Televize

14. srpna 2014 19:56
Online continuity
42105 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 10:18

rozarka já na to koukala tak jedním okem, pak si přišlo dítko stavět lego, a já to radsi prepla na divy staroveku. Asi jsem o nic nepřišla, zato vím jak Egypťané dopravovali obelisky.  

Offline clothilde
2035 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 12:57
Reakce na Dadoo:

Zato první díl nového seriálu Hlava meduzy.. 

Čvanča jako drsná kriminalistka.. Tomu já říkám děs! 

Byla hrozná, nevěřila jsem ji ani slovo. Jak se pořád tvářila jak nejkrutejsi policajtka a přitom tetina

​chvilku jsem koukla a zabery z Moravske galerie byly nejlepsi pocin z celeho dilu....

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 13:29

Dadoo hlava meduzy byla fakt pitoma

Online continuity
42105 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 15:33

razorblade už vůbec ten název, dramatický soundtrack a k tomu... ty příšerne dialogy. A Čvančarová.

Offline Linda
92 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 15:58

Tak nazev mi nevadil, byl podle toho obrazu a zapletka jeste sla, Cvancarova se na to nehodila a ty dve nechutny sceny - nejdriv na tom zachode a pak na konci - hotovej Tarantino

Offline Pinot Noir
29528 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 16:21

Tak jsem mrkla na Hlavu medúzy a nejhorší je ta všudypřítomná hudba. Tam snad není ani deset vteřin ticha a drama hudba hraje, i když si matka povídá s děckem

A tradiční problém české produkce - strašně špatně hercům rozumím, drmolení zanikající v orchestru je zdejší seriálová klasika.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 16:26

A už někdo přišel s nějakým racionálním vysvětlením, proč v té Hlavě Medúzy chudák Isteník mluví tak jak mluví?? Já jsem si chvíli myslela, že jsem se snad přeslechla, jenže on tou skoro fistulí hovoří celej první díl!

Offline viktorka_od splavu
49000 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 16:43

Pinot Noir mne prave Kamenikova taky prisla jako drzy fracek - a zda se mi prilis soucasna. ja nepochybuju ze Nemcova soulozila s kdekym, to je zname, ale i kdyz na svou dobu byla jiste neobvykle samostatna a svebytna osobnost, neumim si predstavit ze by se skutecne chovala az tak drze a sebejiste, jako nejaka dnesni vofrkla baba. proto jsem psala uz minule, ze pro me neni uveritelna.

Online Lenka22
2587 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 18:52

Zrovna jsem se dodívala na Dvojce na sběrný dokument Třeštíkové Ester, a moc se mi to líbilo. Líbí se mi ten koncept sběrného dokumentu jako takový, jak to prostě obrazově sbírá, co se všechno uděje v životě člověka. Myslím, že by to bylo zajímavý i o spoustě jiných lidí, takhle sesbírat život do hodinového dokumentu. Nemusí to být jen mediálně známý člověk. Ještě chci vyhledat a mrknout na ten díl Karolína. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2021 19:14

Lenka22 Karolína byla hodně zajímavá, zase úplně jinak. S Ester Třeštíková začala točit už na zdrávce, kdy ještě vůbec nebylo jasné, co z ní bude. Má čuch na zajímavé lidi.

Offline Sweet Potato
39809 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 19:20

Dadoo Není to dokument, není to historie, je to melodrama. A proč ne? Zatím jsem viděla jen první díl. Přijde mi, že u filmů/seriálů o osobnostech české historie máme obecně až příliš velká očekávání - dokonalou historickou přesnost (přitom tu historii ani neznáme) a zároveň top umělecké zpracování.

Jen mi trochu vadí reklama v duchu "ukážeme vám Boženu, jak ji neznáte z učebnic". Bourání klišé o Boženě (podobně jako o Máchovi) už dávno samo klišé je.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 19:33

Lenka22 Já viděla oba dokumenty a Ester dobrý, ale Karolína mě zaujala mnohem víc. Strašně odvážná ženská, co má energie na rozdávání a skoro to vypadá, že na celým světě není nic, co by nezvládla. :) Pro mě dost povzbuzující diváckej zážitek.

Online Lenka22
2587 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 19:57

Evaeva jo, to čuch má, dobře to Třeštíková trefila. 

Online Lenka22
2587 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 19:58

Karoleena tak to se na Karolinu těším! 

Offline Malenge
4789 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 20:07

Mně osobně je Janečková úplně strašně nesympatická a přesto jsem na ni včera koukala. Ty časosběry mám moc ráda. Mrzí mě, že jsem Karolinu propásla, snad to někde najdu. A teda přišlo mi, že Ester neustále hraje a je patetická až hrůza.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2021 20:10

Malenge já myslím, že na iVysílání uspěješ

Offline Malenge
4789 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 20:15

Evaeva děkuji za tip, myslím, že jsem z TV v životě nic nedohlédávala 

Online Lenka22
2587 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 20:27

Malenge mě taky byla Janečková vždycky nesympatická, a pak ten strašnej pořad Pošťák, kterej nesnesu pro tu patetičnost a sentimentalitu, ale tady v tom dokumentu se můj pohled na ni proměnil. Možná není v mnoha okamžicích úplně bezprostřední, ale většinou mi přišla celkem autentická. A pak jsem si až tady všimla, že je to krásná ženská

Offline Sweet Potato
39809 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 20:32

Lenka22 Já ji trochu poznala osobně , v reálném životě je sympatická

Online Lenka22
2587 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 20:34

Sweet Potato věřím, že je.