Tak máme další díl za sebou, doufám, že z Borga nebude negativní postava.
Televize
Tiež dúfam, podľa mňa tá jeho organizácia kryje vraha, ktorým je niekto veľmi vysoko postavený, a on nemal na výber, no veď uvidíme ako to bude ďalej.
teď mi dali na ČT2 místo Poirota nějaký film s Landovským ![]()
Taky jsem chtěla na Poirota koukat, ale čekala jsem to, když dneska přišla zpráva o Landovského úmrtí, že udělají nějaká škatulata v programu, aby mu vzdali poctu.
Mně docela vyhovuje, že to posunuli, na osmou tv nestíhám... ![]()
Zaříkávač koní právě teď na PrimaLove. ![]()
V sobotu som kukala na Halinu v kuchyni. Dlhšie som ju nevidela, už je teda fakt ako mamut a fučí pri varení ako ježko. A navarila riadne blivajzy. Ja neznášam tieto všelijaké pomazánky, vždy ma napadne bryndzová zo školkej družiny.
Asi si dám dneska Ptačí klec na Nova Cinema (22:10). Potřebuju nějakou taškařici
a navíc miluju scény, kde se Nathan Lane učí být správným chlapákem ![]()

Včerejší díl Zločinu byl trochu zavádějící. Myslím, že pan premiér to nebude. Kde vzal únosce jistotu, že se hned vydal jeho směrem?
Chýbajúce číslo auta. Podľa mňa to bude niekto z premiérovho týmu, možno brat - ale aj ten je celkom správny, tak neviem. Včerajší diel bol famózny, Sára excelovala, a tie politické ťahy nemali chybu. Nikkolaj hrá trochu druhé husle a zistila som, že si ma premiér získal, je naozaj veľmi sympatický, Barb mala pravdu. Teším sa na ďalšie diely, ale už budú len tri. ![]()
Nyní na dvojce Desirée.
moje oblíbená kniha zfilmovaná a dokonce už v roce 1954? To jsem fakt netušila
Chcete vědět, kdo to byl? 
Mně se hrozně líbí ta závěrečná hudba. Sice vždycky poznáš, že se blíží konec... ale je to super melodie.
My si to ešte pekne vychutnáme, vieš ako sa teším na každý piatok.
Hudba je super, aj v Brone bola nádherná, Dáni tie kriminálne seriály posúvajú takmer k dokonalosti.
Jo, mají to vypracovaný po všech stránkách dobře. 
Nyní na dvojce Desirée.
moje oblíbená kniha zfilmovaná a dokonce už v roce 1954? To jsem fakt netušila
Desirée jsem četla už na střední. Schválně jsem se dívala taky a nebylo to špatné. Brandovi role Napoleona sedla. Ale přišlo mi, že toho dost z knížky vynechali, hlavně ten konec nebo mě klame paměť? Budu si to muset znova půjčit.
Ja se dnes tesim na dalsi dil z cyklu Nevinne lži, myslim, ze to bude dobry dil. Prijde mi to cele podarene.
Knížku znám nazpaměť, jasně, že vynechali osud Josefíny, Napoleona a jeho sourozenců, koneckonců i návrat Desirée do Švédska, svatbu Oscara s malou Josefínou, ale jinak to bylo fakt poměrně přesné, ono by to jinak bylo na seriál.
Ale Brando jako Napoleon opravdu přesnej
Vždyť to snad celý říjen opakují ne ? Až v listopadu budou další 2 nové díly.
¨Dost za to ČT kritizovali, že namíchala mezi první 3 nové celý cyklus starých.
Ale pokud jsi neviděla, máš pravdu, celý cyklus se povedl.
Ja videla ty prvni tri nove a ty stare taky moc/skoro vubec neznam, takze pro me je to cele nove.![]()
A dneska dávají ten Chromozon, ten byl mimořádně dobrej, co si tak pamatuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje