viktorka_od splavu - no občas si krátím cestu, jsou to louky, jednou asi stavební pozemky. Tady se to tak nebere, taky mám díky tomu plnou zahradu pampelišek a všeličeho a už to neřeším, anglický trávník to fakt není.
Přiznání
Aranel já ho pít už vůbec nikdy nebudu!![]()
Zu Jasněěěěě ![]()
Celý život myslím, že měřím 171 cm a teď jsem zjistila, že 172. Zato muž je o 2 cm menší než tvrdí
.
Pinot Noir Jestli se nevytahuješ...![]()
![]()
Pinot Noir No, tak se zmensil, ja jsem sem tuhle psala, ze jsem zmensena o 3 cm! Ale on dost cvici, to by se zmensovat ani nemel;-)
Karja To je celkem brzy, protože to zmenšování způsobuje vyschnutí meziobratlových plotének a obratle sesedají, často i zlomeniny obratlů. Kolikrát ve stáří to bývá i 10 cm, ale začíná to až kolem 40. Pokud je to dřív, tak to bude spíš hrbením. Cvičení pomáhá, ale spíš protahovací, jóga a pilátes, to se někdy naopak ženy o 1-2 cm protáhnou.
Renusatko Ano, je to hrbenim,spatne jsem to vyjadrila;-)
Karja To je celkem brzy, protože to zmenšování způsobuje vyschnutí meziobratlových plotének a obratle sesedají, často i zlomeniny obratlů. Kolikrát ve stáří to bývá i 10 cm, ale začíná to až kolem 40. Pokud je to dřív, tak to bude spíš hrbením. Cvičení pomáhá, ale spíš protahovací, jóga a pilátes, to se někdy naopak ženy o 1-2 cm protáhnou.
Babička mi jako malé říkávala, že ona už roste do země.
Vidíš, a já až do teď nevěděla, proč tomu tak je.
Karja on si spíš přidával ;) Cvičí, nehrbí se. Určitě se nezmenšil. Já asi rostu z děcek, říkám jim to furt, že z nich vyrostu ![]()
Pinot Noir :-D To by se mi hodilo vic!
Pinot Noir
To bych z našeho mladýho musela mít minimálně půl metru navíc, za ty roky.
Dalia moje maminka už je o 5 cm menší. bývaly jsme stejně vysoké, a už je z ní taková malá babička:-( vidím, co mě čeká
viktorka_od splavu Asi nás to čeká všechny. Jsem se musela vlivem této diskuze přeměřit. A zatím je to dobrý, nezmenšuju se. ![]()
Renusatko Jo, já když jsem začala cvičit jógu, tak jsem najednou byla ještě vyšší!! Ale přestala mě bolet dříve nahrbená záda a celkově mi to udělalo dobře, tak jsem se s tím cenťákem dvěma navíc smířila.
Já se smrskla o tři cenťáky. Když jsme byli u babičky (95 let), tak jí dospělá dcera, jinak taky mrňavý drobek, říkala, babičko, ty jsi taková maličká
.
Karja on si spíš přidával ;) Cvičí, nehrbí se. Určitě se nezmenšil. Já asi rostu z děcek, říkám jim to furt, že z nich vyrostu
tak proto jsem taky o 1 cm vyrostla! ![]()
Mohučanka Ještě je to často tak, že malé ženy se zmenší o dost víc než vysoké
. Já jsem narovnáním zad taky o něco vyrostla, jenže já jsem malá a nějaký cm ani nepoznám.
Dalia Většina těch našich starších pacientek se klidně každý rok o nějaký cm zmenší. Většinou při tom prvním měření hlásí něco ze školy nebo chlap vojenskou míru
a potom jsou strašně překvapení. Říkají že si toho všimli většinou na oblečení nebo že nedosáhnou na linku u vaření.
Mirka Moje babička se taky hrozně zmenšila, teď to pozoruju u mámy taky, takže pokud se dožiju, čeká mě to taky. A královna Elisabeth II. je stářím fakt maličká! Připadala jsem si vedle ní jako obryně Stáňa a to mám pouhých 164.
andulka01 No já viděla nejakej dokument, kde se setkala s holkama z her o truny a zvlášť Sanse byla někam do pasu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí