirovali (stylem, námětem - kromě toho že tam zamontovali tu politiku, cože je dánská specialita). 

Ale co já nešťastnice budu dělat, až to dokoukám?! Zase rok čekání na něco novýho... 

Offline Trillian
177 příspěvků moje polička 27. zaří 2014 11:10
Reakce na barbucha:

Politiku ťahajú Dáni takmer všade, v prvej sérii som išla oči nechať na Larsovi, tomu tá rola sadla ako r*ť na šerbel. Tretia séria je síce najvydarenejšia, len premiérovi chýba to osobné čaro, čo mal Lars. Dokonca aj v druhej sérii Nicolas Bro, napriek nie celkom príťažlivému vzhľadu, mal tej charizmy ďaleko viac. Verím, že ďalšie diely sú tiež super, ja si počkám, je to fajn môcť sa každý deň tešiť na piatok. Inak som včera ostala ešte pozerať Zmiznutie Alice Creed, a musím povedať, že ma to celkom príjemne prekvapilo. Pekne vypointovaný film, plný nečakaných zvratov, moc dobré.

Online barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 27. zaří 2014 11:17
Reakce na Trillian:

To jsem prošvihla, jak jsem se nemohla odtrhnout od toho Zločinu... mimochodem mně se líbí i premiér, přece jen něco do sebe, i když Lars to není samozřejmě. Ale dokáže se projevit - některý jeho pohledy jsou velmi výmluvný! Však si počkej, až začne jít do tuhýho 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 27. zaří 2014 11:22
Reakce na Trillian:

Dámy, tak jste mě navnadily, že koukám taky. Sice nemám ráda, když jde o vraždy a podobné věci okolo malých či nezletilých, ale jsem zvědavá, co za tím případem z minulosti nakonec bude. Včera jsem u toho seděla jak přikovaná, s vínem. Asi si stáhnu ty první dvě řady. 

Offline Trillian
177 příspěvků moje polička 27. zaří 2014 13:47
Reakce na Ronna:

To si určite stiahni, nebudeš ľutovať, Forbrydelsen je fenomén, lepši je už len Bron.

Online barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. zaří 2014 13:08
Reakce na Trillian:

Poté, co jsem to spolkla celý, můžu říct, že je to s Bronem velmi lehce srovnatelný. Skoro bych se nedokázala rozhodnout... jen snad, že Saga s Martinem jsou takoví "barevnější".

A rozšířila jsem si tím obzory - už jsem přišla na to, v čem se dánština a švédština zásadně lišej. Dánové ráčkujou! Jako by Němec mluvil skandinávsky 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 28. zaří 2014 13:24
Reakce na barbucha:

Bron dávali taky v tv?

Online barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 28. zaří 2014 14:00
Reakce na Ronna:

Myslím, že ještě ne. Stáhla jsem to na uložto, a někde vedle (titulky.com ?) jsou i český titulky.

Offline Trillian
177 příspěvků moje polička 29. zaří 2014 10:43
Reakce na Ronna:

Bron na našich staniciach nešiel - respektíve na vašej ČT2, nikde ine normálne filmy, či serály nevysielajú - a to sa už pripravuje tretia séria.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 29. zaří 2014 10:59
Reakce na Trillian:

Tak to je dobré, že si to sem najde cestu i bez vysílání v našich tv. Ale tak je to vlastně se vším, třeba i s asijskou produkcí. 

ČT mívala na svých stránkách jednu sekci, kde vždycky vypisovali, co nového koupili, musím se podívat, čt2 vždycky něco zajímavého pořídí.

Online barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 29. zaří 2014 23:26

Jedním okem švidrám na Všichni moji blízcí, který znám nazpaměť... a je to pořád dobrý. Super český i mezinárodní obsazení (včetně Ruperta Gravese!), nádherná muzika, silnej příběh. 

Maťo Mináčů, resp. jeho mama, která ho celý natáčení držela pevně ve spárech  tady svoji šanci fakt nepromarnil 

Offline Henri
136 příspěvků moje polička 30. zaří 2014 11:07

Prosim, videla jste nektera v nedeli vecer na CT1 film Setkani s vrazdou v Praze na motivy Skvoreckeho/Salivarove? Nahrala jsem si to a chybi mi konec, potrebuju vedet, jak to dopadlo a nemuzu to najit na ivysilani ct. Muzete mi prozradit, kdo byl vrah?

Offline Myskamauska
58 příspěvků moje polička 30. zaří 2014 13:14
Reakce na Henri:

Prosim, videla jste nektera v nedeli vecer na CT1 film Setkani s vrazdou v Praze na motivy Skvoreckeho/Salivarove? Nahrala jsem si to a chybi mi konec, potrebuju vedet, jak to dopadlo a nemuzu to najit na ivysilani ct. Muzete mi prozradit, kdo byl vrah?

Oni neřekli, kdo byl vrah.Liška to zahrál do autu a ukončil to jako sebevraždu, ale věděl dobře, že dědkovi někdo pomohl.Podle mě to byl ten Tříska nebo prostě někdo z těch jeho kamarádů, anebo všichni dohromady.

Offline Henri
136 příspěvků moje polička 01. října 2014 07:47
Reakce na Myskamauska:

Jezismarja, detektivka s otevrenym koncem? Tak to je vcelku zklamani, jsem si myslela, ze to Liska vyresi a nejak mu pomuze Janzurova. 

Offline Myskamauska
58 příspěvků moje polička 01. října 2014 08:02
Reakce na Henri:

On to nebyl ani otevřený konec, spíš, že to ten Liška zatloukl, ale bylo jasný, že ho zamordovali.

Offline Henri
136 příspěvků moje polička 01. října 2014 08:40
Reakce na Myskamauska:

Jasny, takze takova Vrazda v Orient Expressu po cesku. Asi v tom mel prsty i ten Menzel, takze asi i kvuli Vondrackovy to nechal plavat. Diky za info.