rozarka já na to koukala tak jedním okem, pak si přišlo dítko stavět lego, a já to radsi prepla na divy staroveku. Asi jsem o nic nepřišla, zato vím jak Egypťané dopravovali obelisky.
Televize
Zato první díl nového seriálu Hlava meduzy..
Čvanča jako drsná kriminalistka.. Tomu já říkám děs!
Byla hrozná, nevěřila jsem ji ani slovo. Jak se pořád tvářila jak nejkrutejsi policajtka a přitom tetina
chvilku jsem koukla a zabery z Moravske galerie byly nejlepsi pocin z celeho dilu....
Dadoo hlava meduzy byla fakt pitoma![]()
razorblade už vůbec ten název, dramatický soundtrack a k tomu... ty příšerne dialogy. A Čvančarová. ![]()
Tak nazev mi nevadil, byl podle toho obrazu a zapletka jeste sla, Cvancarova se na to nehodila a ty dve nechutny sceny - nejdriv na tom zachode a pak na konci - hotovej Tarantino
Tak jsem mrkla na Hlavu medúzy a nejhorší je ta všudypřítomná hudba. Tam snad není ani deset vteřin ticha a drama hudba hraje, i když si matka povídá s děckem ![]()
A tradiční problém české produkce - strašně špatně hercům rozumím, drmolení zanikající v orchestru je zdejší seriálová klasika.
A už někdo přišel s nějakým racionálním vysvětlením, proč v té Hlavě Medúzy chudák Isteník mluví tak jak mluví?? Já jsem si chvíli myslela, že jsem se snad přeslechla, jenže on tou skoro fistulí hovoří celej první díl!
Pinot Noir mne prave Kamenikova taky prisla jako drzy fracek - a zda se mi prilis soucasna. ja nepochybuju ze Nemcova soulozila s kdekym, to je zname, ale i kdyz na svou dobu byla jiste neobvykle samostatna a svebytna osobnost, neumim si predstavit ze by se skutecne chovala az tak drze a sebejiste, jako nejaka dnesni vofrkla baba. proto jsem psala uz minule, ze pro me neni uveritelna.
Zrovna jsem se dodívala na Dvojce na sběrný dokument Třeštíkové Ester, a moc se mi to líbilo. Líbí se mi ten koncept sběrného dokumentu jako takový, jak to prostě obrazově sbírá, co se všechno uděje v životě člověka. Myslím, že by to bylo zajímavý i o spoustě jiných lidí, takhle sesbírat život do hodinového dokumentu. Nemusí to být jen mediálně známý člověk. Ještě chci vyhledat a mrknout na ten díl Karolína.
Lenka22 Karolína byla hodně zajímavá, zase úplně jinak. S Ester Třeštíková začala točit už na zdrávce, kdy ještě vůbec nebylo jasné, co z ní bude. Má čuch na zajímavé lidi.
Dadoo Není to dokument, není to historie, je to melodrama. A proč ne? Zatím jsem viděla jen první díl. Přijde mi, že u filmů/seriálů o osobnostech české historie máme obecně až příliš velká očekávání - dokonalou historickou přesnost (přitom tu historii ani neznáme) a zároveň top umělecké zpracování.
Jen mi trochu vadí reklama v duchu "ukážeme vám Boženu, jak ji neznáte z učebnic". Bourání klišé o Boženě (podobně jako o Máchovi) už dávno samo klišé je.
Lenka22 Já viděla oba dokumenty a Ester dobrý, ale Karolína mě zaujala mnohem víc. Strašně odvážná ženská, co má energie na rozdávání a skoro to vypadá, že na celým světě není nic, co by nezvládla. :) Pro mě dost povzbuzující diváckej zážitek.
Evaeva jo, to čuch má, dobře to Třeštíková trefila.
Karoleena tak to se na Karolinu těším!
Mně osobně je Janečková úplně strašně nesympatická a přesto jsem na ni včera koukala. Ty časosběry mám moc ráda. Mrzí mě, že jsem Karolinu propásla, snad to někde najdu. A teda přišlo mi, že Ester neustále hraje a je patetická až hrůza.
Malenge já myslím, že na iVysílání uspěješ
Evaeva děkuji za tip, myslím, že jsem z TV v životě nic nedohlédávala
Malenge mě taky byla Janečková vždycky nesympatická, a pak ten strašnej pořad Pošťák, kterej nesnesu pro tu patetičnost a sentimentalitu, ale tady v tom dokumentu se můj pohled na ni proměnil. Možná není v mnoha okamžicích úplně bezprostřední, ale většinou mi přišla celkem autentická. A pak jsem si až tady všimla, že je to krásná ženská![]()
Lenka22 Já ji trochu poznala osobně , v reálném životě je sympatická
Sweet Potato věřím, že je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje