Janečková v tom dokumentu říká, že Pošta je trochu kýč a aby těm lidem neublížila... mě zaujalo, jak byla schopná odpouštět nevěry a vždycky to manželství "restartovat". A má pěkné syny.
Televize
Mirka to její manželství mě dost překvapilo, to jsem vůbec netušila. Vlastně mi to jako pořád ještě mladé manželce;), nevím, trochu otevřelo oči.
Evaeva někdy může být užitečné vidět, jak to chodí a jak to řeší jinde. Přiznávám, že mě fascinují odlišné životní zkušenosti, i tady na fóru, když někdo napíše. A často mě rozesmutní ty špatné, které nás má (překvapivě) hodně. Až s netem jsem zjistila, kolika lidem se ty špatné věci dějí, že to není nic výjimečného.
Mmch, u prvních Manželských etud jsem vyloženě trpěla, protože to byly kopie manželství mé matky. Těhotné nevěsty, společná domácnost s rodiči, malé děti, rozvod, syndrom zavrženého rodiče, tahanice o pár kousků společného majetku. Br.
Mirka to určitě, ty různé osudy jsou poučné a zajímavé
Mirka nevěry vem čert, ovšem to, aby chlap týden před Vánoci ještě dost malým dětem oznámil, že jinou paní má radši než mámu, a bude proto na Vánoce s ní a s kufrem odkráčel středem za milenkou, tak to teda vážně nevím, jak bych odpouštěla
ale teda přiznávám, že jsme si u toho s mužem dost povídali, párkrát jsem odběhla a tak, takže jsem to možná nechytla celé, ovšem i tak.
Malenge máš pravdu, já zas neudržela tyhle detaily.
Mirka mně se tohle právě vrylo do mozku, i muž na to vydechl něco jako: no teda uf, chudáci kluci. Pak už jsem ty milenky moc neposlouchala, toto mi docela stačilo.
Malenge to je samozřejmě hrozné. U těch posledních dokumentů mi přišlo škoda, že se nevěnovaly partnerům, rodině.
Evaeva myslíš oproti etudám? Asi chtěla Třeštíková vyzkoušet zase trochu jiný formát. Je to hodně jiné, když člověk poslouchá jen jednoho z páru, to určitě.
Malenge já to chápu, je to dokument o nich. Ale zrovna ta Janečková je s tím mužem celý život, děti má dospělé,... Jejich pohled sem tam by mě taky zajímal.
Neznám vůbec rodinný záležitosti Janečkový, ale tu Poštu nedávám. Ani ne tak kvůli divnejm hostům, jako spíš pro její setrvale soucitnej a vlhkej pohled ![]()
Pondělí 8.2.2021 ČT ART
Skleněný pokoj - přímý přenos divadelní adaptace z Městského divadla Brno
Moc povedené, nemá s tím šíleným filmovým paskvilem nic společného.
Vlaaa_p Super, zase jedna zajímavá věc, kterou ve finále prošvihnu ![]()
Já jsem na to marná.
Vlaaa_p díky. Jsem docela zvědavá, chtěla jsem na to jít, ale přiznám se, že Městský divadlo mě moc nebaví.
Mně se to líbilo, šla jsem ze zvědavosti kvůli knize.
Kvůli knize a divadlu jsem pak šla i na film, ale za ten bych si ráda nechala vrátit peníze.
Dneska ve 21:35 na ČT art Podobizna.

Díváte se někdo na Zločiny Velké Prahy? Ne že by to bylo nějaké veledílo, ale kde je Jaroslav Plesl... ![]()
![]()
Bowle Díváme. I když s výhradami.
Bowle Koukam, kvuli pleslovi a langmajerovi:)
a protoze ctvrt, kde ziju a mam k ni citovej vztah, byla k praze priclenena prave v ramci velke prahy
Sweet Potato moora za mě se teda nemůže nic vyrovnat Četnickým humoreskám, ale ten Plesl, ach..
mám pro něj prostě slabost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje